Капинчо написа:latrevw написа:
не, бе, няма сравнение, и Елби ме респектира, но по-иначе както казваш
Е кво излезе сега? От всички мъже на седянката само аз не респектирам? Пък после дядо туй - дядо онуй.
Ще дойдете вие на моя ... хал и тогаз ще ви питам.
майтапа настрана, знаеш ли много странно се чувствам понякога в клуба, мисля си, че се дразните като взема да обяснявам кого колко обичам, но съм решила каквото чувствам да си го казвам, особено ако е хубаво; тук е пълно с хора, които някак си заемат своето място в душата ми - в Рем съм влюбена, Грийна го обичам истински, на Елби и Боев се възхищавам, Ънноуна ми е тръпка, Гаспода ме владее, особено на моменти, теб те чувствам близък не знам защо и въпреки че ме ядосваш
жените - повечко са, да не изпусна някого - Вяра ми е близнак по душа в много отношения, Семирамис ме кефи на макс, на Чавето и Мнемо се възхищавам, Фриски ми е приятелка (ако не знаеше, сега вече си наясно), докторка и ести ми е особено забавно да ги чета напоследък - толкоз за присъстващите днес. за другите утре:lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.