падаш доста ниЗкоELBI написа:ми супер е цитирпамото... що се не погледнеш в него. Или виждаш само чуждите хора в истини, които са 100% валидни и за тебе? Въпрос на банка...ооппс - на избор...Semiramis написа:и ще ти цитирпам нещо, което много ми хареса
Не успях да го спася
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
и аз пиша така...esti написа:Аз сега се опитах да изброя наум хората тук, които не пишат в трето лице.Semiramis написа:
За третото лице още не си срещнал одобрение, забелязваш ли.
Ми.....броят се на пръсти.
И честно казано това не е задължително признак за кофти характер.
Тук така сме свикнали с идилията, че когато на някой му прекипи трудно може да се изправи и дирекно в прав текст да нареже някой.
Дори ако го направи това ще бъде прието за проява на много лош вкус и нестабилно поведение.
Аз затова честичко подмятамче чак толкова идеални, примерни, възпитани, възвишени и мъдри не трябва да бъдем.
Така се получава и явлението "в трето лице" дори и от хора, на които не им е в стила.
Не знам...
Има модел на поведение тук, което е мааааалко префърцунено за моя вкус, но това си е мой проблем.
Радвам се, че все пак има и хора, които са извън този модел и имаха силата да се съхранят и да внасят свежа струя в клуба.
Сега няма да изброявам имена, защото аз съм асимилирана.
Но ги има - няколко са.
нагоре казах по-подробно
става въпрос за злостни подмятания за трети лица без да казваш за кого говориш, щото е много яко така.
А при Елби е система.
Последно промяна от Semiramis на 02.06.08, 19:19, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
по-низко от тебе - и да се насиля - не мога. Но да отвърна на низостите ти не са необходими кой знае какви качества. Постарай се някой ден да извадиш нещо друго освен злоба и гадости... ще ти е от полза в живота. Норбеков не е само формално посещение на курсове и четене на книги. Примерно. Просто не може винаги и за всичко да си отгоре. Разбери го по-рано от колкото живота да те научи на това.Semiramis написа:падаш доста ниЗкоELBI написа:ми супер е цитирпамото... що се не погледнеш в него. Или виждаш само чуждите хора в истини, които са 100% валидни и за тебе? Въпрос на банка...ооппс - на избор...Semiramis написа:и ще ти цитирпам нещо, което много ми хареса
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:просто ще е така. не може да пораснеш. Знаеш, че аз спирам в дадени моменти, но още не ми е дошъл момента.Semiramis написа: Смятам и утре /когато не ме провокираш както днес - с ирония/ да продължа с темата докато не я изтрие модератор.
Така ще е оттук нататък просто.
Замълчаването го мога, но не го искам този път.
Та ... сме двама, дето го не искаме.
голям кеф.
Хахаха...не..или да - все пак съм по-млада.
Просто защото ти разбираш само от такова поведение. Пък виж колко е гадно да си нерзбран като мен. Ще се жертвам.
Да, излишните се подминават, но понякога премълчаните неща се трупат и избухват, като бомби.latrevw написа:
така е, не си казваме директно някои излишни неща, защото е много по-интересно като захванем някоя тема да диплим; иначе просто сме големи хора и сме наясно, че всеки си има и кривините, и добрините, всеки си има проблеми и радости, всеки има дребните битовизми, но всичко минава, можем да прощаваме, можем да прескачаме излишното, защо да се задълбаваме в простотията, на която всички сме способни, това е най-лесно
Но аз пак казвам - нищо фатално няма.
Това е онова, дето му се вика живот - има от всичко.
ELBI написа:по-низко от тебе - и да се насиля - не мога. Но да отвърна на низостите ти не са необходими кой знае какви качества. Постарай се някой ден да извадиш нещо друго освен злоба и гадости... ще ти е от полза в живота. Норбеков не е само формално посещение на курсове и четене на книги. Примерно. Просто не може винаги и за всичко да си отгоре. Разбери го по-рано от колкото живота да те научи на това.Semiramis написа:падаш доста ниЗкоELBI написа:ми супер е цитирпамото... що се не погледнеш в него. Или виждаш само чуждите хора в истини, които са 100% валидни и за тебе? Въпрос на банка...ооппс - на избор...Semiramis написа:и ще ти цитирпам нещо, което много ми хареса
Спри се.
