ИТ
ИТ
специалистите имат ли етичен кодекс и дали подписват декларация, че няма да ползват ресурсите си неправомерно?
И ако знам, че някой ми се вре дето не му е работа, към кого мога да се обърна?
пп. Арменският поп го изключвам по дифолт:)
- Green Light
Re: ИТ
Може би към КЗК http://www.cpc.bg/public/index.php?id=33, ако е от друга фирма. Или към шефа му, ако е във вашата.Пипи написа:специалистите имат ли етичен кодекс и дали подписват декларация, че няма да ползват ресурсите си неправомерно?
да не започваш ИТ война случайноПипи написа:специалистите имат ли етичен кодекс и дали подписват декларация, че няма да ползват ресурсите си неправомерно?
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня
Фирма "Яз, брато и аверите", дето си вършат работата по вечерно време - неколко счупени пръстета ще му осигурят достатъчно свободно време да преосмисли действията си.Пипи написа:специалистите имат ли етичен кодекс и дали подписват декларация, че няма да ползват ресурсите си неправомерно?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На кого?БоЕВ написа:Фирма "Яз, брато и аверите", дето си вършат работата по вечерно време - неколко счупени пръстета ще му осигурят достатъчно свободно време да преосмисли действията си.Пипи написа:специалистите имат ли етичен кодекс и дали подписват декларация, че няма да ползват ресурсите си неправомерно?
Останах с впечатление, че тя не знае кой (ако има такъв) и бърника из компа?
Явно си много атрактивен потребител:lol::blum::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Да, точно така. Аз защита на потребителите мисля, а те пращам в кзк. Сори, отивам за кафе, та да се събудя. КЗП върши работа. След жалба, такива проверки правят, че свят може да им се завие на тия които ти бърникат. Почват ги счетоводство, процедури по защита на труда, сертификати, касови бележки, трудови договори, могат да ги разкатаят. Хората не си знаят правата и не ходят много много там.Пипи написа:не работя в тая сфера, но от известно време ми бърникат некви люди, а на мен това не ми е никак приятно. може би защита на потребителите да потърся
Обаче вършат работа. Пробвай!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз това забелезАх и си мислех да те питам, но понеже знаех, че и ти ще го съзреш, и нещо повече ще го споменеш, та реших да оставя да си първа4avdar4e написа:Отвратителна сиfrisky lioness написа: И по какво познаваш, че ти бърникат?:rotfl24:
Как можа да го напишеш в същата минута като мен...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
frisky lioness написа: И аз това забелезАх и си мислех да те питам, но понеже знаех, че и ти ще го съзреш, и нещо повече ще го споменеш, та реших да оставя да си първа
Наистина се зачудих, щото е гадно.. Пък и как е възможно? Доставчика ли, кой.. Ама, на, Пипи явно са я налазили шефки, ще чакаме да разберем...
- Глас в пустиня
Има си програмки за всичко - това спецовете да кажат.frisky lioness написа:На кого?БоЕВ написа:Фирма "Яз, брато и аверите", дето си вършат работата по вечерно време - неколко счупени пръстета ще му осигурят достатъчно свободно време да преосмисли действията си.Пипи написа:специалистите имат ли етичен кодекс и дали подписват декларация, че няма да ползват ресурсите си неправомерно?
