искам нейде да легна
между женски бедра!
Уф... как ме мързиииии

frisky lioness написа:Темата трябваше да се казва
"Време за поезия"
"Тате ще ми купи колело...vyara написа:Аз искам на море.
Ти къде мислиш, че се запиля ести?!vyara написа:Аз искам на море.

последно бях на море през 2001 година... не обичам да ходя на море. предпочитам планината...frisky lioness написа:Ти да не пропускаш тази година?Марвин написа:"Тате ще ми купи колело...vyara написа:Аз искам на море.
ама друг път!"
Я дайте идеи/инфо за местенца на север от Варна - плис!vyara написа:И тук е така, аз защо мислиш се сещам.... Ей така, да ме духне хладния бриз, да си топна крачката и да си гледам хоризонта... мммм...frisky lioness написа: В последно време при вас са все най-всоките температури.
Днес тук е ад, поне 35-37
при вас ...не знам:blink:
Ти па нищо не каза! Са сигурно ще искаш и някой да ти мърда дупето.Марвин написа:нищо друго не ща!
искам нейде да легна
между женски бедра!
Уф... как ме мързиииии
Наоколо имаше още една база на някакви компютърджии, иначе ни-що. А, само един запуснат къмпинг Космос, в който даже нямаше никой, защото нещо спореха там... Иначе квартири там рядко се дават, не е до морето... Дуранкулак е доста диво място все още. По на юг е доста по-добре откъм малки хотелчета и квартири.БоЕВ написа:А наоколо нещо квартирки, станции със свободен достъп...плажа близо ли е.vyara написа:Ние имаме служебни бунгала в Дуранкулак и тази година пак там ще ходим.БоЕВ написа: Я дайте идеи/инфо за местенца на север от Варна - плис!
Ние вече сме на обратното броенеvyara написа:И тук е така, аз защо мислиш се сещам.... Ей така, да ме духне хладния бриз, да си топна крачката и да си гледам хоризонта... мммм...frisky lioness написа: В последно време при вас са все най-всоките температури.
Днес тук е ад, поне 35-37
при вас ...не знам:blink:

Е как ще си пиеш бирата, като главата ти ще бъде завряна в ...Марвин написа: между женски бедра!
Нищъ на юг - там е пренаселено и мръсно! Ще търся и палатка, ако трябва.vyara написа:Наоколо имаше още една база на някакви компютърджии, иначе ни-що. А, само един запуснат къмпинг Космос, в който даже нямаше никой, защото нещо спореха там... Иначе квартири там рядко се дават, не е до морето... Дуранкулак е доста диво място все още. По на юг е доста по-добре откъм малки хотелчета и квартири.БоЕВ написа:А наоколо нещо квартирки, станции със свободен достъп...плажа близо ли е.vyara написа:Ние имаме служебни бунгала в Дуранкулак и тази година пак там ще ходим.БоЕВ написа: Я дайте идеи/инфо за местенца на север от Варна - плис!
Никъде не се споменаваКапинчо написа:Е как ще си пиеш бирата, като главата ти ще бъде завряна в ...Марвин написа: между женски бедра!

Е, аз така си го представям. Все някаква глава ще трябва да има, иначе за кво са му бедра?frisky lioness написа:
Никъде не се споменава
глава:winkw:
ти само кажи, ч е идваш ВА сме на линияvyara написа:Ако ходиш там, ще ти обясня предварително на кой плаж е хубаво да отидеш. Кента миналата година се беше забил на централния и мрънкаше щото.БоЕВ написа: Надявам се и хопата от ВА да се включат, пък и други миткали из тия географски ширини...май трябваше в отделна тема да питам.
явно не ти са известни "методите" на мързеливците?!БоЕВ написа: Ти па нищо не каза! Са сигурно ще искаш и някой да ти мърда дупето.
за коя глава говориш?Капинчо написа:Е как ще си пиеш бирата, като главата ти ще бъде завряна в ...Марвин написа: между женски бедра!
В тая жега:blink::shocked:?Марвин написа: а "бедрата" ще се поклащат отгоре..

Марвин написа:за коя глава говориш?Капинчо написа:Е как ще си пиеш бирата, като главата ти ще бъде завряна в ...Марвин написа: между женски бедра!
пясъка

че то, ако не иска да отслабва, ще се замисля дали е жена!frisky lioness написа:В тая жега:blink::shocked:?Марвин написа: а "бедрата" ще се поклащат отгоре..
Ще трябва да е някой, който иска да отслабва:lol::lol:
Неее, имах малко работа, а след това ходих на Метро да си търся една специална саксия за Нолината.frisky lioness написа:
Ти къде мислиш, че се запиля ести?!
Отеде да се топне![]()
А на нас ни вика "пуснете ме, бе..закъснявам.."
Утре може да вАлиesti написа:Неее, имах малко работа, а след това ходих на Метро да си търся една специална саксия за Нолината.frisky lioness написа:
Ти къде мислиш, че се запиля ести?!
Отеде да се топне![]()
А на нас ни вика "пуснете ме, бе..закъснявам.."
Но, ако много настоявате сега мога да изтичам и до морето, да се топна малко.
Абе и утре е ден....