Защо не мога..

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
4avdar4e

Защо не мога..

Мнение от 4avdar4e »

..е така тихичко и кротичко да си легна ... и утре да не се събудя. Точно в тоя момент ужасяващо ми се иска да умра. И няма нещо, което да ме спре :crying: Или има.... Не, децата не могат да ме спрат.. Те ще се справят. Както много други. Искам да съм сама ...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

чавееее, моля те, точно ти знаеш, че това е нещо, което не искаш, защото има толкова неща, които трябва да видиш утре като се събудиш.

а ние тук искаме да виждаме усмивката ти, както сме свикнали, ти винаги се хилиш, винаги си над нещата, има толкова безценни моменти, които ти предстои да изживееш.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Дядо Капинчо

Re: Защо не мога..

Мнение от Дядо Капинчо »

4avdar4e написа:..е така тихичко и кротичко да си легна ... и утре да не се събудя. Точно в тоя момент ужасяващо ми се иска да умра. И няма нещо, което да ме спре :crying: Или има.... Не, децата не могат да ме спрат.. Те ще се справят. Както много други. Искам да съм сама ...
Добре, мисли го, премисляй го, върти го в главата си. Но не прави НИЩО. Чувствал съм се като теб преди 2-3 години. Инженерствах по начина - да не е показен, да не е травмиращ за никого. Ето това последното не е възможно за теб и мен. Да не е травмиращо. Да, децата ни ще се справят. Но каква бомба ще им заложим, когато наближат нашата възраст или влезат в нашия водовъртеж. Какъв изход ще им подскажем. Нямаме право. Щом те ще се справят и ние ще се справим. Не за да им помогнем да живеят, а за да не им помогнем да умрат. Не го искаме. Нали?
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Мдааа, и аз мразя неделните вечери...:lol:

Сега сериозно - не бъди сигурна, че децата ще се справят,
всъщност, едва ли би могла да им нанесеш по-голям удар. Може и да се справят, де, но изпитанието е наистина голямо.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:..е така тихичко и кротичко да си легна ... и утре да не се събудя. Точно в тоя момент ужасяващо ми се иска да умра. И няма нещо, което да ме спре :crying: Или има.... Не, децата не могат да ме спрат.. Те ще се справят. Както много други. Искам да съм сама ...
Защото не бива.
Легни си тихичко и кротичко и утре като се събудиш, ще видиш колко неща те спират.

Тая тема искам да я оспамя.
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Мнемозина написа: Тая тема искам да я оспамя.
и ще остане вероятно единствената неоспамена. аз пък няма да мога да спя от притеснение, в длъбок ужас ме хвърлят такива силни думи.

Мнемо, я й звънни един телефон, нали сте приятелки, а и теб всички те слушаме, плс.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Недей.
На тези състояния им казвам "да изчезна". Да спя. Да спя 6 месеца примерно.
Вече нищо такова не казвам.
Понеже ме видя как съм и това ми е щото реших, че съм много уморена. От всичко. От живота. направо си го предизвиках.
Усмивка, прегръдка и пак напред.
Щото Вселената не разбира от моментни състояния. И от шеги не разбира. Изпълнява каквото си поръчаш. Поне е по-полезно за психиката така да си мислим.
Ще дойде време да се справят и без нас. Нека не още.
:kiss:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Semiramis написа:
е ,много искаш...
не става така.
иди ,легни,поспи.
имам един приятел,който казва че съм крива и сълзлива когато съм недоспала.
и е прав.

п.с. Изпий си желязото -да си желЕзна.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

latrevw написа:
и ще остане вероятно единствената неоспамена. аз пък няма да мога да спя от притеснение, в длъбок ужас ме хвърлят такива силни думи.

Мнемо, я й звънни един телефон, нали сте приятелки, а и теб всички те слушаме, плс.
Слушам! (бе къде отиде онова, дето козируваше? Ей ти това вместо него: :blum:)

Не се притеснявай. :lol:
Дай да спамим, докато е време.
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Мнемозина написа:
latrevw написа:

:lol: я раздай по едно хапче, диазепам..нещо...

:grin: всичките ще се оправим, няма даже да спамим
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Semiramis написа: :lol: я раздай по едно хапче, диазепам..нещо...

:grin: всичките ще се оправим, няма даже да спамим
Какъв диазепам, нещо тонизиращо ви трябва, според мен.
Само за спане говорите - каза тя, прозявайки се. :grin:
Panta rhei...
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа:
latrevw написа:

оооо никакъв проблем да я оспамим.
снощи гледах Индиана Джоунс.
това един от малкто филми ,в който няма секс.
и пак се продава?!
интересно..
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа: Точно в тоя момент ужасяващо ми се иска да умра.
Да бе....
Обзалагам се, че ако сега при теб дойде златната рибка съвсем друго желание ще имаш.
Да умре човек е най-тъпото нещо, което може да си поиска, защото ако му се случи няма да може да го оцени и да му се накефи.
Та, мисълта ми е - поискай си нещо друго.
И се стегни.
Заради себе си - не за някой друг.
Бъди независима.

Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

[

:lol: я раздай по едно хапче, диазепам..нещо...

:grin: всичките ще се оправим, няма даже да спамим[/quote]

хе хе...
не ,трябва ни по малко мидазолам-че...
значи ..малка доза венозно и нямаш спомен.
все едно изкл копченцето.."цък"
голям купон
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

защото не си слаба. И утре (или след ... ден, два ... месец) ще си по-силна.

Природа.

Пък и може да се обадиш за питие.

Примерно.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

doktorka написа: оооо никакъв проблем да я оспамим.
и пак се продава?!
интересно..
Дааа, ама пък какви буболечки имаше! :grin:
Panta rhei...
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа:
doktorka написа: оооо никакъв проблем да я оспамим.
и пак се продава?!
интересно..
Дааа, ама пък какви буболечки имаше! :grin:
охххх...
син ми ми държеше очите да не гледам.

въпреки това,най-интерес си остава 3 тият филм...и първият...вторият имаше дори още повече буболечки...
бррррр
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Защото не е твое да избираш момента. Твое е да се бориш. И да показваш. Капинчо хубаво го е казал.

Всеки има такива моменти, но, повярвай ми, that too shall pass...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Защото не може! Защото нямаш право - какви са тия глезотии?! Това е нещо което ще ни се случи на всички - рано или късно - искаме или не. Но не е въпрос на личен избор, защото човек живее не само заради себеси, а и за хората които обича и го обичат.
Утрото е по-мъдро от вечерта 4аве!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:Защото не може! Защото нямаш право - какви са тия глезотии?! Това е нещо което ще ни се случи на всички - рано или късно - искаме или не. Но не е въпрос на личен избор, защото човек живее не само заради себеси, а и за хората които обича и го обичат.
Щях да й пусна твоя отговор в мойта тема онзи ден.
Ама с Чавето си по-любезен, пък мен как ме строи тогава... :blum:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
БоЕВ написа:Защото не може! Защото нямаш право - какви са тия глезотии?! Това е нещо което ще ни се случи на всички - рано или късно - искаме или не. Но не е въпрос на личен избор, защото човек живее не само заради себеси, а и за хората които обича и го обичат.
Щях да й пусна твоя отговор в мойта тема онзи ден.
Ама с Чавето си по-любезен, пък мен как ме строи тогава... :blum:
:lol:

А ти какво мислиш се случва на сутринта!:blum:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Боев, Рем, разсмяхте ме. Честно и на глас...

Момичета, вие си знаете, все още искам да не се събудя.....но да е след 30 години:grin:
І

Мнение от І »

А бой де!!
:mad:

Я един здрав сех и бох от страна на ...бе ако Зв. не си изпълнява задълженията, му намирай заместник :grin::lol: и за боха и за другото с х и нещата ще са кат у лаборатория. :lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

МЪЖжжж написа:А бой де!!

Я един здрав сех и бох от страна на ...бе ако Зв. не си изпълнява задълженията, му намирай заместник :grin::lol: и за боха и за другото с х и нещата ще са кат у лаборатория. :lol:
Ако намериш къде е Зв., съм навита :blum: До тогава само зочо...
І

Мнение от І »

4avdar4e написа:
МЪЖжжж написа: Ако намериш къде е Зв., съм навита :blum: До тогава само зочо...
Е па къде е...запил се е с приятели /уикенд е/. Споко ш`са появи.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Жено, ни мой така, ма:(:crying::blink::shocked::shy::evil:
Сипни си едно в такива моменти (ама гледай да не прекеляваш, че може трайно да се алкохолизираш, пък и има една мисля, която казва скледното "Ако познаваш някого, който иска да удави мъката си, добре е да му напомниш, че тя МОЖЕ да плува"))
Звъннои на някого или по Q- то му се олачи(винаги съм на твое разположение, да знаеш)
Потряй още малко да свърши школото и ша дода у Софето
Крайно време е да го направя. Обещала съм на син ми

Преди изгрев е най-тъмно
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

4avdar4e написа:

:rotfl24:
ма ти за това ли?!
:grin:
луда жена
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

:-) Чаве, спиш още ли?
Ела кажи две думи...
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Semiramis написа:

Ела кажи две думи...
Ако спиш, кимни два пъти.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Semiramis написа:

Ела кажи две думи...
сега се замислих, т.е. усетих някка си - много болят такива неща, ибахти колко трябва да е силен човек, за да ги преодолее, хубаво пишем тук, ама на никой не му е на главата
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

latrevw написа:
Semiramis написа:

Ела кажи две думи...
сега се замислих, т.е. усетих някка си - много болят такива неща, ибахти колко трябва да е силен човек, за да ги преодолее, хубаво пишем тук, ама на никой не му е на главата
Така е.
Не му е, но пък е хубаво да знаеш, че можеш някъде да си пшоплачеш и че има кой да те успокои и да избърше сълзите ти

Което ме подсеща, че все пак е добре, че клубът е доста затворен
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

frisky lioness написа: Така е.
Не му е, но пък е хубаво да знаеш, че можеш някъде да си пшоплачеш и че има кой да те успокои и да избърше сълзите ти

абсолютно е така, аз никога не съм се притеснявала, че е затворен

аз обаче не искам много някой да ми бърше сълзите, искам компания, искам промяна в такива моменти, коеот ме подсеща, че идва време за плаж, а чавето рядко си взема отпуска, може би сега е момента:-)
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

latrevw написа:
frisky lioness написа: Така е.

