Боже, какво нахалство!Капинчо написа:Тц. Те са птици. Едни такива големи, бели. Ама не лебеди.Remmivs написа:
Сега ще ме разфасоват, но жените не бяха ли животинки и те?
Нашата грешка е в това,
Re: Нашата грешка е в това,
Panta rhei...
Е това не е ли анималия кингдъм?Капинчо написа:Тц. Те са птици. Едни такива големи, бели. Ама не лебеди.
аз съм първа по разфасоването - най-неподходящия момент е сега за подобни констатацииRemmivs написа:Сега ще ме разфасоват, но жените не бяха ли животинки и те?Марвин написа:Ами, усетило добичето кой е най-готиния в компанията. Животните и децата ВИНАГИ разбират!![]()
![]()
иначе май всички сме животинки и кво?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
Значи съм прав:frisky lioness написа:
След 3 седмици улитам(надявам се):winkw:
Тц. Те са птици. Едни такива големи, бели. Ама не лебеди.
-
Дядо Капинчо
Е, ти пък. Викай ми просто Капинчо.Мнемозина написа:
Боже, какво нахалство!
Е що викаш Змея и Куид в такива моменти, м?latrevw написа:аз съм първа по разфасоването - най-неподходящия момент е сега за подобни констатацииRemmivs написа:Сега ще ме разфасоват, но жените не бяха ли животинки и те?Марвин написа:Ами, усетило добичето кой е най-готиния в компанията. Животните и децата ВИНАГИ разбират!![]()
![]()
иначе май всички сме животинки и кво?
Panta rhei...
Мнемозина написа: Е що викаш Змея и Куид в такива моменти, м?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мен ми не пречи и винаги съм се чудела защо някой се дразни от едно или друго сравнениеКапинчо написа:Значи съм прав:frisky lioness написа:
След 3 седмици улитам(надявам се):winkw:
Тц. Те са птици. Едни такива големи, бели. Ама не лебеди.
Аз съм това, което съм, а СЪМ не това, което някой мисли за мен, а това, как лично аз възприемам себе си
Та...така
Ако съм голяма бяла птица (например) не държа да съм лебед
Аз съм пеликан и не ми пука:winkw:
Но винаги ми се е виждало страшно обидно по отношение на животните това сравнение
Каквато и живинка да съм би ми било адски кофти да ме сравняват с някакъв си хомо сапиенс. Пфу
П.П Истината е, че улитам с метлата:lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
Да са живи животинките!:lol:frisky lioness написа:
Каквато и живинка да съм би ми било адски кофти да ме сравняват с някакъв си хомо сапиенс. Пфу
абе ти ядосан ли си тези дни, звучиш ми така, да дойдем да те поуспокоим:-)Капинчо написа:Да са живи животинките!:lol:frisky lioness написа:
-
Дядо Капинчо
Тези дни?latrevw написа:
абе ти ядосан ли си тези дни, звучиш ми така, да дойдем да те поуспокоим:-)
Аз съм си ядосан откакто съм се родил. И все повече.
А за идване, елате. Ако не помогне, няма да навреди.
и защо така, това ми е странно, то и аз много се ядосвам, но като цяло, колкото по-остарям толкова по се радвамКапинчо написа: Тези дни?
Аз съм си ядосан откакто съм се родил. И все повече.
А за идване, елате. Ако не помогне, няма да навреди.
-
Дядо Капинчо
С остаряването започвам все по-често да си замълчавам и от това още повече се ядосвам. В петък пък не замълчах, и после цял уикенд се ядосвах защо не си замълчах.latrevw написа:
и защо така, това ми е странно, то и аз много се ядосвам, но като цяло, колкото по-остарям толкова по се радвам
Выхода нет. Ест только вход и то не тот.
не, не, не ми се връзва, нещо си яхнал метлатаКапинчо написа:С остаряването започвам все по-често да си замълчавам и от това още повече се ядосвам. В петък пък не замълчах, и после цял уикенд се ядосвах защо не си замълчах.latrevw написа:
и защо така, това ми е странно, то и аз много се ядосвам, но като цяло, колкото по-остарям толкова по се радвам
-
Дядо Капинчо
Преди 15 години започнах работа в една фирма насила. В смисъл, че работата не беше лоша, но заплатата беше наполовина от това, което си изкарвах с преводачество в къщи. Кадровичката (сега им викат ЧР) ме убеди: "Кво ти е бе? Почни тук, прави си преводи в работно време, щом искаш, пък ако не ти хареса, просто на другия ден не идвай на работа".latrevw написа:
не, не, не ми се връзва, нещо си яхнал метлата
Тогава имах крила. Можех да казвам точно какво мисля и какво искам. След няколко месеца работата ми се услади, вдигнаха ми заплатата и край на свободата. Оттогава трябва все повече да се съобразявам, за да не загубя тъпата работа. Напоследак ни сляха с една друга фирма и ни върнаха 10 години назад, а не мога да си вдигна шапката, щото на всеки 12-ти ми я пълнят с пари, от които съм станал безкрайно зависим. Като прибавиш и веселбата от остаряването и все по-осезателната загуба на това и онова - не метла ами Rainbow с водно охлаждане съм яхнал.
Що ли ги разправям тия работи. Хората кви ядове си имат, пък аз. Ама нейсе. Купон да става.
Капинчо написа:С остаряването започвам все по-често да си замълчавам и от това още повече се ядосвам. В петък пък не замълчах, и после цял уикенд се ядосвах защо не си замълчах.
ех, велика песен
я вишел ростом и лицом
спосибо матери с отцом
конец простой
пришел тягач
и там бил трос и там был врач
и маз попал куда положено эму
и он пришел - тресется вес
а там опять далекий рейс
я зла не помню, я опять его возму
така че - зла не помню
напомняш ми на сина ми:-), непрекъснато ми се налага да му обяснявам, че цял живот с нещо ще трябва да се съобразява; познато ми е това със служебните ядове, аз нещо май по твоя път вървя - скоро напуснах работа и сега преводачество в къщи - разликата е, че не се ядосваш на малоумни шефове, но затова пък на малоумни клиенти, на собствената си малоумност, в определени моменти:-), няма как да избягамеКапинчо написа:Купон да става.
въпреки всичко, работата ти явно те кефи, нямаш ли чувството, че градиш нещо - на мен ми действа доста мотивиращо
- Глас в пустиня
М, дам-м-м-м-м, класическа ситуация - попаднал си в колелото на хамстера друже, и колкото повече тичаш, и колкото повече ти се иска да избягаш, толкова по-бързо се върти шибаната въртележка.Капинчо написа:Преди 15 години започнах работа в една фирма насила. В смисъл, че работата не беше лоша, но заплатата беше наполовина от това, което си изкарвах с преводачество в къщи. Кадровичката (сега им викат ЧР) ме убеди: "Кво ти е бе? Почни тук, прави си преводи в работно време, щом искаш, пък ако не ти хареса, просто на другия ден не идвай на работа".latrevw написа:
не, не, не ми се връзва, нещо си яхнал метлата
Тогава имах крила. Можех да казвам точно какво мисля и какво искам. След няколко месеца работата ми се услади, вдигнаха ми заплатата и край на свободата. Оттогава трябва все повече да се съобразявам, за да не загубя тъпата работа. Напоследак ни сляха с една друга фирма и ни върнаха 10 години назад, а не мога да си вдигна шапката, щото на всеки 12-ти ми я пълнят с пари, от които съм станал безкрайно зависим. Като прибавиш и веселбата от остаряването и все по-осезателната загуба на това и онова - не метла ами Rainbow с водно охлаждане съм яхнал.
Що ли ги разправям тия работи. Хората кви ядове си имат, пък аз. Ама нейсе. Купон да става.
-
Дядо Капинчо
Е там е ключът от палатката я. Номер 3 си в щафетата. Напъваш мускули. Състезавал си се и в другите отбори и знаеш, че не са по-добри, само на старта са тръгнали по-рано. Идва нов треньор и ти слага едни пранги на краката, нахлупва ти една шапка на очите, понакланя се назад, изглежда те отгоре до долу и заключава "Я, къв си готин в новия екип! Давай сега напред!"latrevw написа:
въпреки всичко, работата ти явно те кефи, нямаш ли чувството, че градиш нещо - на мен ми действа доста мотивиращо
-
Дядо Капинчо
Псулютно точно.БоЕВ написа: М, дам-м-м-м-м, класическа ситуация - попаднал си в колелото на хамстера друже, и колкото повече тичаш, и колкото повече ти се иска да избягаш, толкова по-бързо се върти шибаната въртележка.
разбирам те, но както казва сър Рем - и това ще мине, чакат те нови подвизи, не се ядосвайКапинчо написа:Е там е ключът от палатката я. Номер 3 си в щафетата. Напъваш мускули. Състезавал си се и в другите отбори и знаеш, че не са по-добри, само на старта са тръгнали по-рано. Идва нов треньор и ти слага едни пранги на краката, нахлупва ти една шапка на очите, понакланя се назад, изглежда те отгоре до долу и заключава "Я, къв си готин в новия екип! Давай сега напред!"latrevw написа:
ама виж как те усетих, че нещо си набрал:-)
хм....latrevw написа:разбирам те, но както казва сър Рем - и това ще мине, чакат те нови подвизи, не се ядосвайКапинчо написа:Е там е ключът от палатката я. Номер 3 си в щафетата. Напъваш мускули. Състезавал си се и в другите отбори и знаеш, че не са по-добри, само на старта са тръгнали по-рано. Идва нов треньор и ти слага едни пранги на краката, нахлупва ти една шапка на очите, понакланя се назад, изглежда те отгоре до долу и заключава "Я, къв си готин в новия екип! Давай сега напред!"latrevw написа:
или е набрал или му липсва предизвикателство. нова цел.
