Отивам да изям един як дюнер. Като се върна очаквам отговори.
Колко често го правите?
-
Дядо Капинчо
Колко често го правите?
Вие, дето имате ливади с култивирана трева, колко често я косите, има ли проблем, ако се коси само веднъж месечно?
Re: Колко често го правите?
Много бързаш.Капинчо написа:Вие, дето имате ливади с култивирана трева, колко често я косите, има ли проблем, ако се коси само веднъж месечно?
Чакай първо да привършат с днешното косене.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Б@си:blink::?Капинчо написа:Вие, дето имате ливади с култивирана трева, колко често я косите, има ли проблем, ако се коси само веднъж месечно?
Да ти имам проблемите
Имах преди време райграс в една саксия на терасата
За естетически цели и за ползване от котарака
Подрязвах го с ножицата когато се покажеше извън ръба на саксията, която всъщност е една тенджера
П.П. "Смачкай" един дюнер и заради мен:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
След като вече ти отговориха може ли да започваме да спамим, че голямо мъртвило тея дни тук.
Стопли се времето и зо4о изстина.
Винаги така става.
Като окосена ливада сме лятото.
Винаги така става.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
К'во топло ма, како?esti написа:След като вече ти отговориха може ли да започваме да спамим, че голямо мъртвило тея дни тук.
Винаги така става.
Знайш къФ дъжд пра тая сутрин
и знаеш ли къФ клинч беше
Е, сега вече е жегаво.....
Сбъркана работа
И аз забелезАх, че много хора липсват тия, а и не само тия дни:blink:
Оная луда рокерка страшно ми липсва, Странничето също се губи, част от варненските представители....и т.н, и т.н.......
Надявам се всички тези хора да са добре и липсата им да не е свързана с някакви лични или служебни проблеми

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
Само ти разгада интимната ми мисъл.esti написа:След като вече ти отговориха може ли да започваме да спамим, че голямо мъртвило тея дни тук.
Винаги така става.
Понеже не пуша, побачкам, побачкам, па влеза у 3о4о-то да отморя. Ма днес гаче ли всички са на коситба.
Даже и Марвина само гледа отстрани и не ни информира за страниците от печата днес. А има какво да се каже - един го гръмнали, друг го отвлекли. Айде Марвине, предай се, разкрит си.
- сър Айвънхоу
Марвин никога не се предава!!! Сережа, отдай гранату!Капинчо написа: Само ти разгада интимната ми мисъл.
Понеже не пуша, побачкам, побачкам, па влеза у 3о4о-то да отморя. Ма днес гаче ли всички са на коситба.
Даже и Марвина само гледа отстрани и не ни информира за страниците от печата днес. А има какво да се каже - един го гръмнали, друг го отвлекли. Айде Марвине, предай се, разкрит си.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Тук вчера беше ужасно горещо. И голям задух.frisky lioness написа: К'во топло ма, како?
Знайш къФ дъжд пра тая сутрин
и знаеш ли къФ клинч беше
Е, сега вече е жегаво.....
Сбъркана работа
И аз забелезАх, че много хора липсват тия, а и не само тия дни:blink:![]()
Оная луда рокерка страшно ми липсва, Странничето също се губи, част от варненските представители....и т.н, и т.н.......
Надявам се всички тези хора да са добре и липсата им да не е свързана с някакви лични или служебни проблеми
Днес сутринта малко валя.....всъщност в 6.30 видях, че е валяло, може и късно снощи да е било, щото до 1.30, когато си легнах си беше разкошна топла лятна нощ.
Сега си е слънчево и топлчко.
Още за времето при следващото ми включване.
За липсващите - наистина от известно време много хора липсват.....и ми липсват.
- frisky lioness
- Обратна връзка:

-
Дядо Капинчо
Че те ако имат проблеми, нъл тук ша додат да си ги изплачат. Аз така бих направил. Как каза твоята съгражданка - Под патрахила.frisky lioness написа: И аз забелезАх, че много хора липсват тия, а и не само тия дни:blink:![]()
БТВ, вчера у Майнатаун беше добре - ни жега, ни дъжд. А ква градушка ме пра на влизане в София. Нищо се не види освен дясната бяла линия, ама и за нея не бях сигурен, че беше под бая вода. Мислех да спра, ама ме беше страх някой да не ме хардахушне изотзадзе. Па и нали се изрепчих завчера за жените шофьори, само ми трябваше сега да влеза у произшествие, та да разваля статистиката.
Добре, че ме изпревари с темата, защото аз се бях засилила също да пускам следовите кучета да издирват зо4овци, но нямаше да го направя толкова елегантно, като теб - тревички, ливадки...Капинчо написа:
Само ти разгада интимната ми мисъл.
Аз си мислех директно да поръчам поп за опелото.
- Глас в пустиня
Капинчо написа:Вие, дето имате ливади с култивирана трева, колко често я косите, има ли проблем, ако се коси само веднъж месечно?
Хвърли едно оче ТУК>>>
Това естествено са принципни неща, а на практика може да се получи съвсем друго.
Миналата година наторих обилно през пролетта, след това се счупих от косене, всяка седмица - ужас. Подържам тревата около 4-5см. косачката съм я нагласил на средно положение - нито високо, нито ниско. Ниско окосявам пролетта, за да мога да одрача сухото, след това нормално. Честотата на косене е по преценка от това за какво ползваш ливадката - ако не те бърка и косачката ти е яка(моторна) можеш да косиш и през месец. В статията е пропуснато да се спомене, че е много важно ножът на косачката да е остър.
Това е, сам си преценяваш и избираш оптимален вариант.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Абе, чудя ви се понякогаesti написа:Тук вчера беше ужасно горещо. И голям задух.
Днес сутринта малко валя.....всъщност в 6.30 видях, че е валяло, може и късно снощи да е било, щото до 1.30, когато си легнах си беше разкошна топла лятна нощ.
Сега си е слънчево и топлчко.
Още за времето при следващото ми включване.
За липсващите - наистина от известно време много хора липсват.....и ми липсват.
К'во се кокорите до сто часа
Аз към 1.30 се будя
ако бях мъж
щях по това време да ставам, за да пикая
ама аз само се завъртам в леглото

