Дали
-
Дядо Капинчо
Дали
да пусна нова тема, а? Нещо се умълчахте.
- сър Айвънхоу
Re: Дали
че кой та е спрял?Капинчо написа:да пусна нова тема, а? Нещо се умълчахте.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
Я пусни нова тема ти най-добре.Капинчо написа:да пусна нова тема, а? Нещо се умълчахте.
Какво току ръчкаш народа?
-
Дядо Капинчо
Бе страх ме е да не събудя някого, че още няма 4.Марвин написа:че кой та е спрял?Капинчо написа:да пусна нова тема, а? Нещо се умълчахте.
-
Дядо Капинчо
Ами трябва ми темпо. Съвсем се одрямах.vyara написа:Я пусни нова тема ти най-добре.Капинчо написа:да пусна нова тема, а? Нещо се умълчахте.
Какво току ръчкаш народа?
Я кажете, вие какво пиете - кафе или чай, да си извадя съответните изводи.
ти тема ли ще пускаш или сръбско на мах?!?Капинчо написа:
Бе страх ме е да не събудя някого, че още няма 4.
just perfect
- сър Айвънхоу
страхльо!Капинчо написа: Бе страх ме е да не събудя някого, че още няма 4.
Bella Ciao
Bella Ciao
И двете.Капинчо написа: Я кажете, вие какво пиете - кафе или чай, да си извадя съответните изводи.
Ха да те видя сега!
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
Кое - кога?vyara написа:И двете.Капинчо написа: Я кажете, вие какво пиете - кафе или чай, да си извадя съответните изводи.
Ха да те видя сега!
-
Дядо Капинчо
Какво кое-кога?Капинчо написа:Кое - кога?vyara написа:И двете.Капинчо написа: Я кажете, вие какво пиете - кафе или чай, да си извадя съответните изводи.
Ха да те видя сега!
-
Дядо Капинчо
ОгИ пиеш каве и огИ цай?vyara написа:Какво кое-кога?Капинчо написа:Кое - кога?vyara написа:И двете.Капинчо написа: Я кажете, вие какво пиете - кафе или чай, да си извадя съответните изводи.
Ха да те видя сега!
Цакай, цакай. Теб те знам. Обичаш цай, ма понекоги пиеш и каве за компания.
Начи сутрин и към 2-3 след обед пия кафе.Капинчо написа:ОгИ пиеш каве и огИ цай?vyara написа:Какво кое-кога?Капинчо написа:Кое - кога?vyara написа:И двете.Капинчо написа: Я кажете, вие какво пиете - кафе или чай, да си извадя съответните изводи.
Ха да те видя сега!
Цакай, цакай. Теб те знам. Обичаш цай, ма понекоги пиеш и каве за компания.
А чая когато дойде, но вечер задължително.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз пих кафе и се потих по улиците със СемираМИСКА-таКапинчо написа:да пусна нова тема, а? Нещо се умълчахте.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
А-а-а--ах, като казА чай, та се сетих - искам го, но като на чаена церемония. Килимче и върху него сладка малка японка застанала на колене, лекичко разбърква чайчето в хаванче с четка за бръснене, после с едно мъничко черпаче загребва, сипва в чашка, долива водичка и ти го подава, ти го вземаш, отпиваш и издаваш гърлени звучи подобни на оригане в знак на доволство и одобрение.Капинчо написа:Обичаш цай,...
- сър Айвънхоу
Лелеее, ти не знаеш ли, че Семирамиската може да ти извади душата от ходене???frisky lioness написа:...се потих по улиците със СемираМИСКА-та
Още помня едно нейно: "Ей, там, наблизо е!" и трябваше да влача морно тело неколко километра...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Ти ли бе!:shocked: Довчера тракаше зъби от студ.frisky lioness написа:Аз пих кафе и се потих по улиците със СемираМИСКА-таКапинчо написа:да пусна нова тема, а? Нещо се умълчахте.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Много са ми бявни тия и мудниБоЕВ написа:А-а-а--ах, като казА чай, та се сетих - искам го, но като на чаена церемония. Килимче и върху него сладка малка японка застанала на колене, лекичко разбърква чайчето в хаванче с четка за бръснене, после с едно мъничко черпаче загребва, сипва в чашка, долива водичка и ти го подава, ти го вземаш, отпиваш и издаваш гърлени звучи подобни на оригане в знак на доволство и одобрение.Капинчо написа:Обичаш цай,...
Фаща ме оФтиката само докато ги гледам
Да ти се отпие чак
Същото като да идеш на кафене и додет чакаш сервитерката, да забравиш защо си там:lol::lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не и в моментаМарвин написа:Лелеее, ти не знаеш ли, че Семирамиската може да ти извади душата от ходене???frisky lioness написа:...се потих по улиците със СемираМИСКА-та

