Иска ми се да пусна миналогодишния линк...
Честит празник!
Re: Честит празник!
Честит празник!
И бъдете отличници.
И бъдете отличници.
Т.е. първи цигулки, така ли?esti написа:Честит празник!
И бъдете отличници.
Винаги, когато е възможно!Remmivs написа:Т.е. първи цигулки, така ли?esti написа:Честит празник!
И бъдете отличници.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Честит да бъде!Мнемозина написа:Най-любимият ми.
Иска ми се да пусна миналогодишния линк...

- Stranniche
- Обратна връзка:
аватара може да е подвеждащ...doktorka написа:Тц, друга мама
/ аватара?/
ей на Ести и аз сме блондинки...
но и двете сега сме ( ести ти червенокоса ли си?)
та за туй попитах.
тогава ти трябва да си зад камерата...щото има една блондинка зад детенце...
ти ?
Пу пу:rotfl24:
Ассс съм фотОграфА, ествствено е дА не съм в кадър.
пп. блондинка съм, към сто - сто и петдесет килааа...
Пу пу:rotfl24:Пипи написа:аватара може да е подвеждащ...doktorka написа:Тц, друга мама
/ аватара?/
ей на Ести и аз сме блондинки...
но и двете сега сме ( ести ти червенокоса ли си?)
та за туй попитах.
тогава ти трябва да си зад камерата...щото има една блондинка зад детенце...
ти ?
пп. блондинка съм, към сто - сто и петдесет килааа...[/quote]
те ,истинските мъже разбитат от жени...
не се кОси...
сто и пейсе кила си е тъкмо...
да има кво да пипнеш ,така да се каже...
Най-лесно е така (а и най-малко място ще ти изяде и ще тръгва най-бързо):4avdar4e написа:Ух, ми и аз не знам..Пипи написа:Ми не знам как да замажа егенето
Чекай да видим Рем евентуално кво ще каже, ама... видя ми се страшничко (тия зочовски параноици са ме заразили, така да знаеш
)
http://www.irfanview.com/
1. Сваляш irfanview
2. Сваляш плъгините
3. Инсталираш (първо 1 после 2)
4. Отваряш снимката
5. Избираш участъка с мишката
6. Image -> Еffects -> Blur
Обаче тази снимка я отпиши. Вече си я засилила на сървър, който не е в твоя власт. Може би можеш да им пишеш да я махнат, не съм сигурен.
Последно 100 или 150. Макар че детлифтът ми е 135 щатно, значи някъде към 159-160 ще ги лифтна всякак.doktorka написа:Пипи написа:
не се кОси...
общо 150, мерсиRemmivs написа:Последно 100 или 150. Макар че детлифтът ми е 135 щатно, значи някъде към 159-160 ще ги лифтна всякак.doktorka написа:Пипи написа:
не се кОси...
най много някоя амазонка да ме простреля ...иначе не виждам какво смъртоносно има в лифтинга...Remmivs написа:Подозирам силно, че двете общо нямате 150 кила. Значи и двете. Лифтинг. Ма после да не ми рИвете, че е бил смъртоносен.doktorka написа:аааа аз съм слабинка...
питай Пипи.
п.с. което не пречи и мен ..такова де...лифтинг
ти дали ще издържиш...на две?
п.с. еххх тва мъжете само едно си знаете..две та две..дори три...понякога цял синджир..
винаги има рискове свързани с първите цигулкиdoktorka написа:най много някоя амазонка да ме простреля ...иначе не виждам какво смъртоносно има в лифтинга...
п.с. еххх тва мъжете само едно си знаете..две та две..дори три...понякога цял синджир..
ми лакомии сме, това ни е в кръвта
да се чуди човек ако наистина ни угоди на лакомията какъв ли сеир ще ни гледа
няма да има публикаRemmivs написа:винаги има рискове свързани с първите цигулкиdoktorka написа:най много някоя амазонка да ме простреля ...иначе не виждам какво смъртоносно има в лифтинга...
ми лакомии сме, това ни е в кръвта
да се чуди човек ако наистина ни угоди на лакомията какъв ли сеир ще ни гледа
правилно подозирашRemmivs написа:Подозирам силно, че двете общо нямате 150 кила. Значи и двете. Лифтинг. Ма после да не ми рИвете, че е бил смъртоносен.doktorka написа:аааа аз съм слабинка...
питай Пипи.
п.с. което не пречи и мен ..такова де...лифтинг
а Пипи тежи горе-долу колкото юнака на снимката - да е жив и здрав и от тук до абитуриентската само отличен да има.
Честит празник и от мен! Това и за мен е най-любимия празник!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Добре, че сте Вие Лейди Латрев! Една жена да каже веднъж истината! Иначе - все женски приказки!latrevw написа:правилно подозираш, док нали си я знаеш я има 50 кила, я не
а Пипи тежи горе-долу колкото юнака на снимката - да е жив и здрав и от тук до абитуриентската само отличен да има.
Честит празник и от мен! Това и за мен е най-любимия празник!
абе не вярвам, че казваш винаги истината:-) но вероятно повечето пъти и ползата е голяма - за мен това го правят отговорните и смели хора, готови да се изправят и справят с всичко, което може да им се изпречи. никак не е лесно да казваш истината; когато си превъзмогна скрупулите или каквото и да е там в определени ситуации и като изръся каквото трябва и точно както го мисля, се чувствам свободна, лека и одухотворена:-)4avdar4e написа: Ебасиму![]()
Аз винаги казвам истината.. Но каква полза, Рем, каква??
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.