Айкидото е компилация от китайски бойни изкуства! И самата философия на айкидото е крАдната от китайските бойни изкуства... Тъй, че джапанките да го...Амаранта написа: Другите две са оригами и айкидо. Ми - това имат, това показват хората.
ПП На айкидото съм голям фен, обаче.Там демонстрацията беше страхотна.
Дали
- сър Айвънхоу
Re: Дали
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
не пия чай, кафе по всяко време мога, но обичам да е в компанияКапинчо написа:
Я кажете, вие какво пиете - кафе или чай, да си извадя съответните изводи.
давай с изводите

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това съм го пропусналаsnowprincess написа:не издържах, не знам кога ще се появи Пенчо, та да го пуснеБоЕВ написа:А-а-а--ах, като казА чай, та се сетих - искам го, но като на чаена церемония. Килимче и върху него сладка малка японка застанала на колене, лекичко разбърква чайчето в хаванче с четка за бръснене, после с едно мъничко черпаче загребва, сипва в чашка, долива водичка и ти го подава, ти го вземаш, отпиваш и издаваш гърлени звучи подобни на оригане в знак на доволство и одобрение.Капинчо написа:Обичаш цай,...
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... 1945400389
Яко:lol::lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Сус, бре! Айкидо си е върха, а и всяко ново нещо има основи в миналото.Марвин написа:
Айкидото е компилация от китайски бойни изкуства! И самата философия на айкидото е крАдната от китайските бойни изкуства... Тъй, че джапанките да го...
То и букетчета си подреждаме всички открай време.
Прилича, но е картина от Дега. Нищо ново под слънцето.БоЕВ написа:
Готин аватар - прилича ми на Флашданс.
-
Дядо Капинчо
Я го кажи целия. Тоя, галиба не съм го чувал.frisky lioness написа: Сетих се за онзи виц
"....ааа, пожарогасителят не се продава"
-
Дядо Капинчо
Дадох.snowprincess написа:не пия чай, кафе по всяко време мога, но обичам да е в компанияКапинчо написа:
Я кажете, вие какво пиете - кафе или чай, да си извадя съответните изводи.
давай с изводите
- Глас в пустиня
Тенкс!:lol:snowprincess написа: не издържах, не знам кога ще се появи Пенчо, та да го пусне
До тук всичко беше нормално:
Последва див смях и сълзи.Седящият до мен колега душеше с оправдано недоверие прекрасно изглеждащите сладки, и ми даде знак с глава да не ги опитвам. Аз, обаче, се престраших и налапах една и се заоглеждах да проверя реакциите на останалите. Някои си стояха с пълни бузи, като хамстерчета, други сменяха цвета на лицата си като хамелеони, трети преглъщаха като пуяци на фона на монотонната успиваща реч.
Тенкс и на Пенчо!:lol:
- сър Айвънхоу
гледай сега... има два изключително крадливи народа в различните епохи. единият са древните гърци, дето и азбуката са откраднали от финикийците, ама се нарича "гръцка".Амаранта написа:Сус, бре! Айкидо си е върха, а и всяко ново нещо има основи в миналото.Марвин написа:
Айкидото е компилация от китайски бойни изкуства! И самата философия на айкидото е крАдната от китайските бойни изкуства... Тъй, че джапанките да го...
То и букетчета си подреждаме всички открай време.
друготе са японците. джапанките, завалийките, нямат нищо, което да не са крАднале!
П.П. инак айкидото е прекрасен начин да станеш гъвкав и подвижен за има-няма половин живот...
истината е в първоизточника - китайските бойни изкуства!
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
Препечатвам изводите, че останаха много назад.
Капинчо написа:
Сега да ви кажа що питам.
От едно 25 години обръщам внимание на хората около мен по отношение на чай и кафе пиенето. ЗабелезАл съм дека тия, които ги оценявам като по-интелигентни от мен , обикновено пият чай. Масата пие кафе. Между тях също има по-интелигентни от мен дето си избират какво кафе да пият. Останалите пием квото ни дадат или квото пусне машината.
Та така. Айде разпределяйте се кой къде е.
- Глас в пустиня
Да бе, как не се сетик! Ако беше в по-голям размер със сигурност щях да се сетя.Амаранта написа:Прилича, но е картина от Дега. Нищо ново под слънцето.БоЕВ написа:
- сър Айвънхоу
БоЕВ написа:Да бе, как не се сетик! Ако беше в по-голям размер със сигурност щях да се сетя.Амаранта написа:Прилича, но е картина от Дега. Нищо ново под слънцето.БоЕВ написа:
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
То с голям размер всеки го може. Трикът е с малък размер да се справиш впечатляващо.БоЕВ написа:Да бе, как не се сетик! Ако беше в по-голям размер със сигурност щях да се сетя.Амаранта написа:Прилича, но е картина от Дега. Нищо ново под слънцето.БоЕВ написа:
Марвин написа:
П.П. инак айкидото е прекрасен начин да станеш гъвкав и подвижен за има-няма половин живот...