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз и тая сутрин бях така:lol::lol:БоЕВ написа:Ти ли бе!:shocked: Довчера тракаше зъби от студ.frisky lioness написа:Аз пих кафе и се потих по улиците със СемираМИСКА-таКапинчо написа:да пусна нова тема, а? Нещо се умълчахте.

- сър Айвънхоу
значи да ловя аутобуса и да идвам при Семирамиската тогава?frisky lioness написа:Не и в моментаМарвин написа:Лелеее, ти не знаеш ли, че Семирамиската може да ти извади душата от ходене???frisky lioness написа:...се потих по улиците със СемираМИСКА-та
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
Подозирам, че с този ритуал би пил и антифриз. Само японка да има.БоЕВ написа:А-а-а--ах, като казА чай, та се сетих - искам го, но като на чаена церемония. Килимче и върху него сладка малка японка застанала на колене, лекичко разбърква чайчето в хаванче с четка за бръснене, после с едно мъничко черпаче загребва, сипва в чашка, долива водичка и ти го подава, ти го вземаш, отпиваш и издаваш гърлени звучи подобни на оригане в знак на доволство и одобрение.Капинчо написа:Обичаш цай,...
- Глас в пустиня
Абе тръпка си е!frisky lioness написа:Много са ми бявни тия и мудниБоЕВ написа:А-а-а--ах, като казА чай, та се сетих - искам го, но като на чаена церемония. Килимче и върху него сладка малка японка застанала на колене, лекичко разбърква чайчето в хаванче с четка за бръснене, после с едно мъничко черпаче загребва, сипва в чашка, долива водичка и ти го подава, ти го вземаш, отпиваш и издаваш гърлени звучи подобни на оригане в знак на доволство и одобрение.Капинчо написа:Обичаш цай,...
Фаща ме оФтиката само докато ги гледам
Да ти се отпие чак
Същото като да идеш на кафене и додет чакаш сервитерката, да забравиш защо си там:lol::lol::lol:

Мога да чакам колкото трябва - мога-а-а-а-а...
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тия грънци отстрани много нашенски ми се чинатБоЕВ написа:
Тва е нещо нагласено:blink::?
Хора без работа....

- Глас в пустиня
Я!:shocked: Не ги бях забелезал.frisky lioness написа:Тия грънци отстрани много нашенски ми се чинатБоЕВ написа:
Хора без работа....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да не споменавам пожарогасителя:rotfl24::rotfl24::rotfl24:БоЕВ написа:Я!:shocked: Не ги бях забелезал.frisky lioness написа:Тия грънци отстрани много нашенски ми се чинатБоЕВ написа:
Хора без работа....