Един пич ми демонстрира и предлагаше да ми качи програмка с помощта на която мога да те наблюдавам какво правиш и какви джамове отваряш в реално време. Но не си падам по тия неща и отказах.
Ш'га приключвамКент написа:да не започваш ИТ война случайноПипи написа:специалистите имат ли етичен кодекс и дали подписват декларация, че няма да ползват ресурсите си неправомерно?
о, имам си наказателна бригада дето чака, ама за сега не мога да покрия командировачните им до СофияБоЕВ написа:Фирма "Яз, брато и аверите", дето си вършат работата по вечерно време - неколко счупени пръстета ще му осигурят достатъчно свободно време да преосмисли действията си.Пипи написа:специалистите имат ли етичен кодекс и дали подписват декларация, че няма да ползват ресурсите си неправомерно?
бе извратеняци секакви имаfrisky lioness написа:На кого?БоЕВ написа:Фирма "Яз, брато и аверите", дето си вършат работата по вечерно време - неколко счупени пръстета ще му осигурят достатъчно свободно време да преосмисли действията си.Пипи написа:специалистите имат ли етичен кодекс и дали подписват декларация, че няма да ползват ресурсите си неправомерно?
Ужас, искаш да кажеш, че някой може да ме следи през компа?? Не от доставчика, друг..???:mad:БоЕВ написа: Има си програмки за всичко - това спецовете да кажат.
Един пич ми демонстрира и предлагаше да ми качи програмка с помощта на която мога да те наблюдавам какво правиш и какви джамове отваряш в реално време. Но не си падам по тия неща и отказах.
- Глас в пустиня
Имаше някакво условие да ти знае IP-то, но пък варианти да се докопаш до него бол.4avdar4e написа:Ужас, искаш да кажеш, че някой може да ме следи през компа?? Не от доставчика, друг..???:mad:БоЕВ написа: Има си програмки за всичко - това спецовете да кажат.
Де е сега света троица да ни осветли по въпроса!
- Глас в пустиня
Нали знаеш, че чистите сметки са за предпочитане - приемеш ли услуга им ставаш длъжница.Пипи написа:
о, имам си наказателна бригада дето чака, ама за сега не мога да покрия командировачните им до София
Следи ни айпитатаБоЕВ написа: Де е сега света троица да ни осветли по въпроса!
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Трябва да свикваме да сме на показ. Технологиите все повече улесняват това. Най-добре е като холандците след Мартин Лутер - който няма какво да крие от господа, няма какво да крие и от хората - сваляй пердетата!Пипи написа:където не МИ е приятноКапинчо написа:И къде?frisky lioness написа:И по какво познаваш, че ти бърникат?Пипи написа:не работя в тая сфера, но от известно време ми бърникат некви люди, а на мен това не ми е никак приятно. може би защита на потребителите да потърся
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мен ли?БоЕВ написа: Един пич ми демонстрира и предлагаше да ми качи програмка с помощта на която мога да те наблюдавам какво правиш и какви джамове отваряш в реално време. Но не си падам по тия неща и отказах.
Кво ти требе да се главоболиш?
Питай!
Ще ти кажа:-)

