Яяяяя, рицар
- Dark Angel
Яяяяя, рицар
добре дошъл
- сър Айвънхоу
Re: Яяяяя, рицар
Добре заварил!Dark написа:добре дошъл
Извинявам се предварително, ако нещо объркам в етикета, ама сега се уча в този клуб. :)
Объркал си и още как!
Интервала след "сър" го няма.
И така ставаш, рицарю.
Здра
вей!
И така ставаш, рицарю.
Здра
вей!
- сър Айвънхоу
Re: Объркал си и още как!
pocti_bezobidna написа:Интервала след "сър" го няма.
И така ставаш, рицарю.
Здра
вей!
- Dark Angel
мисля не е проблем да си го поправиш в профиласърАйвънхоу написа:pocti_bezobidna написа:Интервала след "сър" го няма.
И така ставаш, рицарю.
Здра
вей!ами... аз ... таковата... незнаех, че може да се слага интерваче... виноват.
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
Благодаря! :)Dark написа:мисля не е проблем да си го поправиш в профиласърАйвънхоу написа:pocti_bezobidna написа:Интервала след "сър" го няма.
И така ставаш, рицарю.
Здра
вей!ами... аз ... таковата... незнаех, че може да се слага интерваче... виноват.
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Привет и от мен.:)Dark написа:добре дошъл
Дано остане по-дълго:)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Ще се старая! ;)frisky lioness написа:Привет и от мен.:)Dark написа:добре дошъл
Дано остане по-дълго:)
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Такива сме очарователни, че никак няма да ти е трудно:D8)сър Айвънхоу написа:
Ще се старая! ;)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Забелязах аз! Хареса ми! А ако кажете, че и се сбирате по на бира (водка, ракия, кой каквото пие) отвреме на време... да знаете, че просто сте омъкнали сърчицето ми бедно.frisky lioness написа:Такива сме очарователни, че никак няма да ти е трудно:D8)сър Айвънхоу написа:
Ще се старая! ;)![]()
Изпусна, миналата събота имаше сбиркасър Айвънхоу написа: Забелязах аз! Хареса ми! А ако кажете, че и се сбирате по на бира (водка, ракия, кой каквото пие) отвреме на време... да знаете, че просто сте омъкнали сърчицето ми бедно.
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Няма страшно, нали пак ще има?!4avdar4e написа:Изпусна, миналата събота имаше сбиркасър Айвънхоу написа: Забелязах аз! Хареса ми! А ако кажете, че и се сбирате по на бира (водка, ракия, кой каквото пие) отвреме на време... да знаете, че просто сте омъкнали сърчицето ми бедно.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тва НАЙ го можем, да се сбираме, де, ама и сърДца крадем (иначе нямаше да си туксър Айвънхоу написа: А ако кажете, че и се сбирате по на бира (водка, ракия, кой каквото пие) отвреме на време... да знаете, че просто сте омъкнали сърчицето ми бедно.
Глобално погледнато малко ни куца организацията:oops:

- сър Айвънхоу
Ще се включа в организацията, ако трябва. Щом е за пийка и хапка... тия три неща!frisky lioness написа:Тва НАЙ го можем, да се сбираме, де, ама и сърДца крадем (иначе нямаше да си туксър Айвънхоу написа: А ако кажете, че и се сбирате по на бира (водка, ракия, кой каквото пие) отвреме на време... да знаете, че просто сте омъкнали сърчицето ми бедно.) Ако си от Сф. По няма да имаш грижа със сбирките/спивките.....
Глобално погледнато малко ни куца организацията:oops:
Альооооу, зависи кой е Организаторът:lol: Я да ни беше видяла у събота 20-тина големи и 10 дребни... Лудницаfrisky lioness написа: Глобално погледнато малко ни куца организацията:oops:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Як купон е бил. Радвам се за вас:D Коя кръчма "подпалихте" този път?4avdar4e написа:Альооооу, зависи кой е Организаторът:lol: Я да ни беше видяла у събота 20-тина големи и 10 дребни... Лудницаfrisky lioness написа: Глобално погледнато малко ни куца организацията:oops:
Радвам се да те видя тук отново, усмихната :kiss1:
И аз се радвам да ви видя...Липсвате ми
За малко съм

Пак същата - бивш "Авалон", сега "Мистър Пица", но със същата обстановка, в същата зала... След малко разправии от Звеневи с управителитеfrisky lioness написа: Як купон е бил. Радвам се за вас:D Коя кръчма "подпалихте" този път?
И аз се радвам да ви видя...Липсвате ми
За малко съм
Важното е, че беше много гот! А дребните се набесняха (нашто на другия ден проспа целия следобед)
- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
4avdar4e написа:
Пак същата - бивш "Авалон", сега "Мистър Пица", но със същата обстановка, в същата зала... След малко разправии от Звеневи с управителите, щото искаха да ни сложат другаде, нооооо....
Важното е, че беше много гот! А дребните се набесняха (нашто на другия ден проспа целия следобед)

- Dark Angel
ми по стълбите, около нас, в един от другите салониfrisky lioness написа:От това, което си спомням... :think: , дребните къде намериха място за беснеене
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Dark написа:ми по стълбите, около нас, в един от другите салониfrisky lioness написа:От това, което си спомням... :think: , дребните къде намериха място за беснеене

Здрасти, Айвън! Може ли така да ти викам, че много ме изнервят официалностите...сър Айвънхоу написа:
Можеш ли така да правиш? Нали си рицар...
Наздраве!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

И мен никой не ме поздравиMila написа:Добре дошъл!:D
Мен пък никой не ме поздрави, когато дойдох в този клуП.
Сигурно ЩоТ съм жена, пък тука е пълно със сексисти.
Аре, бе... Стига сте мрънкали.vyara написа:И мен никой не ме поздравиMila написа:Добре дошъл!:D
Сигурно ЩоТ съм жена, пък тука е пълно със сексисти., неусетно се намърдах между тях
Това е добър признак:D Освен това тук жените преобладават и е нормално да се радваме два пъти повече на мъжко
И мене никой не ме е приветствал в началото. Е, и? 8)
А на вас ще кажа:
- Добре дошли!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Споко и ти бре[unknown] написа:Аре, бе... Стига сте мрънкали.vyara написа:И мен никой не ме поздравиMila написа:Добре дошъл!:D
Сигурно ЩоТ съм жена, пък тука е пълно със сексисти., неусетно се намърдах между тях
Това е добър признак:D Освен това тук жените преобладават и е нормално да се радваме два пъти повече на мъжко
А на вас ще кажа:
- Добре дошли!![]()
Ха дУбре заварил, ма то като е изпросенУ...[unknown] написа:Аре, бе... Стига сте мрънкали.vyara написа:И мен никой не ме поздравиMila написа:Добре дошъл!:D
А на вас ще кажа:
- Добре дошли!![]()