ИТ

Все същите
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Remmivs написа:нямаш грижи, особено ако караш боза
прочетена книга си отвсякъде
криптирай нещата, които са ти неприятни за пипане
не че е 100% сигурно, но повечето ще се откажат
Я, като си почнал да даваш съвети, кажи как се криптират "нещата"... че и на мен ми е интересно...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Re: ИТ

Мнение от сър Айвънхоу »

frisky lioness написа:...докато бях счетоводител на мафията:lol::lol::lol:

П.П. Ама гледам нещо много са почнали да се бесят в последно време
да бе... с тия не се занимавам... не, че не са искали да им върша услуги... отказвал съм категорично...
затова и вратлето ми няма да го стягам много... е, най-много с некоя вратовръзка, когато трябва да съм подходящо облечен за среща с клиенти... :winkw:
Bella Ciao
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

варианта с компютър без жица е най-бърз и достъпен
иначе ти трябват доста знания ако искаш никой да не бара
а ако искаш само да си криптираш филета и мейли
опитай с това

http://www.truecrypt.org/ - за работа с криптирани дискове
http://www.gnupg.org/ - за мейли

бе сложна работа е, но поне можете да си закопчаете гащите, та да не ви ъ-ъ във въздуха дет се вика
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Remmivs написа:...криптирай нещата, които са ти неприятни за пипане
не че е 100% сигурно, но повечето ще се откажат...
... Или ще ги амбицира допълнително.
Важните неща - на карта/стик и в джоба. Не толкова важните - на неподозирани места по диска, по възможност със странни имена и сменени разширения.

ПС В една фирма работехме по договор за военни и те искаха вечер да си откачаме дисковете и да ги носим в секретна секция :grin: В края на краищата се разбрахме само бекъп да държим в секретната секция, а вечер да трием.
Последно промяна от Piqndurnik на 23.05.08, 15:11, променено общо 1 път.
Наздраве :cool:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

да и така става, но пък трябва да имаш бекъп на важните неща
не можеш да ги държиш само на едно място
а и стик се губи, трябва също да е криптиран
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Piqndurnik написа:ПС В една фирма работехме по договор за военни и те искаха вечер да си откачаме дисковете и да ги носим в секретна секция :grin: В края на краищата се разбрахме само бекъп да държим в секретната секция, а вечер да трием.
Всички военни го правят. Просто е трябвало да си купите чекмеджета за дисковете и воала. :grin:
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Житената Питка написа: Всички военни го правят. Просто е трябвало да си купите чекмеджета за дисковете и воала. :grin:
Е, откъде у военен толкоз акъл, бре? :grin:

Помня в казармата с един правихме една програма за началника на "тила" (демек домакина). Програмката я сбагрихме, като за военни - демек мига, светка пиука... Оня плужек гледа, гледа, дзвери се и накрая отсича:
- Всичко е супер! Само ей това, ако може да не мига. - почуквайки по екрана там, където мига маркера за въвеждане на данни...

П.П. Извинявам се на всички бивши, настоящи и (недай Боже) бъдещи военни... Щом са тук, значи са изключение от военщината! :blum:
Bella Ciao
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Марвин написа:
Житената Питка написа: Всички военни го правят. Просто е трябвало да си купите чекмеджета за дисковете и воала. :grin:
Е, откъде у военен толкоз акъл, бре? :grin:

Помня в казармата с един правихме една програма за началника на "тила" (демек домакина). Програмката я сбагрихме, като за военни - демек мига, светка пиука... Оня плужек гледа, гледа, дзвери се и накрая отсича:
- Всичко е супер! Само ей това, ако може да не мига. - почуквайки по екрана там, където мига маркера за въвеждане на данни...

П.П. Извинявам се на всички бивши, настоящи и (недай Боже) бъдещи военни... Щом са тук, значи са изключение от военщината! :blum:
ний затуй си ползваме компютъра само за развлечение...да нема кво да ни откраднат.
всичко друго е на хартийки,които са толкова разввърляни ,че и на мен ми отнема време да ги намеря,когато ми потрябват
изпитана система.
Публикувай отговор