- Глас в пустиня
Къф пожарогасител..къде...пожар ли ще има!?:blink:frisky lioness написа:Да не споменавам пожарогасителя:rotfl24::rotfl24::rotfl24:БоЕВ написа:Я!:shocked: Не ги бях забелезал.frisky lioness написа:Тия грънци отстрани много нашенски ми се чинатБоЕВ написа:
Хора без работа....
Абе то тез сдържани японки де да ги знаеш какъв пожар са.frisky lioness написа: Да не споменавам пожарогасителя:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
- Глас в пустиня
Спомените на една гейша - страОтен филм!:-)vyara написа:Абе то тез сдържани японки де да ги знаеш какъв пожар са.frisky lioness написа: Да не споменавам пожарогасителя:rotfl24::rotfl24::rotfl24::lol:
Голяма скука е този ритуал, имаше навремето дни на японската култура и гледах демонстрация. Доколкото си спомням, това е едно от трите чисто японски изобретения. Другите две са оригами и айкидо. Ми - това имат, това показват хората.БоЕВ написа:
А-а-а--ах, като казА чай, та се сетих - искам го, но като на чаена церемония. Килимче и върху него сладка малка японка застанала на колене, лекичко разбърква чайчето в хаванче с четка за бръснене, после с едно мъничко черпаче загребва, сипва в чашка, долива водичка и ти го подава, ти го вземаш, отпиваш и издаваш гърлени звучи подобни на оригане в знак на доволство и одобрение.
ПП На айкидото съм голям фен, обаче.
Че кое му е страхотното. Даваха го наскоро по тв-то. Чак пък толкоз...БоЕВ написа:Спомените на една гейша - страОтен филм!:-)vyara написа:Абе то тез сдържани японки де да ги знаеш какъв пожар са.frisky lioness написа: Да не споменавам пожарогасителя:rotfl24::rotfl24::rotfl24::lol:
- snowprincess
не издържах, не знам кога ще се появи Пенчо, та да го пуснеБоЕВ написа:А-а-а--ах, като казА чай, та се сетих - искам го, но като на чаена церемония. Килимче и върху него сладка малка японка застанала на колене, лекичко разбърква чайчето в хаванче с четка за бръснене, после с едно мъничко черпаче загребва, сипва в чашка, долива водичка и ти го подава, ти го вземаш, отпиваш и издаваш гърлени звучи подобни на оригане в знак на доволство и одобрение.Капинчо написа:Обичаш цай,...
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... 1945400389

- frisky lioness
- Обратна връзка:
БоЕВ написа:Спомените на една гейша - страОтен филм!:-)vyara написа:Абе то тез сдържани японки де да ги знаеш какъв пожар са.frisky lioness написа: Да не споменавам пожарогасителя:rotfl24::rotfl24::rotfl24::lol:

- Глас в пустиня
И аз така - снимките са точно от такава демонстрация, та оттам и разминавките с "грънците".Амаранта написа:Голяма скука е този ритуал, имаше навремето дни на японската култура и гледах демонстрация. Доколкото си спомням, това е едно от трите чисто японски изобретения. Другите две са оригами и айкидо. Ми - това имат, това показват хората.БоЕВ написа:
А-а-а--ах, като казА чай, та се сетих - искам го, но като на чаена церемония. Килимче и върху него сладка малка японка застанала на колене, лекичко разбърква чайчето в хаванче с четка за бръснене, после с едно мъничко черпаче загребва, сипва в чашка, долива водичка и ти го подава, ти го вземаш, отпиваш и издаваш гърлени звучи подобни на оригане в знак на доволство и одобрение.
ПП На айкидото съм голям фен, обаче.Там демонстрацията беше страхотна.
Готин аватар - прилича ми на Флашданс.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
къде, къде?БоЕВ написа:
Къф пожарогасител..къде...пожар ли ще има!?:blink:
на снимките:lol::lol::lol:
Да бяха си ги режисирали по-добре:lol::lol:
Сетих се за онзи виц
"....ааа, пожарогасителят не се продава"

-
Дядо Капинчо
На мен като ми се допие кафе следобед, значи е станало 3 часа.vyara написа: Начи сутрин и към 2-3 след обед пия кафе.
А чая когато дойде, но вечер задължително.
Сега да ви кажа що питам.
От едно 25 години обръщам внимание на хората около мен по отношение на чай и кафе пиенето. ЗабелезАл съм дека тия, които ги оценявам като по-интелигентни от мен , обикновено пият чай. Масата пие кафе. Между тях също има по-интелигентни от мен дето си избират какво кафе да пият. Останалите пием квото ни дадат или квото пусне машината.
Та така. Айде разпределяйте се кой къде е.
Последно промяна от Дядо Капинчо на 27.05.08, 15:50, променено общо 1 път.