С пешка.Пипи написа:Шахмат?:-)snowprincess написа:не ме кефи и не ми се гледа такова нещоБоЕВ написа:Ей това ме кефи максимално - няма лъжа, няма измама, по-добрият винаги побеждава.
синините и раните по щерката ме стресират, а злобата, с която удря противника ме плаши
(егати, родих я да бъде принцеса, не професионална биячка)
вчера купихме протектори за краката и някакъв бинт (или както се казва) за ръцете, дано малко я опазят от наранявания
на 31-и има състезание по спаринг, не знам как ще отида
Брутално!
- Глас в пустиня
Re: Брутално!
- Глас в пустиня
Ахъм, съвсем легално си е!esti написа:Ама това скоро ли е било?:blink:БоЕВ написа:
Състезанието е било в Ямбол, а някой от финалните срещи са играни в Бс, та затва.
Да, боксът е един хубав спорт, но е леко стилизиран и един боксьор извън ринга е почти безпомощен. Докато това е друго, отражение на действителната ситуация, такава каквато е, и може би точно за това е толкова брутално и кърваво.
Както и да е, мисълта ми беше не толко заради кръвта, а за сблъсъка. Обичам да гледам и борба, самбо, джудо...пъргавина и ловкост, и тотална липса на удари, но пак си е кеф.
Честно казано не ми се вярва да има легално състезание с толкова кръв.
Все пак СПИН, хепатит, туй-онуй....
То, затова прекратяват срещите в нормалния бокс ако някой пусне кръвчица.
А тези, егати...
Рискуват повече да се заразят от нещо, отколкото да им счупят главата.
Игралите на финала си разпределят - победител 2 000лв/победен 1 000.
ми по-безопасТно е:lol:БоЕВ написа: С пешка.
- Глас в пустиня
Няма такова нещо като - безопасТно. Ами ако пешката, при неправилно боравене, подхвръкне и те прасне по окото...Пипи написа:ми по-безопасТно е:lol:БоЕВ написа: С пешка.
или пък, да не дава Господ, ти заседне другадеБоЕВ написа:Няма такова нещо като - безопасТно. Ами ако пешката, при неправилно боравене, подхвръкне и те прасне по окото...
- Dark Angel
Remmivs написа:или пък, да не дава Господ, ти заседне другадеБоЕВ написа:Няма такова нещо като - безопасТно. Ами ако пешката, при неправилно боравене, подхвръкне и те прасне по окото...
ще си подбираш хрисими фиугри, дет не фъркатБоЕВ написа:Няма такова нещо като - безопасТно. Ами ако пешката, при неправилно боравене, подхвръкне и те прасне по окото...Пипи написа:ми по-безопасТно е:lol:БоЕВ написа: С пешка.
в ухото? и да търсиш оториноларинголог с дъска под мишница?Remmivs написа:или пък, да не дава Господ, ти заседне другадеБоЕВ написа:Няма такова нещо като - безопасТно. Ами ако пешката, при неправилно боравене, подхвръкне и те прасне по окото...
- Глас в пустиня
Е, а, де! Ходй после разказвай, че от игра на шах не може да се хване спин, да речем.Remmivs написа:или пък, да не дава Господ, ти заседне другадеБоЕВ написа:Няма такова нещо като - безопасТно. Ами ако пешката, при неправилно боравене, подхвръкне и те прасне по окото...
Но все пак е контролиран спаринг, нали? Мойто син е айкидист- кротък спорт, вчера трябваше да ходи на демонстрация. Обаче, както си търчало детето, да вземе да се спъне и да спре в ръба на една плоча. Резултата е: лонгета на ляв долен крайник, отгоре до долу, щото не са 100% сигурни дали е счупена капачката.snowprincess написа:напрао, в стомаха си усещам топка и ми се повръща отсегаПипи написа:
Шахмат?:-)
на крачка съм да не отида и да пратя мъж ми да гледа състезанието
Така, че спокойно, изненадите идват изненадващо:-)
- Глас в пустиня
Неприятна история!Пипи написа:Но все пак е контролиран спаринг, нали? Мойто син е айкидист- кротък спорт, вчера трябваше да ходи на демонстрация. Обаче, както си търчало детето, да вземе да се спъне и да спре в ръба на една плоча. Резултата е: лонгета на ляв долен крайник, отгоре до долу, щото не са 100% сигурни дали е счупена капачката.snowprincess написа:напрао, в стомаха си усещам топка и ми се повръща отсегаПипи написа:
Дано да няма нищо сложно. Бързо възстановяване ви пожелавам. Айкидото ми е любим спорт и сега ако имах възможност да започна живата си от начало бих избрал айкидо без да се замислям.
Благодаря:)БоЕВ написа:
Неприятна история!
Дано да няма нищо сложно. Бързо възстановяване ви пожелавам. Айкидото ми е любим спорт и сега ако имах възможност да започна живата си от начало бих избрал айкидо без да се замислям.
Никога не е късно да започнеш нещо ново, ако искаш:)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ГадностПипи написа:Но все пак е контролиран спаринг, нали? Мойто син е айкидист- кротък спорт, вчера трябваше да ходи на демонстрация. Обаче, както си търчало детето, да вземе да се спъне и да спре в ръба на една плоча. Резултата е: лонгета на ляв долен крайник, отгоре до долу, щото не са 100% сигурни дали е счупена капачката.snowprincess написа:напрао, в стомаха си усещам топка и ми се повръща отсегаПипи написа:
Дано да се оправи по-бързо заекът

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Благодаря:)frisky lioness написа:
Гадност
Дано да се оправи по-бързо заекът
византийски я...БоЕВ написа:Ще ме извиняваш, ама това си чист византийски приом.Кент написа: мене по ме кефи със стреличка от духалка
отзад във врата
Иначе и аз се радвам на малките неща от живота.
и после да отшумя
като есенен вятър в листата
в стреличката отзад във врата
има някакъв финез за мене
а в отшумяването има спокойствие и мекота...
п.п. кръвта безкрайно ме оттегчава:-)
кефи ме по ... сливането с околноста
а не победния рев чак толкова
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня
Никога ли не ти се е присквало, когато след много драпане изкачиш някоя скала да извикаш победоносно, въпреки трънчетата в Д-то(:winkw:) струйките пот и тук-там кръв.Кент написа:византийски я...БоЕВ написа:Ще ме извиняваш, ама това си чист византийски приом.Кент написа: мене по ме кефи със стреличка от духалка
отзад във врата
Иначе и аз се радвам на малките неща от живота.
и после да отшумя
като есенен вятър в листата
в стреличката отзад във врата
има някакъв финез за мене
а в отшумяването има спокойствие и мекота...
п.п. кръвта безкрайно ме оттегчава:-)
кефи ме по ... сливането с околноста
а не победния рев чак толкова
Благодаря ти за разбиранетоНикога ли не ти се е присквало, когато след много драпане изкачиш някоя скала да извикаш победоносно, въпреки трънчетата в Д-то(:winkw:) струйките пот и тук-там кръв.
не съм изкрещявал
само скърцам със зъби чат-пат
идея си нямаш Приятелю, кво е да си заровиш муцуната
в мащерката някъде на високото
да си траеш, щото сърцето лубмурка и въздуха не стига
и да гледаш небето отдолу примерно
из под мащерката там или изпод другите зелени благовонни чудесии
/може би имаш идея, де:-)[/quote]
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Нещо не мога да вдена как ТЕБ може да те кефи подобно нещо. Не ти вЕрвам.БоЕВ написа:Ей това ме кефи максимално - няма лъжа, няма измама, по-добрият винаги побеждава.