Значи са взели различни части от предишно предсатвяне на фокуса. Квото е останало живо.snowprincess написа: но виж, че полата и краката са на по-слаба жена
Ужаси
-
Дядо Капинчо
Капинчо написа:Значи са взели различни части от предишно предсатвяне на фокуса. Квото е останало живо.snowprincess написа: но виж, че полата и краката са на по-слаба жена
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
latrevw написа:Капинчо написа:Значи са взели различни части от предишно предсатвяне на фокуса. Квото е останало живо.snowprincess написа: но виж, че полата и краката са на по-слаба жена
:rotfl24::rotfl24: еее, във вихъра си
дай на детето да прочете Капично....
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
Капинчо написа:До там ли я докарахте - да плашите децата с мен? А съвсем доскоро плашех майките. Бау!Semiramis написа:
:rotfl24::rotfl24:
дай на детето да прочете Капично....
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
- Green Light
малеее, как ме закова!:shocked:Green Light написа:Имаше един афоризъм за това, че лошият вкус трудно може да бъде простен. Няма значение дали е гениално, тъпото си е тъпо
- Green Light
Що? Ти кво си казала? Хареса ли ти?latrevw написа:малеее, как ме закова!:shocked:Green Light написа:Имаше един афоризъм за това, че лошият вкус трудно може да бъде простен. Няма значение дали е гениално, тъпото си е тъпо
П.П. Тука нали си пишеме каквото ни дойде? Начи купих си навремето от АВе един готин акварел на спяща гола мадама. Синя една, спи така на една страна, студени цветове, а мадамата - едни форми... Бе прави впечатление. И ни идват на гости пак така родата и аз обяснявам, как точно на това място, таман тая картина ми е трябвала, направо заспа на стената. И сестра и на Бейби вика:
- Закова я ти на стената и тя заспа. А?
шегувам се, разбира се пишем каквото ни дойдеGreen Light написа: Що? Ти кво си казала? Хареса ли ти?
П.П. Тука нали си пишеме каквото ни дойде?
а на мен ми хареса, да и сега ме хвърли в дълбок умисъл, знаех, че съм тъпо, ама чак толкоз ли бе
- snowprincess
- Green Light
Прочетох. Бе за мене е гадост. Ще го пуснеш ли на Уишес или на децата без да им кажеш предварително какво става? Те да очакват да се вдигне във въздуха, а тя да се разскъса.Green Light написа:Що? Ти кво си казала? Хареса ли ти?latrevw написа:малеее, как ме закова!:shocked:Green Light написа:Имаше един афоризъм за това, че лошият вкус трудно може да бъде простен. Няма значение дали е гениално, тъпото си е тъпо
П.П. Тука нали си пишеме каквото ни дойде? Начи купих си навремето от АВе един готин акварел на спяща гола мадама. Синя една, спи така на една страна, студени цветове, а мадамата - едни форми... Бе прави впечатление. И ни идват на гости пак така родата и аз обяснявам, как точно на това място, таман тая картина ми е трябвала, направо заспа на стената. И сестра и на Бейби вика:
ахъм, вече го направихGreen Light написа: Ще го пуснеш ли на Уишес или на децата без да им кажеш предварително какво става? Те да очакват да се вдигне във въздуха, а тя да се разскъса.
на път съмsnowprincess написа:нали не си станала блондинкаlatrevw написа:
шегувам се, разбира се пишем каквото ни дойде
а на мен ми хареса, да и сега ме хвърли в дълбок умисъл, знаех, че съм тъпо, ама чак толкоз ли бе:lol:
latrevw написа:
а на мен ми хареса, да и сега ме хвърли в дълбок умисъл, знаех, че съм тъпо, ама чак толкоз ли бе
Ти пък...споко...
Къде е Грийн, а къде сме ние
не, не и ти нямаш равнаSemiramis написа:latrevw написа:
Ти пък...споко...
Къде е Грийн, а къде сме ние
latrevw написа:ахъм, вече го направихGreen Light написа: Ще го пуснеш ли на Уишес или на децата без да им кажеш предварително какво става? Те да очакват да се вдигне във въздуха, а тя да се разскъса.
днес по-хард ще се обичате
с Грийн имам предвид
- Green Light
latrevw написа:ахъм, вече го направихGreen Light написа: Ще го пуснеш ли на Уишес или на децата без да им кажеш предварително какво става? Те да очакват да се вдигне във въздуха, а тя да се разскъса.
Семейство Адамс!
Аз Терминаторите насаме с вас няма да ги оставям, да знаеш!
