МЪЖжжж написа:Сигурен?! У жена?!
Ти ми разказваш неква приказка за лека нощ
Ми ти ми разправяш приказки за Шейхове и Шехерезади. Обаче момето се появи и сега ще ни раздаде правосъдие дето се кодошим с нея в нейно отсъствие. Ама понеже е докторка, а те са, както казах вече - ме-ди-ци (мед ми капе на --- по избор) та може и да ни даде по нещо друго. Раздаде. Обаче да знаеш - аз съм лесбиец и не обичам други мъже. Дори и Мъжжжже.
хитрец!
ти щото си имаш две ,нали? :rotfl24:
аз съм по целуффффките...
раздавам...
:rotfl24::rotfl24: Корицата на НГ просто ме уби :rotfl24:
Анджък де
То си пише у заглавието на темата, че Марвин знае, но си мълчи
а тук на нас ни пробутва само новини и вицове
докато на други места
с други хора
дебатира далеч по екзистенциални проблеми:mad:
All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
frisky lioness написа:
Спри се с тия четки
то, не са четки, ами направо баданарки
Освен това си разкрит
На гледай
нама къде да се скриеш от 3о4овците:winkw:
Можеш да избягаш, но не можеш да се скриеш:blum::winkw:
Мило другарче,
Явно не си разбрало и затова ти обяснявам: аз комплименти, четки и баданарки не правя! Винаги говоря/пиша каквото мисля.
В този клуб всички са безкрайно ценни за мен, както една прекрсана колекция от спъпоценни камъни...
Е, днес ми е "любим" твоя камък!
frisky lioness написа:Анджък де
То си пише у заглавието на темата, че Марвин знае, но си мълчи
а тук на нас ни пробутва само новини и вицове
докато на други места
с други хора
дебатира далеч по екзистенциални проблеми:mad:
ама, много моля Ви мадам,... аз таковата... смея ли да дебатирам нещо в присъствието на капацитети и личности, като тези, които обитават настоящия клуб?
Марвин написа:
ама, много моля Ви мадам,... аз таковата... смея ли да дебатирам нещо в присъствието на капацитети и личности, като тези, които обитават настоящия клуб?
Ами смей, кой ти пречи
или някой те спира,а?
All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Марвин написа:
П.П. Както пише в енда мъдра книга, чиито герой съм и аз:
(перефразирам) "Отдел "Маркетинг" са тези, които ще бъдат разстреляни до стената, когато дойде революцията."
П.П. Както пише в енда мъдра книга, чиито герой съм и аз:
(перефразирам) "Отдел "Маркетинг" са тези, които ще бъдат разстреляни до стената, когато дойде революцията."
Да...Представих си някой, който вече е обърнал една-две "стандартни" бутилки и с видим пламък в очите и изгарящо желание за посещение на стриптийз бар, посяга към барчето. Влажната, потръпваща от възбуда ръка се протяга, отваря вратичката и докосва нежно “Soul Saten 2000“
Ех, как липсва сега Грийна с неговото златно перо
да продължи по начин, както само той го може:winkw:
frisky lioness написа:
Да...Представих си някой, който вече е обърнал една-две "стандартни" бутилки и с видим пламък в очите и изгарящо желание за посещение на стриптийз бар, посяга към барчето. Влажната, потръпваща от възбуда ръка се протяга, отваря вратичката и докосва нежно “Soul Saten 2000“
Мдааам... имаше някаква книга ли беше, какво беше: "Сюжет за малък разказ"
frisky lioness написа:
Грийна още не е посмял да се изяви в питейно-еротичния жанр, но помня по едно време, че Боев загатна за неподозираните възможности на перото си в една плодово-еротична тема.
esti написа:
Грийна още не е посмял да се изяви в питейно-еротичния жанр, но помня по едно време, че Боев загатна за неподозираните възможности на перото си в една плодово-еротична тема.
нда, каква загуба.....
Боев, Боев... що не смениш темата
Така е! И твърде често забравяме, че тя е във виното.
Вдигам тая чаша пълна с искрящо рубиненочервено вино и пия за здравето на всички прекрасни създания от женски род обитаващи това благословено място 3о4оландия - Наздраве!
Еййй, снощи съм го пропуснала това, пък как ни една дама не ти е отговорила подобаващо!
От името на създанията от женски пол сърдечно благодаря!
МЪЖжжж написа:
появих се и аз. Смених накрая провайдераса /заради телефонията иначе и предишния ме устройваше/.
Та викам да съ поФаля, че дишам.
Едно клипче от нашите сбирки, направено, режисирано и монтирано от една 3о4овка /няаа да споменавам коя /
предаваща повсеместно и напълно настроението на сбирките: