да тежи е нормално, след работа някъде в чужд град, може да ти се прииска да усетиш топлина, компания или каквото е там на близкия човек, но агония на мен ми прозвуча страшно, но той Боев нали си е краенКапинчо написа:Аз не бих го нарекъл чак агония, но това е което много ми тежи при командировките.latrevw написа:дааа, аз не мисля, че е нормално да е агония раздяла от 1 седмица примерно.
да мислиш за човека през това време, да искаш да е с теб - да, но агония, ужас, е това е прекалено и обсебващо, както спомена Семирамис
Защо не мога..
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
Може агония и да не е, но чувството е смазващо, като челен удар с бърз влак.latrevw написа:дааа, аз не мисля, че е нормално да е агония раздяла от 1 седмица примерно.
да мислиш за човека през това време, да искаш да е с теб - да, но агония, ужас, е това е прекалено и обсебващо, както спомена Семирамис
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Думата еБоЕВ написа:Може агония и да не е, но чувството е смазващо, като челен удар с бърз влак.latrevw написа:дааа, аз не мисля, че е нормално да е агония раздяла от 1 седмица примерно.
ЛЮБОВ

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
А-а-а-а-а, аз чак такива силни чувства не изпитвам.frisky lioness написа:Думата еБоЕВ написа:Може агония и да не е, но чувството е смазващо, като челен удар с бърз влак.latrevw написа:дааа, аз не мисля, че е нормално да е агония раздяла от 1 седмица примерно.
ЛЮБОВ
как ме разсмя самоБоЕВ написа:А-а-а-а-а, аз чак такива силни чувства не изпитвам.frisky lioness написа:Думата еБоЕВ написа:Може агония и да не е, но чувството е смазващо, като челен удар с бърз влак.latrevw написа:дааа, аз не мисля, че е нормално да е агония раздяла от 1 седмица примерно.
ЛЮБОВ:winkw:
Звяра я няма..кажи си спокойно
-
Дядо Капинчо
Моето усещане е по-близко до това на Боев. По този повод винаги избягвам командировки при най-малка възможност.latrevw написа:
да тежи е нормално, след работа някъде в чужд град, може да ти се прииска да усетиш топлина, компания или каквото е там на близкия човек, но агония на мен ми прозвуча страшно, но той Боев нали си е краен:winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
При теб синонимната дума е другаlatrevw написа:ти сега какво? аз не изпитвам любов, така лиfrisky lioness написа: Думата е
ЛЮБОВпросто хората са различни, моят "девиз" е - обичай, без да задушаваш
За един разлъката е агония поради силна любов, за друх е друго....
Няма нужда от чак толкова задълбочен анализ:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
как единия в двойката задушава другия с прекомерна любов или изисквайки засвидетелствуването на такава постоянноvyara написа: Кое си виждала много пъти, че ми се загуби мисълта.
Понеже за нищо не трябва да мисля, теглят ми късметче.
Последно промяна от latrevw на 26.05.08, 10:06, променено общо 1 път.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
ами любов си е, хората са различни, но според мен трябва по-мъничко да внимавамеvyara написа:Не знам дали това изобщо е възможно.latrevw написа: как единия в двойката задушава другия с прекомерна любов или изисквайки засвидетелствуването на такава постоянно
Всъщност, не знам това може ли да е любов, каквото и тази дума да значи.
защо дали е възможно? възможно е, виждала съм го и никак не е приятна картинка
- Глас в пустиня
БоЕВ написа: Тъй де, иначе нямаше да съм класическа везна!:lol:
малее, аз не знаех, че си везна, верно сте много остри, но от всички везни - ти си ми единствената и много любима везна
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Тенкс!:-)latrevw написа:БоЕВ написа: Тъй де, иначе нямаше да съм класическа везна!:lol:
малее, аз не знаех, че си везна, верно сте много остри, но от всички везни - ти си ми единствената и много любима везна
Везна съм, даже нещо повече, с 4авето ни делят само някакви часове, за да бъдем напълно астрални близнаци.
- Green Light
Не знам, дали съм имал повод да ти кажа направо, но много ми харесва начина ти на разсъждение по въпроса. Рядкост е, според мен. Иска ми се да мисля, че и аз съм така. (Бейби казва, че съм ревнив, само съм се преструвал на много ларж.)latrevw написа:ти сега какво? аз не изпитвам любов, така лиfrisky lioness написа: Думата е
ЛЮБОВпросто хората са различни, моят "девиз" е - обичай, без да задушаваш
Чавдарче, желая ти, радост която да превърне сегашната ти мъка в, бе в нищо да не я превръща, ами направо да я заличи. Живота ни е синусоида, нали?
Освен това, от чисто корисни съображения настоявам да не правиш или мислиш нищо, което да намали писането ти тук! В тоя свят не са много приятните хора, а хората които обичам, още по малко. Забранявам да ми бягате от полезрението! Аз имам права, бе хора, съобразявайте се!
Green Light написа: Аз имам права, бе хора, съобразявайте се!
аз много пъти съм имала повод да ти кажа, че си уникален.
даже, сега ще те изчеткам здраво
а за Бейби - как няма да си ревнив, бе, човеко, ако беше моя - в къщи до печката само
-
Дядо Капинчо
Като ви чета и ми идва реплика от един филм:latrevw написа:Green Light написа: Аз имам права, бе хора, съобразявайте се!
![]()
аз много пъти съм имала повод да ти кажа, че си уникален.
даже, сега ще те изчеткам здраво, като те чета има чувството, че черпя от някакво неизчерпаемо богатство. по принцип с целия клуб е така, но е нормално някой повече да ти влезе под кожата
а за Бейби - как няма да си ревнив, бе, човеко, ако беше моя - в къщи до печката само:winkw:
"Бе вие двамата що не си наемете една стая".
latrevw написа:Remmivs написа: Кажи им го бе! Да пусне малко тоя дзвер Бейби! За малко само егати!после - да не бъдел ревнив, ама как да стане - с такива приятели
ти му палиш фитила, а после...
то така се почва - ела да си говорим като приятели
ти си супер човек, виж как си пасваме...
и....
Последно промяна от Semiramis на 26.05.08, 10:41, променено общо 1 път.
уф, аз с всички дето ги харесвам, ако си наема стая, отиде... ще стана труженичка на родинатаКапинчо написа: Като ви чета и ми идва реплика от един филм:
"Бе вие двамата що не си наемете една стая".
-
Дядо Капинчо
- Green Light