-
Дядо Капинчо
То на вас жените дай ви да надушвате. И после бой докато не си признаеш всичко.latrevw написа:
- Green Light
Брато, ти си голяма работа, да знаеш. Не знам дали тия фойерверки в главата ми са от това че съм те разбрал? Или понеже си кръстосах очите.Remmivs написа:мммм не съм сигурен, че помня такава теория, но може дори и да е моя
ние, гениите, знаете
мисълта ми хареса, лично на мен
бях си я записал даже, конзолата ме поздрави с нея преди време
и я записах, за да я споделя
сега и дойде реда
а ми хареса защото някак си резонира с онази моя тема за един кадър от нищото
Къде съм бил по време на оная тема?!
-
Дядо Капинчо
Дечко, на 50 и няма нови цели. Всичко е старо, дори и гаджетата, освен ако не си платиш ...Semiramis написа: или е набрал или му липсва предизвикателство. нова цел.
Капинчо написа:Дечко, на 50 и няма нови цели. Всичко е старо, дори и гаджетата, освен ако не си платиш ...Semiramis написа: или е набрал или му липсва предизвикателство. нова цел.
забранявам ти да говориш така, на 50 е същото като на 30 и на 40, нова цел има и на 70, ето аз за тогава съм планирала да скоча с бънджи от Аспруховия мост
от години си мечтая да запиша Английска филология, като гледам как вървят нещата, къмто 50 може и да намеря време
а на някои им се налага да плащат за гаджета и на 20, не е до възрастта, а до духа, който напоследък ти играе лоши шеги
а на някои им се налага да плащат за гаджета и на 20, не е до възрастта, а до духа, който напоследък ти играе лоши шеги[/quote]
кой дух?
от бутилката?:blum:
кой дух?
-
Дядо Капинчо
Като станеш на 50, ела пак ще си говоримlatrevw написа:...
па ке дойда, квоКапинчо написа:Като станеш на 50, ела пак ще си говоримlatrevw написа:...
не ни е толкова голяма разликата, че така да си държиш на твоето
Просто сме едни и същи братко! Това е! В цветомузиката сме... Но нищо, по-добре луди отколкото слепи...Green Light написа:Брато, ти си голяма работа, да знаеш. Не знам дали тия фойерверки в главата ми са от това че съм те разбрал? Или понеже си кръстосах очите.
Къде съм бил по време на оная тема?!
PS
И мерси за четките, как си откъм наличие на баданарки?
PPS
Като гледам си си пиел пиенето на плажа и ... абе да не навлизам в подробности по-добре...
Капинчо написа:Като станеш на 50, ела пак ще си говоримlatrevw написа:...
аз пък говоря и с други на 50
иди да си говориш с тях
въпрос на дух
другото е мрън-мрън
-
Дядо Капинчо
Добре си дошла, ма да знаеш, че между 45 и 50 трапът е по-дълбок от този между 35 и 45.latrevw написа:
па ке дойда, кво
не ни е толкова голяма разликата, че така да си държиш на твоето
вини?doktorka написа:кой дух?
оцетената бутилка?
(в гимназията един зевзек викаше така на Виолета - Вили оцетената ъ-ъ п.тилка)
имаше такова детско бе
кво ме гледате така
аманиционно беше май
-
Дядо Капинчо
Е аз си гледам от моето магаре.Semiramis написа: аз пък говоря и с други на 50
иди да си говориш с тях
въпрос на дух
другото е мрън-мрън
Дядовото.
Remmivs написа:вини?doktorka написа:кой дух?
оцетената бутилка?
(в гимназията един зевзек викаше така на Виолета - Вили оцетената ъ-ъ п.тилка)
имаше такова детско бе
кво ме гледате така
аманиционно беше май
- Dark Angel
всъщност всяка една стъпка която правим ни приближава към нея \или към някаква победа\ или всъщност след всяка следваща победа сме по-близо до смърттаRemmivs написа:че гледаме на смъртта като на бъдещо събитие. По-голямата част от смъртта вече е настъпила: времето, което е изминало, е нейно владение.
ами тя застава до нас в момента в който се родим
т.е. тя е нашето минало, и настояще, и бъдеще
ПП/ и защо ли писах само за победи....ми то има и загуби..... и обикновенни битки