Invisible Drum Kit
http://www.youtube.com/watch?v=6Sf_pogZ ... re=related
П.П.
Грийни, разказът е много добър. Много ми хареса постановката. С малко доработване ще избие рибата. Искам да кажа - не спирай да пишеш!
Житената Питка написа:... и един уникален мъник.
На някои просто им е дадено, каквото им е дадено.Житената Питка написа:... и един уникален мъник.
не думай!Мнемозина написа:На някои просто им е дадено, каквото им е дадено.Житената Питка написа:... и един уникален мъник.
Това като ирония ли да го чета?ELBI написа:не думай!Мнемозина написа:На някои просто им е дадено, каквото им е дадено.Житената Питка написа:... и един уникален мъник.
забихте ме в такъв латино сериал - вече трябва да мисля дали всяка дума е:Мнемозина написа:Това като ирония ли да го чета?ELBI написа:не думай!Мнемозина написа:На някои просто им е дадено, каквото им е дадено.Житената Питка написа:... и един уникален мъник.
Питам най-любезно и добронамерено.
Извинявай, може би бях излишно подозрителна, но днес е някакъв странен ден тук.ELBI написа:
забихте ме в такъв латино сериал - вече трябва да мисля дали всяка дума е:
1. Ирония
2. Някакъв незнамкакво си към ъноун
3. Някаква незнамкава си, дето трябва да обяснявам на длъж и шир към Семирамис
Ами не мислиш ли Мнемо, че така се губи толкова от готиния дух на форума? Ако на всеки израз на всеки се задават въпроси и се търси смисъл, незнамкво си и незнамщо си.
...
Да, благодаря ти за това.ELBI написа:Мнемо, както добре виждаш има хора, които пак ми лепят етикети и казват какво съм, що съм...
Ми хубаво - и тях ще ги игнорирам - дадох примери, ама не можеха да не ми се лепнат и да не са отгоре. Оставях ги 100 пъти, но не - тяхното да е. Ми хубаво. Спрял съм - в предните теми както видя последното мнение не е моето.
А тук - просто ти написах едно нормално и смислено обяснение със съвсем нормално и човешко обяснение. Е ...
Защо го правиш сега това?ELBI написа:Знам и ... сега ще изчезна. Просто помисли, че има причини извън тук. Та - и едно "А" да кажа, все тая е...Мнемозина написа: И тръгне ли се по тази плоскост, е трудно да се спре, както виждаш....