- Глас в пустиня
И после - ай, пи и си трай!:rotfl24:4avdar4e написа:Следи ни айпитатаБоЕВ написа: Де е сега света троица да ни осветли по въпроса!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ми може я, ама мислиш ли, че на някой му пука баш за теб или за мен:lol::lol:4avdar4e написа:Ужас, искаш да кажеш, че някой може да ме следи през компа?? Не от доставчика, друг..???:mad:БоЕВ написа: Има си програмки за всичко - това спецовете да кажат.
Ти верно ли не знаеш, че е възможно:blink::shocked:
Ние да не сме компютрите на НАТО, бе:lol::lol::winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Имаш напредък щом вече знаеш, че пипат от софиятаПипи написа:о, имам си наказателна бригада дето чака, ама за сега не мога да покрия командировачните им до СофияБоЕВ написа:Фирма "Яз, брато и аверите", дето си вършат работата по вечерно време - неколко счупени пръстета ще му осигурят достатъчно свободно време да преосмисли действията си.Пипи написа:специалистите имат ли етичен кодекс и дали подписват декларация, че няма да ползват ресурсите си неправомерно?

- Глас в пустиня
Е а де, ама не питат а барат!frisky lioness написа:Мен ли?БоЕВ написа: Един пич ми демонстрира и предлагаше да ми качи програмка с помощта на която мога да те наблюдавам какво правиш и какви джамове отваряш в реално време. Но не си падам по тия неща и отказах.
Кво ти требе да се главоболиш?
Питай!
Ще ти кажа:-)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти направо ми разпали любопитството:-)Пипи написа:където не МИ е приятноКапинчо написа:И къде?frisky lioness написа:И по какво познаваш, че ти бърникат?Пипи написа:не работя в тая сфера, но от известно време ми бърникат некви люди, а на мен това не ми е никак приятно. може би защита на потребителите да потърся
К'во пък толкова има на твоя компютър?
Глей как сега ми създаваш дертове и ми образуваш тръпки
ша вземеш и в грях някакъв да ме вкараш:-):winkw:

Никога не ми е идвало наум дажеfrisky lioness написа: Ми може я, ама мислиш ли, че на някой му пука баш за теб или за мен:lol::lol:
Обаче подписвам разни договори за поверителност, да мъ не вкарат затвора за 2-3 години някой ден, ако некой ми бръкне из файловете
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Муаха-ха-ха:twisted::twisted::twisted:4avdar4e написа:Никога не ми е идвало наум дажеfrisky lioness написа: Ми може я, ама мислиш ли, че на някой му пука баш за теб или за мен:lol::lol:
Обаче подписвам разни договори за поверителност, да мъ не вкарат затвора за 2-3 години някой ден, ако некой ми бръкне из файловете
Това не трябваше да го казваш:twisted:
Сага кат ти смъкна файловете ш'та изнудвам:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
(ако мога да прочета нещо, де
"Въоръжена съм с файлове и няма да се поколебая да ги използвам"

- Глас в пустиня
О, няма начин, напълно е възможно. Чувал съм даже, че някой хора процедират така - комп за работа без жица и комп само за и-нет. Предмно счетоводители разни, некви такива.4avdar4e написа:Никога не ми е идвало наум дажеfrisky lioness написа: Ми може я, ама мислиш ли, че на някой му пука баш за теб или за мен:lol::lol:
- сър Айвънхоу
frisky lioness написа:"Въоръжена съм с файлове и няма да се поколебая да ги използвам"
Ох, днес сте в особено върхова форма, мадам!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
аз не само съм чувал. работил съм на тая система...БоЕВ написа: О, няма начин, напълно е възможно. Чувал съм даже, че някой хора процедират така - комп за работа без жица и комп само за и-нет. Предмно счетоводители разни, некви такива.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
После ти ще ми носиш кИфтета и цигари в затвора..frisky lioness написа: "Въоръжена съм с файлове и няма да се поколебая да ги използвам"
Не, бе, сериозно подписвам декларации по един член от НК, дето могат да ме осъдят (ако го докажат!!) на 2 до 3 години.
Ама не ми се верва
- frisky lioness
- Обратна връзка:
...докато бях счетоводител на мафията:lol::lol::lol:Марвин написа:аз не само съм чувал. работил съм на тая система...БоЕВ написа: О, няма начин, напълно е възможно. Чувал съм даже, че някой хора процедират така - комп за работа без жица и комп само за и-нет. Предмно счетоводители разни, некви такива.
П.П. Ама гледам нещо много са почнали да се бесят в последно време

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пипи, щом знаш и си сигурна, че те ровичкат ти предлагам
да им пуснеш някой ЯК вирус.
Действай!
да им пуснеш някой ЯК вирус.
Действай!

нямаш грижи, особено ако караш боза
прочетена книга си отвсякъде
криптирай нещата, които са ти неприятни за пипане
не че е 100% сигурно, но повечето ще се откажат
PS
подписва се ако работиш в такава фирма
и ако е подписал, то се обърни към преките му началници, които са го накарали да подпише
проблемът е, че ако са добри, то вероятно са доста по-добри от теб и истинските неща няма да ги забележиш
освен ако не си и ти спец, явно случаят не е такъв обаче
прочетена книга си отвсякъде
криптирай нещата, които са ти неприятни за пипане
не че е 100% сигурно, но повечето ще се откажат
PS
подписва се ако работиш в такава фирма
и ако е подписал, то се обърни към преките му началници, които са го накарали да подпише
проблемът е, че ако са добри, то вероятно са доста по-добри от теб и истинските неща няма да ги забележиш
освен ако не си и ти спец, явно случаят не е такъв обаче