Или може би трябва точно това да направя
ти уреди първо да се изпозастраховаме, пък после - една сбирчицаGreen Light написа:latrevw написа:ахъм, вече го направихGreen Light написа: Ще го пуснеш ли на Уишес или на децата без да им кажеш предварително какво става? Те да очакват да се вдигне във въздуха, а тя да се разскъса.
Семейство Адамс!
Аз Терминаторите насаме с вас няма да ги оставям, да знаеш!
Или може би трябва точно това да направя
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
- Green Light
Стига, бе. И аз като ести закъснях. Заковах тоя дето главата му е родила тоя фокус. Хем и дълго е работил че да го направи. Стивън Кинг е така се майтапи по въпроса как пише романи: - Първата ми цел - казва е - да замисля читателя. Като видя че не се получава се опитвам да го уплаша. Като видя, че и това не става, пробвам да го ужася. И ако, и в това се проваля, го карам да повръщаКапинчо написа:Не бе Лат, той мен закова.latrevw написа:малеее, как ме закова!:shocked:Green Light написа:Имаше един афоризъм за това, че лошият вкус трудно може да бъде простен. Няма значение дали е гениално, тъпото си е тъпо
-
Дядо Капинчо
За мен не е гадост. Просто е безинтересно и малко просташко, щото съм сигурен, че се прави с помощта на жена инвалид. Ама едно време цирковете са били предимно това - зрелището е важно.Green Light написа:Прочетох. Бе за мене е гадост. Ще го пуснеш ли на Уишес или на децата без да им кажеш предварително какво става? Те да очакват да се вдигне във въздуха, а тя да се разскъса.Green Light написа:Що? Ти кво си казала? Хареса ли ти?latrevw написа:малеее, как ме закова!:shocked:Green Light написа:Имаше един афоризъм за това, че лошият вкус трудно може да бъде простен. Няма значение дали е гениално, тъпото си е тъпо
МОжех спокойно да го подмина, ама ми е скучно и се намесих лаф да става.
Донякъде бих го сравнил със меха, предизвикан от падането на някого. За него е болезнено, но за зрителите често е просто смешно.
Абе кво се оправдавам и аз.
Капинчо
а...я го изтрий това...
е са вече ми стана гадно
е са вече ми стана гадно
той напоследък целенасочено се изказва така, мисляSemiramis написа:Капинчо
а...я го изтрий това...
е са вече ми стана гадно
изпитва някакво перверзно удоволствие да ни дразни
ама ние ще му влезем в положението, човека си има проблеми в службата
-
Дядо Капинчо
Тебе пък що ти е гадно? Дето си го пуснала ли? Ми нема проблем. Теб те е впечатлило по някакъв начин, що да не го споделиш. Или дето казах за жената, че е инвалид. Виждал съм такъв, не помня от катастрофа или от война останал само от кръста нагоре. Може би е гадно да шашкаш хората с такива работи, но не бих се заклел, че и на мен не би ми минало през ума да го направя. Освен това жената може би така си вади хляба. Евала й на духа. Явно отдавна е така, щото доста пъргаво "тичаше" по ливадата. Що да е гадно - това са чудесата на природата. Преди време гледах едно негърче, което му няма четвърт от главата - на горната половина половината. Отнесъл му я куршум. Говори си, живее си, нищо му няма. Ако това е гадно, къде е границата? Кривогледите гадни ли са? Куците гадни ли са? За тях не е върхът на щастието, но ние би трябвало да приемаме тези неща поне без погнуса. Тъй си мисля.Semiramis написа:Капинчо
а...я го изтрий това...
е са вече ми стана гадно
latrevw написа:той напоследък целенасочено се изказва така, мисляSemiramis написа:Капинчо
а...я го изтрий това...
е са вече ми стана гадно
мдам.
темата се върна като бумеранг при мен.
вече ми е достатъчно гадно. ако знаех, че се прави така въобще нямаше да го пусна. беше ми забавно до сега.
няма смисъл нищо да казваш. идва ми вповече.Капинчо написа:Тебе пък що ти е гадно? Дето си го пуснала ли? Ми нема проблем. Теб те е впечатлило по някакъв начин, що да не го споделиш. Или дето казах за жената, че е инвалид. Виждал съм такъв, не помня от катастрофа или от война останал само от кръста нагоре. Може би е гадно да шашкаш хората с такива работи, но не бих се заклел, че и на мен не би ми минало през ума да го направя. Освен това жената може би така си вади хляба. Евала й на духа. Явно отдавна е така, щото доста пъргаво "тичаше" по ливадата. Що да е гадно - това са чудесата на природата. Преди време гледах едно негърче, което му няма четвърт от главата - на горната половина половината. Отнесъл му я куршум. Говори си, живее си, нищо му няма. Ако това е гадно, къде е границата? Кривогледите гадни ли са? Куците гадни ли са? За тях не е върхът на щастието, но ние би трябвало да приемаме тези неща поне без погнуса. Тъй си мисля.Semiramis написа:Капинчо
а...я го изтрий това...
