Палампук.
- Dark Angel
аз много обичам макове, нежни, мимолетни, не може да си ги носиш в къщи за ваза
и това копринено червено с черно в средата
Стендал
Боев, една приятелка гледа едни "пълни" макове в градината си, многогогодишни, много красиви, искаш ли по някакъв начин да те снабдим?
малките сини ралици на снимката са също прекрасни
всъщност, цялата природа е прекрасна
и това копринено червено с черно в средата
Стендал
Боев, една приятелка гледа едни "пълни" макове в градината си, многогогодишни, много красиви, искаш ли по някакъв начин да те снабдим?
малките сини ралици на снимката са също прекрасни
всъщност, цялата природа е прекрасна
Тия дни сънувах странен сън - вървях по един празен път, а от двете ми страни - полета с макове.. После видях, че имало такава реклама 
И прочетох следното..
Хипнос — бог на съня и неговия роден брат Танотос — бог на смъртта изобразявали с венци от мак. Морфей — бог на съновиденията живял в царството на съня сред макове и всеки път се доближавал до спящия с един от цветовете му, навявайки приятни мисли. Богинята на ноща — Нюкта се обличала с гирлянди от макови цветове
Дет вика Куида, чао, лека нощ и довиждане
П.П. Сори, Боев, асоциации
И прочетох следното..
Хипнос — бог на съня и неговия роден брат Танотос — бог на смъртта изобразявали с венци от мак. Морфей — бог на съновиденията живял в царството на съня сред макове и всеки път се доближавал до спящия с един от цветовете му, навявайки приятни мисли. Богинята на ноща — Нюкта се обличала с гирлянди от макови цветове
Дет вика Куида, чао, лека нощ и довиждане
П.П. Сори, Боев, асоциации
- Dark Angel
- Dark Angel
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Палампук.
Нямам думи!БоЕВ написа:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Намират се по пътя към Тюленово близо до Каварна, и там има перки, ама за сега са 100тина май общо, надявам се ще стават повечеStranniche написа:Това къде е?bibilyana написа:
в отговор на твоите - тъкмо я видях тази твоята снимка и се замислих, как сме снимали все макове
е аз снимах и перки :
Напомня ми едно място с много макове и перки...
какво снимам друго - ами най-често къщи, понеже това ми е работата и искам не искам ме влече натамDark Angel написа:а защо?bibilyana написа: в отговор на твоите - тъкмо я видях тази твоята снимка и се замислих, как сме снимали все макове![]()
харесвате ги?
какво друго снимате?
следващо в класацията е морето:

- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Палампук.
Страхотна снимка, Боев.
Харесвт ми цветовете
Много
Какво е палампук?:shy:
Харесвт ми цветовете
Много
Какво е палампук?:shy:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.