Ужаси

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

БоЕВ написа:Имам моторна резечка...ку не намерите хора и не ви се дърпа...
С каква верига ти е? Да знам ако се изплесне дали няма да има четири ъ-ъ половинки... :2tooth:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Remmivs написа:
БоЕВ написа:Имам моторна резечка...ку не намерите хора и не ви се дърпа...
С каква верига ти е? Да знам ако се изплесне дали няма да има четири ъ-ъ половинки... :2tooth:
Имам няколко вида, но тая в момента, която е на резачката е за суха дървесина - два чистача, един зъб, заточен под прав ъгъл.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:

син ми се върна, погледна линка и каза: ееехе, аз това от кога съм го гледал?
Май съм го казвал и преди - странни неща си менкат хлапетата по жисиемите. Щерката ми пусна два клипа, събирано от къде ли не, нещо като риалити ТВ - бедствия, катастрофи, жертви в реално време, включително и главата за която Сноу говореше.:shocked:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо написа:
Semiramis написа: Бай за сега и приятно. Понеже ми свърши работното време де.
Иде ми само един отговор в мое оправдание.
Не търси зла умисъл там, където обикновената простотия е достатъчна.:lol:

Наистина съжалявам, че си приела нещата така. Аз така съм устроен, че и над пресен гроб ми идват каламбури. И тук му е мястото на другия цитат. "На всички им идват глупави мисли, но умните не ги изговарят".

Чао и на теб.

Капинчо...
аз нещо бях на лоша вълна. Сори.
Ма и ти си прекали де.
По-добре ми е откакто си мисля, че съм пуснала Астор, който крещи докато си сваля главата.

:lol:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Semiramis написа:
Капинчо...
Ма и ти си прекали де.
По-добре ми е откакто си мисля, че съм пуснала Астор, който крещи докато си сваля главата.

Ми аз през цялото време това исках да ти кажа, че нищо лошо не си направила като си го пуснала. Който иска гледа, който не иска не гледа. Освен това и през ум не ми е минало, че ти си ЗНАЕЛА как се прави и въпреки това си го пуснала. Абсолютно ясно е, че го мислиш за трик. Не ми е минало през ум, че си извратена (не в смисъла на Куида). Аз всъщност не съм 100% убеден, че се прави както си мисля, но нямам друго обяснение.

Не знам. Пак написах доста неща, дано си ме разбрала - не си направила нищо лошо и никой, най-малко аз не си е помислил нещо лошо за теб.

Не чети Мерзоскопа на Фриски за Рибите, щото всичките ми приказки ще отидат на вятъра:lol:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо написа:
Semiramis написа:
Капинчо...
Ма и ти си прекали де.

Ми аз през цялото време това исках да ти кажа, че нищо лошо не си направила като си го пуснала. Който иска гледа, който не иска не гледа. Освен това и през ум не ми е минало, че ти си ЗНАЕЛА как се прави и въпреки това си го пуснала. Абсолютно ясно е, че го мислиш за трик. Не ми е минало през ум, че си извратена (не в смисъла на Куида). Аз всъщност не съм 100% убеден, че се прави както си мисля, но нямам друго обяснение.

Не знам. Пак написах доста неща, дано си ме разбрала - не си направила нищо лошо и никой, най-малко аз не си е помислил нещо лошо за теб.
:blum: замълчи ...
премълчи да се успокоя...
стана си ми гадно за мен самата и толкова. ВИНОВНА не се чувствам... :grin::cool:.. губи ми се в описа на наличните характеристики нацяло. И не ме успокоявай, че ме дразниш повече. :twisted: ТИ си виновен. Ти ме ядосваш, да не съм луда на себе си да се ядосвам. И сега даже може да видиш как като съм ядосана не правя нито една техническа правописна грешка. :cool::lol::grin:

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Що не си вземете една стая най-накрая

както би казал един клубар

или някои клубари:lol::lol::lol:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Semiramis написа:подобно ми беше усещането от аватара на Питката, който се застрелваше ...
Нищо си му нямаше на аватара ми. :mad:
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
Глас в пустиня

frisky lioness написа:Що не си вземете една стая най-накрая

...
А, лекар ще имали? Баси и страшната стая, к`во става толку унея, че всички се там ги пращате!:roll:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

БоЕВ написа:

...
А, лекар ще имали? Баси и страшната стая, к`во става толку унея, че всички се там ги пращате!:roll:
Изображение
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

БоЕВ написа:

...

с медицинско лице... по-лошо
темата и без това е за 18+

Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

както би казал един клубар

или някои клубари:lol::lol::lol:
Аааа, аз на ядосана жена не го ... бе не мога да пиша такива думички бе.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Житената Питка написа:
Semiramis написа:подобно ми беше усещането от аватара на Питката, който се застрелваше ...
Нищо си му нямаше на аватара ми. :mad:

:grin: хубав-лош... има много голям шанс скоро да ти го поискам назаем
или поне резачката на Боев

Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

БоЕВ написа:

...
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

о не, не мога....хиля се като луда....отново
Боев, :kiss:
направо откачам, а сега ми е хубаво
Публикувай отговор