Аз току така не казвам неща, които биха могли да се използват срещу мен в съда.Мнемозина написа:]
Е бива ли такива неща да ми разказваш сега... тия струйки карамел как ще ги преживея, не знам.
Че и компютъра си изключих вече...
Ако му махнеш алкохоля, ще го опитам.
Само ти не каза колко човечета виждаш.
Четохте ли книгата на Хю Лори?
Наздраве, обаче тук не съм съгласна много с иронията ти.ELBI написа: и не само това - в единият случай милиони го гледат и голяма част от тях се възхищават и им е интересно...
струва ми се, че понякога хората не осъзнават колко смешни могат да бъдат с някои коментари. Не става въпрос за Капинчо и живота, защото това е някакъв частен случай. Просто се замислих над фактът кой какво представлява и кой за какъв се е представял. И кой за какво се представя. Пред себе си :)
Абе ... животът е прекрасен и е наистина забавен!
Наздраве по случая!!!
В днешно време известността не е гаранция за величие, знаем.
И не говоря за Хю Лори, а по принцип.
Може би ден преди лейди Даяна почина един много велик човек, но това тогава изобщо не се забеляза.
Panta rhei...
Псолютно си права. Известността е хлъзгаво понятие.
Ала като цяло ... има разлика според мен - има изкуство и известност. Макар и да се сещам, че има и известни в изкуството, които след епохата си се забравят (и съм сигурен, че тези примери и ти ги знаеш).
Каквото и да е - идеята ми беше, че е малко (понякога) нелепо роденият да пълзи да критикува този, който лети. Съгласен съм, че плоскостта на разглеждане е ... не рядко много субективна.
Такива ми ти работи.
Ала като цяло ... има разлика според мен - има изкуство и известност. Макар и да се сещам, че има и известни в изкуството, които след епохата си се забравят (и съм сигурен, че тези примери и ти ги знаеш).
Каквото и да е - идеята ми беше, че е малко (понякога) нелепо роденият да пълзи да критикува този, който лети. Съгласен съм, че плоскостта на разглеждане е ... не рядко много субективна.
Такива ми ти работи.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:Псолютно си права. Известността е хлъзгаво понятие.
Такива ми ти работи.
какво искаш да кажеш, Елби?
Страх и комплексираност е да не можеш да се посмееш на себе си и на родените да летят и да пълзят
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Хм, известността по принцип никога не е била "гаранция за величие",Мнемозина написа:
...В днешно време известността не е гаранция за величие, знаем.
Може би ден преди лейди Даяна почина един много велик човек, но това тогава изобщо не се забеляза.
но сама по себе си винаги е означавала нещо, макар в много случаи това "нещо" да е болестен симптом. Затова все си мисля, че известните хора заслужават внимание, най-малкото, за да сме наясно, в общи линии, какво се случва.
Да, но дори и да не говорим за изкуство... също толкова нелепо е и роденият да лети да критикува родения да пълзи. Всичко е необходимо за живота, вселената и всичко останало.ELBI написа:Псолютно си права. Известността е хлъзгаво понятие.
Такива ми ти работи.
И изобщо кой за какво е роден - също е безкрайно хлъзгаво.
Panta rhei...
съгласен и тук. Но не съм чул някой роден да лети да се интерсува (освен 1-2 пъти) да критикува или да се занимава с родения да пълзи. Природата е направила тези разлики.Мнемозина написа:Да, но дори и да не говорим за изкуство... също толкова нелепо е и роденият да лети да критикува родения да пълзи. Всичко е необходимо за живота, вселената и всичко останало.
И съм съгласен, че иам нужда от всякакви - такива да летят, да пълзят и т.н. !!! В природата има нужда от всичко :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Мислата ми беше, че си има степени на съотнасяне. И че например тук почти всички са "летящи" спрямо някои други "пълзящи", и сме пълзящи спрямо пък други летящи... Наистина не е зле да знае човек къде е.ELBI написа:съгласен и тук. Но не съм чул някой роден да лети да се интерсува (освен 1-2 пъти) да критикува или да се занимава с родения да пълзи. Природата е направила тези разлики.Мнемозина написа:Да, но дори и да не говорим за изкуство... също толкова нелепо е и роденият да лети да критикува родения да пълзи. Всичко е необходимо за живота, вселената и всичко останало.