-
Дядо Капинчо
frisky lioness написа:Твърда валута
Що лъжеш бе дЕте. То си пише Жидкая Валюта. Ми ние с руския си лягаме и ставаме. Не е хубаво да се лъжат старите хора. Айде, иди си играй на пясъка и гледай да не си изцапаш гащичките.
- Глас в пустиня
Цъ! Тва в контекст на темата за еврото - най-доброто вложение е, вложението в алкохол.frisky lioness написа:Твърда валута
Не бе, аз се прибрах тогава.frisky lioness написа:
Абе, чудя ви се понякога
Аз към 1.30 се будя
ако бях мъж
ама аз само се завъртам в леглотои обикновено продължавам със спането:winkw:
Нали ходихме да се черпим с дружките, защото на едната и взеха книжката за два месеца.
Абе малко сме, като ония от секса и града - винаги си намираме повод и време са женска сбирка.
-
Дядо Капинчо
Бе какво елегантно, какви тревички. Хорат влезнаха заради заглавието. В момента, в който я пуснахи един вече я беше прочел и брояча на прочелите взе да цъка като часовник -2-3-4-5-6. Ама си траят. А в броилката на присъстващите пише 0. Бе явно не го правят толкова често. Само воайорстват.esti написа:Добре, че ме изпревари с темата, защото аз се бях засилила също да пускам следовите кучета да издирват зо4овци, но нямаше да го направя толкова елегантно, като теб - тревички, ливадки...Капинчо написа:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Спирането по магистрали си е тръпка отвсякъде:lol::lol:Капинчо написа:
БТВ, вчера у Майнатаун беше добре - ни жега, ни дъжд. А ква градушка ме пра на влизане в София. Нищо се не види освен дясната бяла линия, ама и за нея не бях сигурен, че беше под бая вода. Мислех да спра, ама ме беше страх някой да не ме хардахушне изотзадзе. Па и нали се изрепчих завчера за жените шофьори, само ми трябваше сега да влеза у произшествие, та да разваля статистиката.

- Глас в пустиня
Аха! Сори за спама - мислех си че сериозно питаш.Капинчо написа:Бе какво елегантно, какви тревички. Хорат влезнаха заради заглавието. В момента, в който я пуснахи един вече я беше прочел и брояча на прочелите взе да цъка като часовник -2-3-4-5-6. Ама си траят. А в броилката на присъстващите пише 0. Бе явно не го правят толкова често. Само воайорстват.esti написа:Добре, че ме изпревари с темата, защото аз се бях засилила също да пускам следовите кучета да издирват зо4овци, но нямаше да го направя толкова елегантно, като теб - тревички, ливадки...Капинчо написа:
За това си направих и труда да се логна.
Веселко хортуване ви пожелавам.
- сър Айвънхоу
Ето, веднага се поправям и давам една "новина" .Капинчо написа:Даже и Марвина само гледа отстрани и не ни информира за страниците от печата днес. А има какво да се каже - един го гръмнали, друг го отвлекли. Айде Марвине, предай се, разкрит си.
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
Много мерси. Сичко си написале хората, ам с валирането ще имам проблем. Ще търкалям жената, ама за 100кг ще ми трябва още една, та не знам как ще се спогодим със сегашната.БоЕВ написа:Капинчо написа:Вие, дето имате ливади с култивирана трева, колко често я косите, има ли проблем, ако се коси само веднъж месечно?
Хвърли едно оче ТУК>>>
Това естествено са принципни неща, а на практика може да се получи съвсем друго.
Миналата година наторих обилно през пролетта, след това се счупих от косене, всяка седмица - ужас. Подържам тревата около 4-5см. косачката съм я нагласил на средно положение - нито високо, нито ниско. Ниско окосявам пролетта, за да мога да одрача сухото, след това нормално. Честотата на косене е по преценка от това за какво ползваш ливадката - ако не те бърка и косачката ти е яка(моторна) можеш да косиш и през месец. В статията е пропуснато да се спомене, че е много важно ножът на косачката да е остър.
Това е, сам си преценяваш и избираш оптимален вариант.
Това за ножът и аз се сетих, щото миналата година имахме проблем с прасето.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Играя си само с акции:mad:Капинчо написа:Айде, иди си играй на пясъка и гледай да не си изцапаш гащичките.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Крайно нетрайно ми се чини:winkw:БоЕВ написа:Цъ! Тва в контекст на темата за еврото - най-доброто вложение е, вложението в алкохол.frisky lioness написа:Твърда валута