е са вече ми стана гадно
ноу комент.
-
Дядо Капинчо
Бе ти май сериозно го мислиш това? Аз верно, че съм драка, ама винаги съм си бил, не напоследък. Пък и целта ми не е да ви дразня, а да ви раздразвам езиците иначе съвсем ще заспите.latrevw написа: той напоследък целенасочено се изказва така, мисля
ПП Пък и да не забравяме, че това е Капинчо трета серия. При всяко завръщане се слага по един кат ватени гащи, щото като си паднеш на дупето боли.
Semiramis написа: мдам.
темата се върна като бумеранг при мен.
вече ми е достатъчно гадно. ако знаех, че се прави така въобще нямаше да го пусна. беше ми забавно до сега.
айде бе, не вярвам така да се прави... сега вече и на мен ми стана гадно
-
Дядо Капинчо
ами..Капинчо написа:Ма ти наистина се спихна? Не съм имал желание да те обидя или отвратя от нещо, но все пак извинявай!Semiramis написа:
няма смисъл нищо да казваш. идва ми вповече.
ноу комент.
как да ти го кажа тактично...
по-добра съм като говоря направо
да ми отвориш очите са мъката по тоя свят и за живота ли.
да покажеш жестокостта, че после да боли по-малко. сигурно това е благородната идея.
ма такива най-много ги обичам, да знаеш.
не ти дочетох предния пост, извинявай
в този ..сега виждам, че си се извинил...
подозирам, че го правиш по горните причини, а не да ме обидиш или отвратиш. да.
просто ..аз също..като Верчето, избягвам неща, които ще ми донесат негатини емоции. Аз сложих скрит линк и предупредих.
Би ми се искало да си бях спестила четенето на твоите мнения.
Но иначе всичко е ОК.
Бай за сега и приятно. Понеже ми свърши работното време де.
-
Дядо Капинчо
Иде ми само един отговор в мое оправдание.Semiramis написа: Бай за сега и приятно. Понеже ми свърши работното време де.
Не търси зла умисъл там, където обикновената простотия е достатъчна.
Наистина съжалявам, че си приела нещата така. Аз така съм устроен, че и над пресен гроб ми идват каламбури. И тук му е мястото на другия цитат. "На всички им идват глупави мисли, но умните не ги изговарят".
Чао и на теб.
уф, само последно по темата, искам да ви кажа, че явно си нямаме идея колко са по-различни от нас децата
син ми се върна, погледна линка и каза: ееехе, аз това от кога съм го гледал?
и в отговор ми пусна линк, който ме е срам да ви покажа
може би аз не съм достатъчно отговорен родител?!
- snowprincess
само да кажа, че аз се забавлявах с твоите коментариКапинчо написа:Иде ми само един отговор в мое оправдание.Semiramis написа: Бай за сега и приятно. Понеже ми свърши работното време де.
Не търси зла умисъл там, където обикновената простотия е достатъчна.
Наистина съжалявам, че си приела нещата така. Аз така съм устроен, че и над пресен гроб ми идват каламбури. И тук му е мястото на другия цитат. "На всички им идват глупави мисли, но умните не ги изговарят".
Чао и на теб.

- snowprincess
и аз смятам, че голямата няма да бъде впечатлена, ще и го пусна довечера (само на нея, на другите двама мисля, че няма да им издържат нервите)latrevw написа:уф, само последно по темата, искам да ви кажа, че явно си нямаме идея колко са по-различни от нас децата

- Глас в пустиня
Имам моторна резечка...ку не намерите хора и не ви се дърпа...Semiramis написа:latrevw написа:е, поне ще му изглежда невъзможноКапинчо написа: Що па да са невъзможни? Може да опита детето с някоя съученичка. Важното е да хване по ячки дърпачи.
хахахха, показах го и на Уишеса и сега ме разпитва как ставало - Семи - помощ, обяснения, едно-друго:lol:
много лесно
ляга Уишиса в Морската градина
викаш двама биячи-руснаци
аз ще помогна да ги преоблечем като каки
и .... тряс