И съм съгласен, че иам нужда от всякакви - такива да летят, да пълзят и т.н. !!! В природата има нужда от всичко :)
Panta rhei...
о, тук няма никакъв смисъл да коментирам този или онзи. Еле пък тук и за конкретни хора. Ако някои се виждат тук и там, то е просто защото са част от моделът на Природата.Мнемозина написа: Мислата ми беше, че си има степени на съотнасяне. И че например тук почти всички са "летящи" спрямо някои други "пълзящи", и сме пълзящи спрямо пък други летящи... Наистина не е зле да знае човек къде е.
И пак съм напълно съгласен с това, че човек трябва да знае къде е. И ако се чуди - да погледне какво е направил, къде, как, при какви условия и пак да научи. Ако може.
Хубав ден и усмивки!!!
ELBI написа:о, тук няма никакъв смисъл да коментирам този или онзи. Еле пък тук и за конкретни хора. Ако някои се виждат тук и там, то е просто защото са част от моделът на Природата.Мнемозина написа: Мислата ми беше, че си има степени на съотнасяне. И че например тук почти всички са "летящи" спрямо някои други "пълзящи", и сме пълзящи спрямо пък други летящи... Наистина не е зле да знае човек къде е.
И пак съм напълно съгласен с това, че човек трябва да знае къде е. И ако се чуди - да погледне какво е направил, къде, как, при какви условия и пак да научи. Ако може.
Хубав ден и усмивки!!!
моят критерий не се влияе от общоприетия, било то и от мнението на GM
и не ми пречи да се погледна
явно искаше да се посмееш на някои коментари отгоре
с което си напълно в тон с общия дух на темата
просто защото човек не може да надскочи себе си, ти също
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Уф, нещо пропускам да отговарям напоследък, не ми връзвайте кусур.Амаранта написа:Хм, известността по принцип никога не е била "гаранция за величие",Мнемозина написа:
...В днешно време известността не е гаранция за величие, знаем.
но сама по себе си винаги е означавала нещо, макар в много случаи това "нещо" да е болестен симптом. Затова все си мисля, че известните хора заслужават внимание, най-малкото, за да сме наясно, в общи линии, какво се случва.
Така е, права си, но не мога да им насмогвам напоследък.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
хехе... това беше яко :) Браво!!!Капинчо написа:Не съм суперстар. Умерено стар съм.Амаранта написа:
Може пак Къпинчо да е някакъв суперстар в Британските телевизии, и Хю Лори да го коментира по разни форуми...Знам ли?!:roll:
-
Дядо Капинчо
Бе какво толко ви заболя от това, че Хю Лори не ми харесва като писател (изключително бледо копие на Чандлър), та ме заядохте така? НЕ МИ ХАРСВА ХЮ ЛОРИ като писател! Това прави ли ме идиот във вашите очи?ELBI написа:и не само това - в единият случай милиони го гледат и голяма част от тях се възхищават и им е интересно...Амаранта написа:Единствената разлика е,Капинчо написа:На Капинчо му е през ... трънчето дали Хю го е еня.doktorka написа:
Хю Лори не го е еня дали ти е безразличе.
Хю Лори прави повече пари от теб.
Хю Лори си живее живота.
не можах да се стърпя...
На Капинчо парите му стигат.
Кво му остава на Капинчо освен и той да си живее живота.
че Къпинчо знае кой е Хю Лори,
а Хю Лори не знае нищо за Къпинча.
струва ми се, че понякога хората не осъзнават колко смешни могат да бъдат с някои коментари. Не става въпрос за Капинчо и живота, защото това е някакъв частен случай. Просто се замислих над фактът кой какво представлява и кой за какъв се е представял. И кой за какво се представя. Пред себе си :)
Абе ... животът е прекрасен и е наистина забавен!