Айкидо е много повече от упражнения за гъвкавост.
ПП А истината, най-общо казано, е там, където я намериш.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Капинчо написа:Останалите пием квото ни ПОЧЕРПЯТ.
Последно промяна от frisky lioness на 27.05.08, 16:01, променено общо 1 път.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
[/quote]Капинчо написа:От едно 25 години обръщам внимание на хората около мен по отношение на чай и кафе пиенето. ЗабелезАл съм дека тия, които ги оценявам като по-интелигентни от мен , обикновено пият чай. Масата пие кафе. Между тях също има по-интелигентни от мен дето си избират какво кафе да пият. Останалите пием квото ни дадат или квото пусне машината.
аз кафето го пробирам... (е, не бих пил от онова ужасно скъпо кафе, дето го зобят игуаните и после го събират от изпражненията им), но, ако нямам избор, пия, каквото "пусне машината" (ама това в краен случай). Кафе пия само един път на ден - сутрин, щото тогава ми е ниско кръвното и трябва да "оцелея" някакси.
чай... чай пия, коаго съм болен... ама то на това му викале "билкова отвара"
майтапя се... чаят е прекрасен... с ром, коняк, уиски или друго подобно...
Bella Ciao
Bella Ciao
Размерът няма значение.Капинчо написа:
То с голям размер всеки го може. Трикът е с малък размер да се справиш впечатляващо.
-
Дядо Капинчо
И аз така и казвам на жената, ама тя нещо не хваща вяра.Амаранта написа:
Размерът няма значение.:rotfl24:
- сър Айвънхоу
достатъчно добре съм запознат с тези неща... вервай ми!Амаранта написа:Марвин написа:
Айкидо е много повече от упражнения за гъвкавост.
ПП А истината, най-общо казано, е там, където я намериш.
П.П. истината е една... въпросът е от коя страна я гледаш и колко далеко си от нея!
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Една блондинка влиза в секс-магазин и почва да разглежда вибраторите. След малко пита:Капинчо написа:Я го кажи целия. Тоя, галиба не съм го чувал.frisky lioness написа: Сетих се за онзи виц
"....ааа, пожарогасителят не се продава"
- Този червения колко струва?
- 50$
- А онзи до него, синия?
- 70$
- А онзи там открая?
- 100$
- А този?
- Ааааааа, госпожице, съжалявам ама пожарогасителят не се продава...

-
Дядо Капинчо
Мноооо готин!frisky lioness написа:
Една блондинка влиза в секс-магазин и почва да разглежда вибраторите. След малко пита:
- Този червения колко струва?
- 50$
- А онзи до него, синия?
- 70$
- А онзи там открая?
- 100$
- А този?
- Ааааааа, госпожице, съжалявам ама пожарогасителят не се продава...
- snowprincess
сигурно са интелигентни щом си пазят здравето
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=615121&pp=31

- Stranniche
- Обратна връзка:
Прекалявате вече! Котоошу, японки... А на мен ми се ядат водорасли, суши и разни други неща...БоЕВ написа:Абе тръпка си е!frisky lioness написа:Много са ми бявни тия и мудниБоЕВ написа:А-а-а--ах, като казА чай, та се сетих - искам го, но като на чаена церемония. Килимче и върху него сладка малка японка застанала на колене, лекичко разбърква чайчето в хаванче с четка за бръснене, после с едно мъничко черпаче загребва, сипва в чашка, долива водичка и ти го подава, ти го вземаш, отпиваш и издаваш гърлени звучи подобни на оригане в знак на доволство и одобрение.Капинчо написа:Обичаш цай,...
Фаща ме оФтиката само докато ги гледам
Да ти се отпие чак
Същото като да идеш на кафене и додет чакаш сервитерката, да забравиш защо си там:lol::lol::lol:
Мога да чакам колкото трябва - мога-а-а-а-а...
Но с тази липса на петрол в бъдеше до там ще трябва да се яздят камили, магарета, якове и какво ли не още, после с лодки от Корея....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Боев,
ето още по темата с церемониите:-)
http://www.youtube.com/watch?v=oNMh0tdwxyQ
http://www.youtube.com/watch?v=PnFCmamT ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=D_tKUr04 ... re=related
Гледай, учи се
другият път като ти дойда на гости да си готов:winkw:
Аз през това време ще си тренирам търпението:winkw:
ето още по темата с церемониите:-)
http://www.youtube.com/watch?v=oNMh0tdwxyQ
http://www.youtube.com/watch?v=PnFCmamT ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=D_tKUr04 ... re=related
Гледай, учи се
другият път като ти дойда на гости да си готов:winkw:
Аз през това време ще си тренирам търпението:winkw:

Напоследък през деня взех да пия фрапета, само сутрин пия нормално кафе.
А чай не обичам и пия мнооооого рядко.
Каква ми е диагнозата?
