Кво им е на кърлежите - божи твари. Капваш им една капка масълце и почваш да ги отвинтваш наляво. ... Хм, всъщност на някои места може и да не справиш сама ...esti написа:Да бе, с тези кърлежи....Капинчо написа:
Чи кво? То и на ливадата може. Стига да има с кого. Па и кво пречи да се отговаря на заглавието кой както го разбира.
Колко често го правите?
-
Дядо Капинчо
Re: Колко често го правите?
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Тя те жали, пък ти й викаш загубена. Че хич тъй бива ли?4avdar4e написа:Щото си ми загубената сестраfrisky lioness написа: Имам някакви тревоги по твой адрес, що ли?
Дано се лъжа:?
Добре си?!
Добре съм, ама съм била и по-добре
Не ми се пише тук сега....
Много отворени станахте всички - вече и за кърлежите ползвате лубриканти.Капинчо написа:
Кво им е на кърлежите - божи твари. Капваш им една капка масълце и почваш да ги отвинтваш наляво. ... Хм, всъщност на някои места може и да не справиш сама ...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
..съм така:shocked:Капинчо написа:А необикновено?frisky lioness написа: ... и обикновено продължавам със спането:winkw:
поне до 4 часа

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
Не, бееее, ти не знаеш предисториятаКапинчо написа: Тя те жали, пък ти й викаш загубена. Че хич тъй бива ли?
Ние с нея сме като в латино сапунка, разделени при раждането и се намерихме години след това
-
Дядо Капинчо
САМО за кърлежите. Бидейки традиционалисти за другото ползваме квото бог дал.esti написа:Много отворени станахте всички - вече и за кърлежите ползвате лубриканти.Капинчо написа:
Кво им е на кърлежите - божи твари. Капваш им една капка масълце и почваш да ги отвинтваш наляво. ... Хм, всъщност на някои места може и да не справиш сама ...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На мене много често не ми се пише4avdar4e написа:Не ми се пише тук сега....
дори неми се и чете
Разбирам те
и те прегръщам

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
Само де не се окаже, че тя ти е брат, който е претърпял катастрофа и е бил опериран неправилно.4avdar4e написа:Не, бееее, ти не знаеш предисториятаКапинчо написа: Тя те жали, пък ти й викаш загубена. Че хич тъй бива ли?
Ние с нея сме като в латино сапунка, разделени при раждането и се намерихме години след това
- сър Айвънхоу
Капинчо написа:Само де не се окаже, че тя ти е брат, който е претърпял катастрофа и е бил опериран неправилно.4avdar4e написа:Не, бееее, ти не знаеш предисториятаКапинчо написа: Тя те жали, пък ти й викаш загубена. Че хич тъй бива ли?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
4avdar4e написа:Не, бееее, ти не знаеш предисториятаКапинчо написа: Тя те жали, пък ти й викаш загубена. Че хич тъй бива ли?

Е как можа сега така??Капинчо написа: Само де не се окаже, че тя ти е брат, който е претърпял катастрофа и е бил опериран неправилно.
На тая готина мацка да й викаш мъж
-
Дядо Капинчо
Да бе, не ви се пише, не ви се чете, а Капинчо за кво се пути тогава да измисля теми?:mad: Знаеш ли колко работа има на главата си, ама ха!frisky lioness написа:На мене много често не ми се пише4avdar4e написа:Не ми се пише тук сега....
дори неми се и чете
Разбирам те
и те прегръщам
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Много филми гледашКапинчо написа:Само де не се окаже, че тя ти е брат, който е претърпял катастрофа и е бил опериран неправилно.4avdar4e написа:Не, бееее, ти не знаеш предисториятаКапинчо написа: Тя те жали, пък ти й викаш загубена. Че хич тъй бива ли?
и си се чалнал яко
пък си и перверзен, ми се струва:lol::lol::lol:

-
Дядо Капинчо
Че що, няма ли готини мъже, а?4avdar4e написа:Е как можа сега така??Капинчо написа: Само де не се окаже, че тя ти е брат, който е претърпял катастрофа и е бил опериран неправилно.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Какво да го мисля Капинчо....Капинчо написа:
Да бе, не ви се пише, не ви се чете, а Капинчо за кво се пути тогава да измисля теми?:mad: Знаеш ли колко работа има на главата си, ама ха!
Не жали човек, който има ливада:blum::winkw:

-
Дядо Капинчо
Тц. Не гледам, но понякога се налага да ги слушам.frisky lioness написа:
Много филми гледаш
и си се чалнал яко
пък си и перверзен, ми се струва:lol::lol::lol:
Па и то кой ли не е перверзен вече?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щот съм мъжко момиче4avdar4e написа:Е как можа сега така??Капинчо написа: Само де не се окаже, че тя ти е брат, който е претърпял катастрофа и е бил опериран неправилно.
т.е.
мъжка жена:lol::lol::lol:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
АзКапинчо написа:Па и то кой ли не е перверзен вече?