Наздраве по случая!!!
Виж сега, аз дори не съм го чела, не мога да имам мнение,Капинчо написа:
Бе какво толко ви заболя от това, че Хю Лори не ми харесва като писател (изключително бледо копие на Чандлър), та ме заядохте така? НЕ МИ ХАРСВА ХЮ ЛОРИ като писател! Това прави ли ме идиот във вашите очи?
просто изказването ти прозвуча малко така - "абе то ние с него сме си от един сой, но все пак аз съм по-добрият." - та затова всичката тая суетня настъпи.
тц. Що пък да те прави идиот. Нещо не схванах... Не съм забелязал подобни прояви.Капинчо написа:о толко ви заболя от това, че Хю Лори не ми харесва като писател (изключително бледо копие на Чандлър), та ме заядохте така? НЕ МИ ХАРСВА ХЮ ЛОРИ като писател! Това прави ли ме идиот във вашите очи?
Темата отиде за друго - известност, неизвестност и малко за изразните средства...
-
Дядо Капинчо
И аз забелязах, че бедите ми в тоя клуб идват от неразбиране. Непрекъснато някой слага някакава злоба, завист, подлост, интрига в думите ми. НЕ СЪМ ТАКЪВ ЧОВЕК, БЕ. Може би защото не ме виждате като пиша, може би защото не се изразявам точно, знам ли. Стигна се до "Низост и тъпота". Такова излъчване ли имам. Ако да, кажете да не пиша да не ви развалям аромата на компанията.Амаранта написа:
Виж сега, аз дори не съм го чела, не мога да имам мнение,
просто изказването ти прозвуча малко така - "абе то ние с него сме си от един сой, но все пак аз съм по-добрият." - та затова всичката тая суетня настъпи.
Единственото, което казах по темата беше, че в началото не гледах Хаус (аз много рядко харесвам и гледам филм по телевизията), после ми стана много интересен, и после ми стана еднообразен (във всеки епизод изследва пациента за лупус, а аз за 50 години в България не съм чувал за тази болест). Купих си книгата му в периода когато Хаус ми харесваше и я захапах веднага, но на двайстата страница се отказах. Пресилен ми е хумора му, постни са ми сценките, с две думе не върви, и я оставих. Само това казах. НИЩО ПОВЕЧЕ. А излезе, че се имам за нещо повече от него. Не знам как трябва да се изразявам, за да ме разбирате така, като аз мисля, че ме разбирате.
ПП Благдарен съм ти за тълкуването. Подозирах нещо такова, но не можех да допусна, че толкова криво сте ме разбрали (съм се изразил).
на мен изобщо не ми зазвуча така. Обаче е далеч по-коректно да кажеш "този=онзи не ми харесва", а не ... защото в края на краищата е ясно, че има много хора, които харесват (било Хю Лори, било едикойси, било Даяна...аз не можех да разбера какво толкоз я харесват, но какво от това - факт е, че много хора си я харесваха) известен човек/личност (то затова е известен). Признавам си, че след сутринта не съм следил темата, но сега съм на финала на 2-3 нещица, та... та може нещо и аз да съм сбъркал...като не съм прочел...Амаранта написа:Виж сега, аз дори не съм го чела, не мога да имам мнение,Капинчо написа:
Бе какво толко ви заболя от това, че Хю Лори не ми харесва като писател (изключително бледо копие на Чандлър), та ме заядохте така? НЕ МИ ХАРСВА ХЮ ЛОРИ като писател! Това прави ли ме идиот във вашите очи?
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
Само дето не съм британец (ама кой знае).Пенчо Заека написа:Муахххх, как сте оспамили тука! Ама квото и да си говорите, Хю има прекрасни сини очи.....и чувство за хумор, и пише, и е музикант, и е актьор, и е британец, и т.н. и т.д. Къпинчо да пусне своя снимка тука, ако иска да го харесам.
Те ти и прясна снимка