Че то друг Миро с главна буква има ли на този свят?frisky lioness написа:
Ще ли ми повярваш ако и кажа, че ми беше на пръстите да попитам "Миро от Каризма ли?"
:rotfl24:
Е, затова трябва да се ходи винаги въоръжен с фотоапарат:winkw:
Този път - сериозно
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Друго щеше да пееш ако имаше щеркаМарвин написа:такава е реалността - гадна!frisky lioness написа:Марвин написа:значи този ще го оставим на Рем-а да го стреля... щото нали... да свикне по голи хора да пуца!4avdar4e написа:Как да не се хилим, като тоя ходи гол, пиян и само дето не ... на стълбищетоТва по преразказ, де..
:lol::lol: Това е гадно
просто подготвям Рем-а за бъдещето!
П.П. Рем-е, братко, знам, че не се сърдиш, ти си пич!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
Ами погледнато реално, той е в по-деликатна ситуация.frisky lioness написа:Друго щеше да пееш ако имаше щеркаМарвин написа:такава е реалността - гадна!frisky lioness написа:Марвин написа:значи този ще го оставим на Рем-а да го стреля... щото нали... да свикне по голи хора да пуца!4avdar4e написа:Как да не се хилим, като тоя ходи гол, пиян и само дето не ... на стълбищетоТва по преразказ, де..
:lol::lol: Това е гадно
просто подготвям Рем-а за бъдещето!
П.П. Рем-е, братко, знам, че не се сърдиш, ти си пич!
Ако някой трябва да се притеснява от нещо, то това не е Рем - ако ме разбираш.
- Глас в пустиня
За такъФ само непърлена свинска опашка - натикваш и вадиш, а четината като се запретне да му прави густо.maggot написа:Миро от Каризма, Фриски...frisky lioness написа: Предполагам не е било голяма загуба
пиян гол мъж
Пфу, под път и над път такива
С удоволствие бих го снимала в такъв момент. После няма да се лигавя с чакане на коли и темподобни. Честно!
- Глас в пустиня
Точно затова казах, че има огради и огради. Проблемът е сложен, а работата деликатна. Всичко трябва да се демонтира и след това да се изгради наново, като се съобразява с дърветата наоколо.maggot написа:
Не е така просто, мОмци, златни!
Оградата е около 80 линейни метра. Дърта е колкото мен и когато е правена, не е имало дървета. Сега дърветата са израсли, избутали са основата като стой та гледай и колчетата са паднали, наклонени и т.нт. Основата е от тухли, които трябва да се поставят на местата им, там където са колчетата е бетон - тотално разрушен на места. Така че има зидане и мазане за целия арменски народ.Телта и аз мога да си я опъна, ама другото...
- сър Айвънхоу
Аз не разбрах...БоЕВ написа: Ами погледнато реално, той е в по-деликатна ситуация.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Да не се е правил два пъти на художник... какво да го правиш...frisky lioness написа: Друго щеше да пееш ако имаше щерка
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Нищо де - лаф да става!:-)Марвин написа:Аз не разбрах...БоЕВ написа: Ами погледнато реално, той е в по-деликатна ситуация.
Има неща които са нормални за жените откакто свят светува, но подобни забавления са били приемани различно по различно време за мъжете...знае ли човек утре кое ще е модерно и нормално.
- сър Айвънхоу
Е, то защото опира до имането, а не до нямането!Remmivs написа:А аз - да.Марвин написа:Аз не разбрах...БоЕВ написа: Ами погледнато реално, той е в по-деликатна ситуация.
Bella Ciao
Bella Ciao