-
Дядо Капинчо
Бе аз целех два заека. Нали си имам естествена ливада, ама нямам време да я кося, а местните и срещу заплащане се мръщят, пък тя като буреняса, де те е яд да я гледаш. И се чудех, ако е по културна тревата дали няма да е по-лесно, ама то май лесно няма никъде.БоЕВ написа:
Аха! Сори за спама - мислех си че сериозно питаш.
За това си направих и труда да се логна.
Веселко хортуване ви пожелавам.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Блазя ти:shy:esti написа: Абе малко сме, като ония от секса и града - винаги си намираме повод и време са женска сбирка.
Аз такива дружки нямам:(:crying:
Затова съм се домашноалкохолизирала

Някой път може и да си изпросиш боя с тези подвеждащи заглавия.Капинчо написа:
Бе какво елегантно, какви тревички. Хорат влезнаха заради заглавието. В момента, в който я пуснахи един вече я беше прочел и брояча на прочелите взе да цъка като часовник -2-3-4-5-6. Ама си траят. А в броилката на присъстващите пише 0. Бе явно не го правят толкова често. Само воайорстват.
Хората се настройват, палят, отварят темата с надежда.......а ти ги пращаш на ливадата.
Ми ние от деца си се знаем.frisky lioness написа:
Блазя ти:shy:
Аз такива дружки нямам:(:crying:
Затова съм се домашноалкохолизирала
Абе чист късмет.
-
Дядо Капинчо
Ааа, това не бива. С акциите трябва сериозно.frisky lioness написа:Играя си само с акции:mad:Капинчо написа:Айде, иди си играй на пясъка и гледай да не си изцапаш гащичките.
:winkw:
- сър Айвънхоу
Що, бре?! Добре, че ги има тия, дето си играят, щото "сериозните" нямаше от кого да печелят!Капинчо написа:Ааа, това не бива. С акциите трябва сериозно.frisky lioness написа:Играя си само с акции:mad:Капинчо написа:Айде, иди си играй на пясъка и гледай да не си изцапаш гащичките.
:winkw:
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз сериозно си играяКапинчо написа:
Ааа, това не бива. С акциите трябва сериозно.

-
Дядо Капинчо
Чи кво? То и на ливадата може. Стига да има с кого. Па и кво пречи да се отговаря на заглавието кой както го разбира.esti написа: Някой път може и да си изпросиш боя с тези подвеждащи заглавия.
Хората се настройват, палят, отварят темата с надежда.......а ти ги пращаш на ливадата.
Аз нали според тебе съм айляк напоследък, та снощи порАботих до към 12,30, пък докато сгъна две сушилни дрехи и опа - 2 часа. Сутринта в 6 и от 6,30 съм на компаfrisky lioness написа: Абе, чудя ви се понякога
Аз към 1.30 се будя
ако бях мъж
Ама надничам, де
-
Дядо Капинчо
А кога ... таковата ... го правите?4avdar4e написа:Аз нали според тебе съм айляк напоследък, та снощи порАботих до към 12,30, пък докато сгъна две сушилни дрехи и опа - 2 часа. Сутринта в 6 и от 6,30 съм на компаfrisky lioness написа: Абе, чудя ви се понякога
Аз към 1.30 се будя
ако бях мъж
Ама надничам, де
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За жалост няма как да ти помогна4avdar4e написа:
Аз нали според тебе съм айляк напоследък, та снощи порАботих до към 12,30, пък докато сгъна две сушилни дрехи и опа - 2 часа. Сутринта в 6 и от 6,30 съм на компа
Ама надничам, де
поне не с дрехите, но
в сънищата си съм с теб
знаеш
Имам някакви тревоги по твой адрес, що ли?
Дано се лъжа:?
Добре си?!

- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
А необикновено?frisky lioness написа: ... и обикновено продължавам със спането:winkw:
-
Дядо Капинчо
Да бе, с тези кърлежи....Капинчо написа:
Чи кво? То и на ливадата може. Стига да има с кого. Па и кво пречи да се отговаря на заглавието кой както го разбира.
Щото си ми загубената сестраfrisky lioness написа: Имам някакви тревоги по твой адрес, що ли?
Дано се лъжа:?
Добре си?!
Добре съм, ама съм била и по-добре
Не ми се пише тук сега....