Последно промяна от Semiramis на 02.06.08, 19:25, променено общо 2 пъти.
уф, ми аман, аз цял живот си мечтая за големи цици и много ме е яд на тези дето ми ги навират в очите, не мога да свикна с неспаведливостта на този свят:rotfl24:Капинчо написа:Ти кво имаш против цицорестите? Да не си бюсттабанлийка?:blum:latrevw написа:
ще се бием с тебе, ако тая цицореста стане айдъл, обещавам най-отговорно повече да не гледам никакви подобни предавания
Я да си спретнем паралелно скандалче!:mad:
не мой да се карам с тебе, бе, въпреки забележката дето беше пуснал към Дарки, не ти разбрах хумора там; мадамата е проклета по някога, но иначе е яко пич.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
тази система е само в тебе. Или ще се обявиш за Господ, който да даде просветление на останалите.Semiramis написа: А при Елби е система.
Не забеляза ли случайно, че ставаш смешна. Злобата никога не води до правилна преценка. Това е отдавна доказано.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Бе каза ми Питката та си прекъснАх готвенето и що да видя - детската градина пак се е развилняла и този път с пълна сила! 
Осрахте и страхотния разказ на Грийна, нищо че има трески за дялане, осрахте и съседната тема, а сега и тази.
Е много благодаря, значи, тооолкова да ми е приятно да ви чета, че направо ми се драйфа вече! Сори за френския.
Има прайвъти, АйСиКю-та и още поне сто начина да си се разберете. Поне вземете се на@@@те най-накрая, че да мирнете!
Б@си, хора почва да ме хваща срам от вас! Верно най-накрая ще взема да заключа темата че дано се усетите и да спрете!
Отивам да си доготвя и не искам да видя повече подобни постове, инак верно заключвам!
Осрахте и страхотния разказ на Грийна, нищо че има трески за дялане, осрахте и съседната тема, а сега и тази.
Е много благодаря, значи, тооолкова да ми е приятно да ви чета, че направо ми се драйфа вече! Сори за френския.
Има прайвъти, АйСиКю-та и още поне сто начина да си се разберете. Поне вземете се на@@@те най-накрая, че да мирнете!
Б@си, хора почва да ме хваща срам от вас! Верно най-накрая ще взема да заключа темата че дано се усетите и да спрете!
Отивам да си доготвя и не искам да видя повече подобни постове, инак верно заключвам!
Последно промяна от maggot на 02.06.08, 19:29, променено общо 2 пъти.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Всъщност ти къде ще цитираш злоба от моя страна?ELBI написа:тази система е само в тебе. Или ще се обявиш за Господ, който да даде просветление на останалите.Semiramis написа: А при Елби е система.
Не забеляза ли случайно, че ставаш смешна. Злобата никога не води до правилна преценка. Това е отдавна доказано.
Това, че ти казвам, че не те харесвам в очите злоба ли е?
но нищо..дръж се за думата...
вече си вярваш.
Ти си ми сложил епитети от тука до космоса, Елби...
Последно промяна от Semiramis на 02.06.08, 19:27, променено общо 1 път.
нещо от злоба почна да бъркаш и местоименията. Нищо, по-спокойно. Разбира се, че няма да кажеш нито пич, защото за тебе важи женският род... Почна да бъркаш и българския език. Не пелтечи. Като ти отмине яростта ще се оправиш.Semiramis написа:теб кога ще те научи да се държиш като мъж? няма да кажа нито пич...
Спри се.
ELBI написа:нещо от злоба почна да бъркаш и местоименията. Нищо, по-спокойно. Разбира се, че няма да кажеш нито пич, защото за тебе важи женският род... Почна да бъркаш и българския език. Не пелтечи. Като ти отмине яростта ще се оправиш.Semiramis написа:теб кога ще те научи да се държиш като мъж? няма да кажа нито пич...
Спри се.
