Още с аватара проблеми (голям малко), пък после и ще се видим
Приятно ми е![/i]
ми здрастиGorgona_Meduzza написа::coolw: Малко "задочно" се познаваме (е, не с всички де). Реших обаче и "редовно" да се запознаем![]()
Още с аватара проблеми (голям малко), пък после и ще се видим!
Приятно ми е![/i]
Привет! 8)Gorgona_Meduzza написа::coolw: Малко "задочно" се познаваме (е, не с всички де). Реших обаче и "редовно" да се запознаем![]()
Приятно ми е![/i]
vyara написа: Привет! 8)
Какво ще рече това "задочно"?
Нееее :eek: !Remmivs написа:
Не беше Горгонатацункай написа:таз предната булка на картинката май беше по-добра?
Салуте, Горгоно! С тия дето си избират имена от старогръцки легенди и митове винаги ми се струва, че имаме нещо общо и теми за лаф.Gorgona_Meduzza написа::coolw: Малко "задочно" се познаваме (е, не с всички де). Реших обаче и "редовно" да се запознаем![]()
Приятно ми е!
здрасти :)Gorgona_Meduzza написа::coolw: Малко "задочно" се познаваме (е, не с всички де). Реших обаче и "редовно" да се запознаем![]()
Приятно ми е![/i]

Добре заварил и ти! :)Green Light написа:Салуте, Горгоно! С тия дето си избират имена от старогръцки легенди и митове винаги ми се струва, че имаме нещо общо и теми за лаф.Gorgona_Meduzza написа::coolw: Малко "задочно" се познаваме (е, не с всички де). Реших обаче и "редовно" да се запознаем![]()
Приятно ми е!
Велкомен и споко. Ако видя оня сельо Персей ще свиркам.
Приветче и не теб :)Dark написа:здрасти :)Gorgona_Meduzza написа::coolw: Малко "задочно" се познаваме (е, не с всички де). Реших обаче и "редовно" да се запознаем![]()
Приятно ми е![/i]
и на мен ми е приятно
ПП / през огледало ли да те гледам???![]()
Gorgona_Meduzza написа:Приветче и не теб :)Dark написа:здрасти :)Gorgona_Meduzza написа::coolw: Малко "задочно" се познаваме (е, не с всички де). Реших обаче и "редовно" да се запознаем![]()
Приятно ми е![/i]
и на мен ми е приятно
ПП / през огледало ли да те гледам???![]()
Може и през :puter: , обещавам да няма поражения
Привет! :)doktorka написа: аааа....
ама хич не се кахърете...
горгоната на нас не ни действа!
ние сме на Олимп...
Къф персей,кви пет лева?!
сега приветсваме Горгоата ...и я гощаваме с Амброзия...
поради липса на мръвки...
Ама ,ако дойде нещо зеленко...ще и го предложим...
една от нас е все пак...;)
здрасти
Стараем се....Gorgona_Meduzza написа:Привет! :)doktorka написа: аааа....
ама хич не се кахърете...
горгоната на нас не ни действа!
ние сме на Олимп...
Къф персей,кви пет лева?!
сега приветсваме Горгоата ...и я гощаваме с Амброзия...
поради липса на мръвки...
Ама ,ако дойде нещо зеленко...ще и го предложим...
една от нас е все пак...;)
здрасти
То скромността краси наистина, ама започвам да се чудя- ко правя след Боговете? Да не съм сбъркала пътечката нещо...![]()
Мръвката, че си идва сама (търси си го де)- да! Тук пък чак и салатата да идва наготово- направо не е за вярване!
Здрасти, здрасти..Gorgona_Meduzza написа::coolw: Малко "задочно" се познаваме (е, не с всички де). Реших обаче и "редовно" да се запознаем![]()
Приятно ми е![/i]
Добрютрюdoktorka написа: Стараем се....
както казах-нали си една от нас...
дубрутро
Ееее4avdar4e написа: Здрасти, здрасти..![]()
От толкоз много новички съм те пропуснала...
бях чувала, че всъщност амброзията е шкембе чорба след тежка нощdoktorka написа: ...и я гощаваме с Амброзия...

Добре заварил.ave написа:Добре дошла!
И... наздраве!
За нощта- може, ама шкембето-брррр.. ц! Ша си я нося пък..Dark написа:бях чувала, че всъщност амброзията е шкембе чорба след тежка нощdoktorka написа: ...и я гощаваме с Амброзия...
и аз си я нося щото не съм се обожествила достатъчноGorgona_Meduzza написа:За нощта- може, ама шкембето-брррр.. ц! Ша си я нося пък..Dark написа:бях чувала, че всъщност амброзията е шкембе чорба след тежка нощdoktorka написа: ...и я гощаваме с Амброзия...

АмииDark написа:и аз си я нося щото не съм се обожествила достатъчноGorgona_Meduzza написа:За нощта- може, ама шкембето-брррр.. ц! Ша си я нося пък..Dark написа:бях чувала, че всъщност амброзията е шкембе чорба след тежка нощdoktorka написа: ...и я гощаваме с Амброзия...
Абе то и да си там не е много безопасно. Щото и оттам пускат. Е, не всеки. 8)Gorgona_Meduzza написа:Амиине си. На Олимп не пускат всеки
!
Приветче!Piqndurnik написа:Здр. Аз пък ще те гледам през телескоп*
-Ами, телескопи! Бутилки с водка са вирнали!
Сигурно- само ако има "заслужили"- ама с голеееееми заслугиRemmivs написа:Абе то и да си там не е много безопасно. Щото и оттам пускат. Е, не всеки. 8)Gorgona_Meduzza написа:Амиине си. На Олимп не пускат всеки
!
Привет. Радвам се. Тези дни обаче времето ми е кът :) Добре дошла :)Gorgona_Meduzza написа::coolw: Малко "задочно" се познаваме (е, не с всички де). Реших обаче и "редовно" да се запознаем![]()
Приятно ми е![/i]

Здрасти и на теб, бате.....Абе, може и да си писал, пък и горгоната може, ама може и да не си, но аз все пак да питамцункай написа:ми здрастиGorgona_Meduzza написа::coolw: Малко "задочно" се познаваме (е, не с всички де). Реших обаче и "редовно" да се запознаем![]()
Приятно ми е![/i]
може да ми викаш батко цункай :))
щото съм малко преди теб цъфнал тук

Добре заварила и ти!frisky lioness написа:Привет. Радвам се. Тези дни обаче времето ми е кът :) Добре дошла :)