Изяш си календара - ако има важни събития ние ще ти ги напомним.Remmivs написа:Срам голям, но самата истина. Просто погледнах предишния петък. Аз какво трябва да (си) изям сега?esti написа:Стига бе, собственото си рождество ли забрави?
Хм....програмист!
Познайте какво е това?
Боуже, какъв монитор имаш....Remmivs написа:Ще си изям по-скоро монитора, щото ме нарече програмист.esti написа:Изяш си календара - ако има важни събития ние ще ти ги напомним.
Нямам представа за колко важни неща ще ми напомня това занапред...
Ама как му позволяваш да те нарича така!
Заслужава да не яде торта за рождения ти ден.
я уточнете една точна дата, че и на мен ми се налага пътуване по работа до Големия град, много ще се радвам да се запозная със Странниче и ести, а ако ще празнуваме и рожденни дни и то на такива бележити клубари, просто върха! но кажете кога, че трябва да планирам, организирам и так дали
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Май само неточни дати уточняваме дотук.latrevw написа:я уточнете една точна дата, че и на мен ми се налага пътуване по работа до Големия град, много ще се радвам да се запозная със Странниче и ести, а ако ще празнуваме и рожденни дни и то на такива бележити клубари, просто върха! но кажете кога, че трябва да планирам, организирам и так дали
Panta rhei...
Предлагам да доразвиете този сюжет.Мнемозина написа:Май само неточни дати уточняваме дотук.latrevw написа:я уточнете една точна дата, че и на мен ми се налага пътуване по работа до Големия град, много ще се радвам да се запозная със Странниче и ести, а ако ще празнуваме и рожденни дни и то на такива бележити клубари, просто върха! но кажете кога, че трябва да планирам, организирам и так дали
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Познайте какво е това?
ПриветStranniche написа:Ако всичко е наред, ще летя малко преди средата на юни.Мнемозина написа:Докога си тук?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Stranniche
- Обратна връзка:
frisky lioness написа:ПриветStranniche написа:Ако всичко е наред, ще летя малко преди средата на юни.Мнемозина написа:Докога си тук?![]()
Как си?- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз съм добре и страшно се радвам да те видя, пък било то и виртуално:-)Stranniche написа:frisky lioness написа:ПриветStranniche написа:Ако всичко е наред, ще летя малко преди средата на юни.Мнемозина написа:Докога си тук?![]()
Как си?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.