абсолютно е така, аз никога не съм се притеснявала, че е затворен

аз обаче не искам много някой да ми бърше сълзите, искам компания, искам промяна в такива моменти, коеот ме подсеща, че идва време за плаж, а чавето рядко си взема отпуска, може би сега е момента:-)

:laie:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Чаве, действително, както се каза, едва ли има човек, на когото това чувство да му е непознато. И на мен ми се е искало. Не знам колко е истинско това чувство, но така съм го формулирала и аз. Проблемът идва от съзнанието за собствена значимост. Изобщо всички душевни дискомфорти са от там. Когато човек осъзнае с всяка своя частица колко е незначителен и нищожен, това спира да е важно. Всичко спира да е важно. Това усещане за смъртта всъщност идва точно да те спаси от себе си. Като я поискаш, се изравняваш с нищото и това помага после пак да се усмихнеш.... май не го обяснявам много добре. Накратко, не обръщай внимание и не задълбавай в нищо. Животът е толкова кратък, че когато наистина му видиш края, ще се сърдиш на себе си, че не си го обичала достатъчно.
Прегръщам те. :kiss:
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Semiramis написа:
4avdar4e написа:

ма ти за това ли?!
луда жена
И защо не?!
Пример - ние с мойта жена сме свързани много здраво. Когато се наложи да сме разделени/далече един от друг за два дена е някакъв ужас, а за повече е направо агония.
Искаше ми се да напиша некоЙ умности по темите на Рем и Мъж, но в момента мозакът ми е на дъвка. Де да знам, понякога и болката в кръста рано сутрин, когато се изнизваш от леглото може да ти напоня, че си жив. Малките неща от живота, за мен са това, което пълни деня ти, осмисля утрешния ден...целувка, прегръдка, докасване, мила дума...,а украсата върху тортата е плод на общите усилия и понякога може да нагарча от сладост, понякога да е блудкава и безвкусна...
Баси пак нищо не казах, ама е нещо такова.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Я едно поздравче
http://www.youtube.com/watch?v=Xv6lHwWwO3w
Изображение

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

БоЕВ написа:
Semiramis написа:
4avdar4e написа:

ма ти за това ли?!
луда жена
И защо не?!
Пример - ние с мойта жена сме свързани много здраво. Когато се наложи да сме разделени/далече един от друг за два дена е някакъв ужас, а за повече е направо агония.
Искаше ми се да напиша некоЙ умности по темите на Рем и Мъж, но в момента мозакът ми е на дъвка. Де да знам, понякога и болката в кръста рано сутрин, когато се изнизваш от леглото може да ти напоня, че си жив. Малките неща от живота, за мен са това, което пълни деня ти, осмисля утрешния ден...целувка, прегръдка, докасване, мила дума...,а украсата върху тортата е плод на общите усилия и понякога може да нагарча от сладост, понякога да е блудкава и безвкусна...
Баси пак нищо не казах, ама е нещо такова.
Виж сега... все ми е тая кой какво мнение има от това, което пиша. Това е обсебващо за повечето хора, но аз също живея така и искам да е така. Всеки ден. Плътно. Всичко. Така ги разбирам едни отношения и толкова.
Знаеш ли кое е агония - да знаеш, че няма да се върне въобще, а не да знаеш, че е някъде и ще си дойде. Други са думите - липса, празнота .. но не и умира ми се. Поне така мисля де.
Да имаш Човекът до себе си е нещо голямо, оттам идват радостите от малките неща. Когато няма такъв и сто човека да те погалват с поглед и да разменят мисли с теб не е същото. Хубаво е, нужно, запълващо и удовлетворяващо, но не по онзи, цялостен и завършен начин.
:-)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

дааа, аз не мисля, че е нормално да е агония раздяла от 1 седмица примерно.

да мислиш за човека през това време, да искаш да е с теб - да, но агония, ужас, е това е прекалено и обсебващо, както спомена Семирамис
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

latrevw написа:дааа, аз не мисля, че е нормално да е агония раздяла от 1 седмица примерно.

да мислиш за човека през това време, да искаш да е с теб - да, но агония, ужас, е това е прекалено и обсебващо, както спомена Семирамис
Аз не бих го нарекъл чак агония, но това е което много ми тежи при командировките.
Аватар
Глас в пустиня

Semiramis написа:... Други са думите - липса, празнота .. но не и умира ми се. ..
Да бе, права си, думите са други! :good:
Публикувай отговор