А има ли?Капинчо написа:
Че що, няма ли готини мъже, а?
Колко пъти ти се е искало да посегнеш на някой мъж, а?
-
Дядо Капинчо
Ма няма къща и скоро няма да има.frisky lioness написа:Какво да го мисля Капинчо....Капинчо написа:
Да бе, не ви се пише, не ви се чете, а Капинчо за кво се пути тогава да измисля теми?:mad: Знаеш ли колко работа има на главата си, ама ха!
Не жали човек, който има ливада:blum::winkw:
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Опазил ме бог, на стари години да обръщам резбата, ама от друга страна на вас явно ви харесват щом си ги взимате за постоянно.esti написа:А има ли?Капинчо написа:
Че що, няма ли готини мъже, а?
Колко пъти ти се е искало да посегнеш на някой мъж, а?
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Не ми са връзва много с аватара ти, ама щом казваш. Аз си те представям точно като тази "леля" от аватара и вечер избягвам да го гледам, за да не го сънувам.Dark Angel написа:аз обичайно не съм нервнаКапинчо написа: Щях да те помоля когато не си нервна, да го упоменеш в поста си, щото аз нещо не се ориентирам.
аз съм слънчева, усмихната леля с бримка на чорапа
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Ми те двата ти аватара са като сестрички (сегашния е по-мрачен) и като те чета си ми приличаш на тях. Само не ми казвай, че аз ти приличам на къпина.Dark Angel написа:по-мязам на педишния си аватар, всъщност той мъж ми ми го избра заради приликата
ма верно съм много усмихната и слънчева (понякога)
иначе обичайно съм си лоша - това от 8-9 сутрин до 6-7 вечер
- Dark Angel
мрачен...зависи от гледната точкаКапинчо написа: Ми те двата ти аватара са като сестрички (сегашния е по-мрачен) и като те чета си ми приличаш на тях. Само не ми казвай, че аз ти приличам на къпина.
на мен ми е ок
има повече тъга в очите и, затова съм с него
не, не ми приличаш на къпина
само се закачаш като къпина
колко съм се борила с едни къпини в градината
-
Дядо Капинчо
Къде видя тъга в тези очи на хладнкръвен убиец-маниак. Предна гледа страшно, но мога да си я представя и много мила, а тази си е направо от лудницата.Dark Angel написа:мрачен...зависи от гледната точкаКапинчо написа: Ми те двата ти аватара са като сестрички (сегашния е по-мрачен) и като те чета си ми приличаш на тях. Само не ми казвай, че аз ти приличам на къпина.
на мен ми е ок
има повече тъга в очите и, затова съм с него
не, не ми приличаш на къпина
само се закачаш като къпина
колко съм се борила с едни къпини в градината
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ба, нямаКапинчо написа:Ма няма къща и скоро няма да има.frisky lioness написа:Какво да го мисля Капинчо....Капинчо написа:
Не жали човек, който има ливада:blum::winkw:Та жали го, жали!:shy:
а оная, дето я показа, а?
На онова китно и спокойно местенце, а?

- Житената Питка
- BOFH
Аз горе-долу веднъж седмично, но напоследък ми прави впечатление, че машинката се е напълнила с косми.Капинчо написа:Вие, дето имате ливади с култивирана трева, колко често я косите, има ли проблем, ако се коси само веднъж месечно?
Отивам да изям един як дюнер. Като се върна очаквам отговори.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Тя е на наши приятели. От последното ходене вече имаме и ключ и разрешение да ходим когато си поискаме. Аз всъщност имам две местенца, едното на 100м под тази къща, а другото на километър нагоре. До къща не знам кога ще го докарам. В най-добрия случай след 3 години.frisky lioness написа:Ба, нямаКапинчо написа:Ма няма къща и скоро няма да има.frisky lioness написа:Какво да го мисля Капинчо....Капинчо написа:
Не жали човек, който има ливада:blum::winkw:Та жали го, жали!:shy:
а оная, дето я показа, а?
На онова китно и спокойно местенце, а?
-
Дядо Капинчо
Ми как няма да ме хване - всеки ден по цял ден сам в една стая. Е, мога да посещавам колегите в тяхната стая, ама нали съм им шеф гледам да не прекалявам, да не си помислят, че им броя минутите. А тя и работата им такава, че когато я има е за трима, ама когато няма, няма и който влезе при тях във втория случай ще си каже "Тези живота си живеят".Remmivs написа:Логореята май те гони и теб, Къпине! Можеше да напишеш само "Колко често?". Пак щеше да имаш същия ефект на заглавието. Ти си особен тип извратеняк. Заглавеняк някакъв. Лепиш ли етикети на жените? Щото разбрах, че не си падаш по мъже (декларативно).
Какви етикети? Нещо не ми достига интелигентност да ти разгадая въпроса.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ми кро си седнал да рИвеш тогаз:lol::lol:Капинчо написа: Аз всъщност имам две местенца, едното на 100м под тази къща, а другото на километър нагоре. До къща не знам кога ще го докарам. В най-добрия случай след 3 години.

-
Дядо Капинчо
Ни рива ами се плаша, че може и да не успея, пък с женичката сме се замечтали там да си караме старините.frisky lioness написа:Ми кро си седнал да рИвеш тогаз:lol::lol:Капинчо написа: Аз всъщност имам две местенца, едното на 100м под тази къща, а другото на километър нагоре. До къща не знам кога ще го докарам. В най-добрия случай след 3 години.
-
Дядо Капинчо