Мерзоскоп

Все същите
esti

Re: Мерзоскоп

Мнение от esti »

Мнемозина написа:
Ти ми направи магия! :grin:

Тази вечер бях на рожден ден и в един момент се оказа, че всички присъстващи освен мен са близнаци. :blink:
И не си почерпила???? :blum:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Semiramis написа:
:shy: аз съм пристрастна
само така си говоря, иначе
обичам Близнаци :shy::-):cool:
живяла съм 6 г с телец с асцендент близнак :grin:
и най-уникалния човек, до когото съм се докосвала е близнак, и ще си остане най-
и после е Рем... :ohlord:
Не се оправдавай!
Всичко е ясно. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа:
Мнемозина написа:
Ти ми направи магия! :grin:

Тази вечер бях на рожден ден и в един момент се оказа, че всички присъстващи освен мен са близнаци. :blink:
И не си почерпила???? :blum:
Чакай да си събера погледа. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Semiramis написа: на теб ще ти е интересно сигурно в "източник" има...
книги и филми..
Прочетох ги най-после!

Не съм съгласна за раците. Не може да се пропускат там "Сто години самота", "Къщата на духовете" и от този род.
И имаше още едни рачешки книги, свързани с, пардон, магията на готвенето. Примерно "Шоколад", "Петте четвъртини на портокала" и още какво беше там. Но, да речем, той е решил да се ограничи в класиката... :grin:

А, и... не знам, но "Махалото на Фуко" ми се види много близнашка книга, макар че май близнаците не я харесват. :huhthink:
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Мнемозина написа:
Semiramis написа: на теб ще ти е интересно сигурно в "източник" има...
книги и филми..
Прочетох ги най-после!

Не съм съгласна за раците. Не може да се пропускат там "Сто години самота", "Къщата на духовете" и от този род.
И имаше още едни рачешки книги, свързани с, пардон, магията на готвенето. Примерно "Шоколад", "Петте четвъртини на портокала" и още какво беше там. Но, да речем, той е решил да се ограничи в класиката... :grin:

А, и... не знам, но "Махалото на Фуко" ми се види много близнашка книга, макар че май близнаците не я харесват. :huhthink:

:lol: напълно професионално изказване!!!
Може би може да се добави "Майка" на Горки. :lol: Замисли ме за махалото. ммм....не...или дева, или риба....
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Публикувай отговор