Май за първи път ме е страх за себе си.
Обикновено - и то доста често - се страхувам за близки хора, а мен "кучета ме яли".
Обаче сега ме затресе...
Много стискам!Stranniche написа:Стискайте ми палци утре.
Обикновено - и то доста често - се страхувам за близки хора, а мен "кучета ме яли".
Обаче сега ме затресе...
С голямо удоволствие! Ако утре всичко е наред, аз и преди 7ми ще съм на линия.Мнемозина написа:Много стискам!Stranniche написа:Стискайте ми палци утре.
Обаче сега ме затресе...
Обаче то няма страшно, не се притеснявай.
Пък ако не се събере дружина за седми, щото гледай как си мълчат, ще ти звънна да се видим.
Ако обичаш, без "ако".Stranniche написа: С голямо удоволствие! Ако утре всичко е наред, аз и преди 7ми ще съм на линия.
Успех! Каквото и да е! Знам, че ще се справиш!Stranniche написа:Стискайте ми палци утре.
Обаче сега ме затресе...
Много много!Stranniche написа:Стискайте ми палци утре.
Обаче сега ме затресе...
ти не стискай много обаче...Stranniche написа:Стискайте ми палци утре.
Обаче сега ме затресе...
Благодаря!Марвин написа: Успех! Каквото и да е! Знам, че ще се справиш!
Всеки път се заканвам да те сполетя в Пловдив и все нещо ме възпрепятства.Semiramis написа:Много много!Stranniche написа:Стискайте ми палци утре.
Обаче сега ме затресе...
Една докторка ми предписа успокоително хапче, обаче не го купих. Чаааак пъкdoktorka написа: ти не стискай много обаче...
остави на нас стискането...
ти се отпусни...
така е най -добре...
стискамStranniche написа:Стискайте ми палци утре.
Обаче сега ме затресе...

Всичко ще е ОКStranniche написа:Стискайте ми палци утре.
Обаче сега ме затресе...

Всяка тема става за спамене. Я виж на Чавдарчето проблемната тема къде уйде.БоЕВ написа:Тва е кофти бъзик друже, има толкова други теми за спамене.Капинчо написа:Бе вчера цял ден се стисках. Може ли вече да се изпусна?