колко си жалък, когато се правиш на луд.
написала съм точно това, което искам да ти кажа.
ПП
Да, моля, заключете.
ППП
Наистина искам да кажа жалък, с риск да е директна обида.
Последно промяна от Semiramis на 02.06.08, 19:32, променено общо 1 път.
В грешка си и аз съм подмятала по този начин - не вярвам да сте забравили скандалите ни с Дарки.Semiramis написа:
и аз пиша така...
нагоре казах по-подробно
става въпрос за злостни подмятания за трети лица без да казваш за кого говориш, щото е много яко така.
ми не правиш така. Дори да го правиш или някой друг, то е инцидентно.
А при Елби е система.
Мисълта ми е, че за да има нещо такова, то е следствие на вече съществуващ конфликт.
Не е причина.
Причината си я знаете само вие, а ние тук ви светим и наливаме масло в огъня - съвсем добронамерено.
ми виж си хисторито. нали си го пазиш. Злобните ти епитети към мен (пич, не пич, не знам какво си - вчера ги дрънкаше купища, а и днес).Semiramis написа:Всъщност ти къде ще цитираш злоба от моя страна?
Това, че ти казвам, че не те харесвам в очите злоба ли е?
но нищо..дръж се за думата...
вече си вярваш.
Ти си ми сложил епитети от тука до космоса, Елби...
Това, че не ме харесваш хич не ми пука. Забравила си от хисторито, че съм казвал, че тук не е клуб за харесване. Отиди в клубове за запознанство - там може да се харесвате с този и онзи.
Сложих епитети, защото ти почна с обидите и личните нападки.
Космосът е много далеч за тебе. Само се погледни.
-
Дядо Капинчо
Ми сега всичко се купува. И трийгълни можеш да си ги направиш ако искаш. Ако си зле с парите, обади се да те спонсорирам.latrevw написа: уф, ми аман, аз цял живот си мечтая за големи цици и много ме е яд на тези дето ми ги навират в очите, не мога да свикна с неспаведливостта на този свят:rotfl24:
Дарки (пак) я напцувах, щото типично в нейн стил се изказа саркастично (не за мен този път) и я се стисках, стисках, па накрая се изпуснах.не мой да се карам с тебе, бе, въпреки забележката дето беше пуснал към Дарки, не ти разбрах хумора там; мадамата е проклета по някога, но иначе е яко пич.
Сега ще избия рибата (ако в общата канонада ми се чуе бомбичката де).
ИЗВИНЯВАЙ ДАРКИ! Не беше хубаво да те "пцувам", па и нема смисъл. Ни ти ще се промениш, ни аз. Я по-добре да си се обичаме! Аз, ако си забелязала, съм станал мааалко по-малко обидчив. Още мъничко ми требе и съвсем ще претръпна. И тогава си викам ДАНОООО!
Последно промяна от Дядо Капинчо на 02.06.08, 19:31, променено общо 1 път.
Дарк е едно голямо изключение.esti написа:В грешка си и аз съм подмятала по този начин - не вярвам да сте забравили скандалите ни с Дарки.Semiramis написа:
и аз пиша така...
нагоре казах по-подробно
ми не правиш така. Дори да го правиш или някой друг, то е инцидентно.
А при Елби е система.
Мисълта ми е, че за да има нещо такова, то е следствие на вече съществуващ конфликт.
Не е причина.
Причината си я знаете само вие, а ние тук ви светим и наливаме масло в огъня - съвсем добронамерено.
За нея всички сме писали така.
да - определено не е друго, освен доброжелателни и обективни думи...Semiramis написа:колко си жалък, когато се правиш на луд.
ПП
Да, моля, заключете.
Написала си куп глупости и просто посмях да ти отговоря и да не ти мълча, както правех известно време. Просто ти стана навик да си трая и стана безкрайно нагла.
Това си е самата истина. Приеми я.
Повдига ми се от този диалог, но вече няколко пъти го спирах. И не подозирах, че днес с появата си ще разръчаш една помия, която свърши снощи.
ELBI написа:да - определено не е друго, освен доброжелателни и обективни думи...Semiramis написа:колко си жалък, когато се правиш на луд.
