курс
първия път беше кошмарно - студент беден (не че после бях или съм много богат ама 90-93 си беше знаете сами как, а аз тудент
97 се записах пак
всичко от раз
Аз като ти казвам, че нещо си много айляк напоследък:lol::lol::blum:4avdar4e написа:Знам, знам, бях се зарекла, че от мен шафиорка няма да стане.. Обаче, все пак, моляяя, дайте некоя свестна фирма, дето да ме научи да различавам педалите за газ и спирачка
П.П. За София говоря, центъра по възможност, не Дружба 2

Преди малко ми се обади една приятелка, че иска довечера да почерпи, защото са и взели книжката за два месеца.snowprincess написа:
* КРАЙ - поливане на книжката и почерпка - .....
----------------------------------------------------------------------------------
Аха, и аз всичко от раз,bead_ написа:и аз всичко от раз. и като взех книжка... разбрах, че не мога да карам. след изпита всъщност се научих.Remmivs написа: всичко от раз
един приятел разправяше че дъжд кола не мие и срам ву.ва не ...bead_ написа:и аз всичко от раз. и като взех книжка... разбрах, че не мога да карам. след изпита всъщност се научих.
4avdar4e написа:Питай, моля, и благодаря!!ELBI написа: синът изкара при един в Лозенец и беше доволен. Близо до Милин камък, но му нямам гсм-то на човека и не помня името на школата, но ще го питам моят...
Успех на курсовете!4avdar4e написа:Знам, знам, бях се зарекла, че от мен шафиорка няма да стане.. Обаче, все пак, моляяя, дайте некоя свестна фирма, дето да ме научи да различавам педалите за газ и спирачка
П.П. За София говоря, центъра по възможност, не Дружба 2