Часът в момента е...
- Глас в пустиня
Часът в момента е...
33 градуса по С-елзи на сянка. Опитвам се да пръскам с един матракуч с джиджавка накрая.
Re: Часът в момента е...
В момента е 18:09 градуса - отивам да правя зелена салатка с риба тон. 
- Dark Angel
рано е да се каже
къмто 37 беше днес. климатикът работи.
тишина. и работя тихичко. вкъщи.
един клиент поискал документация еди-каква-си да му подготвим. казал човекът, че до 1 месец я иска. Шефката му писала, че ние ще я направим за 2 седмици, нищо че той не бърза.... Аз като прочетох "заданието" не се сдържах и я питах иска ли да ги подготвя сега до четвъртък. Не ми е проличала иронията май, щото утре е четвъртък. и аз работя. но спокойно. ей къде са още 3 седмици ако искам.
странно обаче, че ми е уютно тук и като е тихо.
ще чета за десерт, че сте се творили в мразоскопа, мернах

къмто 37 беше днес. климатикът работи.
тишина. и работя тихичко. вкъщи.
един клиент поискал документация еди-каква-си да му подготвим. казал човекът, че до 1 месец я иска. Шефката му писала, че ние ще я направим за 2 седмици, нищо че той не бърза.... Аз като прочетох "заданието" не се сдържах и я питах иска ли да ги подготвя сега до четвъртък. Не ми е проличала иронията май, щото утре е четвъртък. и аз работя. но спокойно. ей къде са още 3 седмици ако искам.
странно обаче, че ми е уютно тук и като е тихо.
ще чета за десерт, че сте се творили в мразоскопа, мернах
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз па днес съм много зле
Така не ми се е спяло от години
Едвам си дигнах д-то
Сега ми се мержелеят клавишите
Сърцето ми още спи
за мозъка е повече от явно
Мъжо каза, че е пролетна умора
За мен е вечна пролет
особено силно изразена в някои дни
Вие как се борите с това?
Как се събуждате?
Така не ми се е спяло от години
Едвам си дигнах д-то
Сега ми се мержелеят клавишите
Сърцето ми още спи
за мозъка е повече от явно
Мъжо каза, че е пролетна умора
За мен е вечна пролет
особено силно изразена в някои дни
Вие как се борите с това?
Как се събуждате?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Така е.БоЕВ написа:В момента е 13 градусаоблечен съм дебело, за разлика от снощи(само по къси гащи).
Как човешкият организъм да функционира нормално? Да станеш рано, бодър и наспан, да си в кондиция и т.н.
А трябва да свикваме с подобни промени и аномалии
10 градуса разлика в температурите:blink::shocked: отвсякъде си е изпитание за което и да се сетиш сетиво:winkw:
При теб разликата е още по-голяма

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Абе то отдавна трябваше да сме свикнали май.frisky lioness написа:Така е.БоЕВ написа:В момента е 13 градусаоблечен съм дебело, за разлика от снощи(само по къси гащи).
Как човешкият организъм да функционира нормално? Да станеш рано, бодър и наспан, да си в кондиция и т.н.
А трябва да свикваме с подобни промени и аномалии
10 градуса разлика в температурите:blink::shocked: отвсякъде си е изпитание за което и да се сетиш сетиво:winkw:
При теб разликата е още по-голяма
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
zatowa naj-dobre postoqnno da e 33 *БоЕВ написа:В момента е 13 градусаоблечен съм дебело, за разлика от снощи(само по къси гащи).
makar che w kolata lesno se stiga do 37*
a w bolnicata e tolkowa studeno!..brrrrr....
az si nosq dopulnitelna bluza-da ne mi izstine dupEto.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Може би искаш да кажеш допълнителен панталон или гащиdoktorka написа:zatowa naj-dobre postoqnno da e 33 *БоЕВ написа:В момента е 13 градусаоблечен съм дебело, за разлика от снощи(само по къси гащи).
makar che w kolata lesno se stiga do 37*
a w bolnicata e tolkowa studeno!..brrrrr....
az si nosq dopulnitelna bluza-da ne mi izstine dupEto.

можели сме и за времето да си говорим
Сър...простете че ще обърна внимание на това
но само вие си мислите за сваляне.
убедена съм, че Фриски наистина го е казала с мисъл за още един кат дрехи... тя си е .. тя
а да направя връзка между вашия лапсус и изключително предразполагащия час 15 ч.. ми е неудобно..
:lol:
но само вие си мислите за сваляне.
убедена съм, че Фриски наистина го е казала с мисъл за още един кат дрехи... тя си е .. тя
а да направя връзка между вашия лапсус и изключително предразполагащия час 15 ч.. ми е неудобно..
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Защото допълнителната блуза се предполага, че не е за дупетоSemiramis написа:Сър...простете че ще обърна внимание на това
но само вие си мислите за сваляне.![]()
Поне аз на дупето си слагам само гащи и панталони
за другите ...не знам:winkw:

Хихи.Semiramis написа:Сър...простете че ще обърна внимание на това
"Премиерът искаше да каже..."
Panta rhei...
Мнемозина написа:Хихи.Semiramis написа:Сър...простете че ще обърна внимание на това
"Премиерът искаше да каже..."
че пак е горещо...