Това книжно тяло сестра ми като студентка го беше взела от някого, който пък от своя страна не го бил върнал на притежателя.
Та тя също не го върнала, а при едно нейно пренасяне остави книгата при мен и сега я намерих.

Казва се социализЪма и ще има още дълго да го сънуваме.Мнемозина написа:с умиление за социализма!
Това книжно тяло сестра ми като студентка го беше взела от някого, който пък от своя страна не го бил върнал на притежателя.
Та тя също не го върнала, а при едно нейно пренасяне остави книгата при мен и сега я намерих.
Ъхъ.Semiramis написа:партийната учебна година ли пише:shocked:
Oh, Lord ...

да, тоя парт. секретар е имал странни литературни уклони. ретроградни така да се каже, другари!frisky lioness написа:Не мога да повярвам каква книга са избрали за подарък:blink::shocked::shocked:
Очаквах нещо от сем. на Митко Палаузов
Определено:lol::lol::lol:bead_ написа:да, тоя парт. секретар е имал странни литературни уклони. ретроградни така да се каже, другари!frisky lioness написа:Не мога да повярвам каква книга са избрали за подарък:blink::shocked::shocked:
Очаквах нещо от сем. на Митко Палаузов

Мнемозина написа:с умиление за социализма!
Не мога да го отворя.
Ми... не знам.Stranniche написа:
Не мога да го отворя.
КОе? Страниците ли?Stranniche написа:
Не мога да го отворя.

frisky lioness написа:КОе? Страниците ли?Stranniche написа:
Не мога да го отворя.
Сигурно са залепнали от интензивно прелистване с обилно наплюнчени пръсти
Извинявай:shy:
Лигавя се:?:shy:
Да. А ППО значи първична партийна организация. Пък на мене сестра ми беше в РСЩ. Районния среднощколски щаб. Знаеш ли колко човека от моя клас можеха да го произнесат това? Един!Semiramis написа:партийната учебна година ли пише:shocked:
Oh, Lord ...
А, не "шъ" си е. Средношколски. Лош правопис и грешка. Сметай- то е трудно за писане, а как се произнася?! Нямаш си идея!Semiramis написа::rotfl24::rotfl24:
не е истина
това да не е било с двойно щ
добре че бях председател - нисшите произнасяха съкращенията
може и щото /не/кадърните бяха нагоре
Green Light написа:Сметай- то е трудно за писане, а как се произнася?! Нямаш си идея!