А чай не обичам и пия мнооооого рядко.
Каква ми е диагнозата?
snowprincess написа:сигурно са интелигентни щом си пазят здравето
тия накрая умират от надвишаване количествата теин, нали?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
само да вметна....Semiramis написа:snowprincess написа:сигурно са интелигентни щом си пазят здравето
дали зелен,бял,черен...все е чай...
от един храст идва...
освен това ,защо японците ,които пият чайййй...са на едно от първите места по рак на стомаха?
Марвин написа:значи да ловя аутобуса и да идвам при Семирамиската тогава?frisky lioness написа:Не и в моментаМарвин написа:Лелеее, ти не знаеш ли, че Семирамиската може да ти извади душата от ходене???frisky lioness написа:...се потих по улиците със СемираМИСКА-та
усетих аз че нещо пропускам...
знаеш ли какво...я вземи да дойдеш с кола
Капинчо ме закара до работата даже след като обядвахме заедно. Мдам. И да си го чул да се оплаква?
На правата ракета ...
и от ... Японское словоблудствие сигурноdoktorka написа:само да вметна....Semiramis написа:snowprincess написа:сигурно са интелигентни щом си пазят здравето
дали зелен,бял,черен...все е чай...
от един храст идва...
освен това ,защо японците ,които пият чайййй...са на едно от първите места по рак на стомаха?
- Dark Angel
филма не знам, но книгата е хубаваvyara написа:Че кое му е страхотното. Даваха го наскоро по тв-то. Чак пък толкоз...БоЕВ написа:Спомените на една гейша - страОтен филм!:-)vyara написа:Абе то тез сдържани японки де да ги знаеш какъв пожар са.frisky lioness написа: Да не споменавам пожарогасителя:rotfl24::rotfl24::rotfl24::lol:
четох я в една градинка \на английски, фръц-фръц\ и плача ли плача
идва една малка девойчица и ме пита защо плача.....
книгата е много по-добра-съгласна съм...Dark Angel написа:филма не знам, но книгата е хубаваvyara написа:Че кое му е страхотното. Даваха го наскоро по тв-то. Чак пък толкоз...БоЕВ написа:Спомените на една гейша - страОтен филм!:-)vyara написа:Абе то тез сдържани японки де да ги знаеш какъв пожар са.frisky lioness написа: Да не споменавам пожарогасителя:rotfl24::rotfl24::rotfl24::lol:
Dark Angel написа:филма не знам, но книгата е хубаваvyara написа:Че кое му е страхотното. Даваха го наскоро по тв-то. Чак пък толкоз...БоЕВ написа:Спомените на една гейша - страОтен филм!:-)vyara написа:Абе то тез сдържани японки де да ги знаеш какъв пожар са.frisky lioness написа: Да не споменавам пожарогасителя:rotfl24::rotfl24::rotfl24::lol:
ПП
Хубав. Много ми хареса даже.
Гледахме го паралелно с една приятелка и се оказа, че мислим, че края е различен. ...
- Dark Angel
Последно промяна от Dark Angel на 27.05.08, 18:40, променено общо 1 път.
- Dark Angel
тц, на английскиSemiramis написа:на български ли...плака ...
ПП
Гледахме го паралелно с една приятелка и се оказа, че мислим, че края е различен. ...
а напоследък и сънувам на английски
аз като чета не мисля какъв ще е края
не ме интересува
като книгата е хубава просот ен искам да свършва и изпитвам тъга като видя последните страници
в книгата не се ли разказва за живота на мацката в Америка после...или не съм разбрала.doktorka написа:
книгата е много по-добра-съгласна съм...
Не съм я чела. Не мога да издържа пак цялото битие за да видя продължението. Пък не става да чета начасти.
-
Дядо Капинчо
Semiramis написа: Капинчо ме закара до работата даже след като обядвахме заедно. Мдам. И да си го чул да се оплаква?
На правата ракета ...
Някой път пак ще те повозя.
-
Дядо Капинчо
Dark Angel написа: четох я в една градинка \на английски, фръц-фръц\ и плача ли плача
И ти кво?
аз пък сънувам че карам на английскиDark Angel написа:тц, на английскиSemiramis написа:на български ли...плака ...
ПП
не ме интересува
като книгата е хубава просот ен искам да свършва и изпитвам тъга като видя последните страници
демек с десен волан:rotfl24:
една кървавочервена витара
или мръснозелена фероза
и има много тръстика и кал наоколо:crying:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
А аз напоследък се улавям, че чертая на английски.Кент написа:аз пък сънувам че карам на английскиDark Angel написа:
тц, на английски
не ме интересува
демек с десен волан:rotfl24:
една кървавочервена витара
или мръснозелена фероза
и има много тръстика и кал наоколо:crying:
А, да, книгата ми хареса много повече от филма,
то филма не че го гледах сериозно де, хвърлях по едно око на телевизоро от време на време, то аз така си гледам телевизия.