ПП
Да, моля, заключете.
Написала си куп глупости и просто посмях да ти отговоря и да не ти мълча, както правех известно време. Просто ти стана навик да си трая и стана безкрайно нагла.
Това си е самата истина. Приеми я.
Повдига ми се от този диалог, но вече няколко пъти го спирах. И не подозирах, че днес с появата си ще разръчаш една помия, която свърши снощи.
Да не би само за теб?
Абе ти да нямаш наистина някакъв проблем в реала?
Жалък вече си е обида.
Мина ми границата.
нямам проблем в реала.Semiramis написа:Абе ти да нямаш наистина някакъв проблем в реала?
Жалък вече си е обида.
Мина ми границата.
Виж - може да се огледаш за хора, на които им липсват куп неща. Те са с проблеми в реала.
Хубаво е да ти мине и злобата. Освен границата.
Капинчо написа:Ми сега всичко се купува. И трийгълни можеш да си ги направиш ако искаш. Ако си зле с парите, обади се да те спонсорирам.latrevw написа: уф, ми аман, аз цял живот си мечтая за големи цици и много ме е яд на тези дето ми ги навират в очите, не мога да свикна с неспаведливостта на този свят:rotfl24:
ох, а де, от кога си търся мъж дето да ми спонсорира циците:lol:
да ти кажа, аз бях забравила, че вие си имахте вземане-даване, не помня и за скандали с ести, аз явно бързо прескачам тези моменти, просто много харесвам всички тук и ми е тъжно като видя караници, не че и аз не съм се включвала.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
И аз не помня такива работи. Дори за тези, в които съм участвал с времето ми минава. Имах една колежка, дето за малко не ме срина (всъщност тя ме срина, ама се оправих) в кариерата с една латинопостановка, ама и с нея след това си приказвахме като дружки - работа, налага се.latrevw написа:
да ти кажа, аз бях забравила, че вие си имахте вземане-даване, не помня и за скандали с ести, аз явно бързо прескачам тези моменти
Това не го вярвам! Тц!, ... караници, не че и аз не съм се включвала.
ELBI написа:нямам проблем в реала.Semiramis написа:Абе ти да нямаш наистина някакъв проблем в реала?
Жалък вече си е обида.
Мина ми границата.
Виж - може да се огледаш за хора, на които им липсват куп неща. Те са с проблеми в реала.
Хубаво е да ти мине и злобата. Освен границата.
не намеквам че имаш проблеми с нещо друго. твои си работи и да имаш. да уточня, да не останеш обиден пак.
както и да е...
Последно промяна от Semiramis на 02.06.08, 19:46, променено общо 3 пъти.
щото си от скоро, навремето подскачах като ужилена, а старите пушки ме успокояваха, че нямам достатъчно опит по клубове:-)Капинчо написа:Това не го вярвам! Тц!, ... караници, не че и аз не съм се включвала.
абе както съм казвала, аз в този клуб израстнах много
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Защото всичко това може да се урежда на бележки, в чата или по друг, достатъчно личен начинGreen Light написа:По ясна от това ситуацията няма да стане, по- мътна също. Аз изчетох кажи речи всичко по темата: Елби, срещу Семирамис и Ънноун. Ясно е, че имат търкания в реала. ОК! Тоест не е ОК, много съжалявам, обаче разбрах. Това, което ми направи впечатление тук и честно казано заради което се зачетох беше един пост на Мнемозина, в който пише, че се надява да е обяснила предишното си мнение. Хора, Мнемозина обяснява какво е искала да каже! По- забатачена история от тая не може да бъде.Мнемозина написа:
Ами да, не е зле да го напомняш това за десетте години.
:
В реала и аз имам грехове към хора от клуба. Всички обичате Юрото. "Обичате"! И аз я обичам. Но с нея не се разделихме добре, когато бяхме в една бизнес лодка. Вероятно мой е греха, че не пише тука. Това колко е? Малко или много? Повече или по- малко от вашите реални грехове?
И аз и Мнемозина сложихме пръст където скърца, айде нейния май вече е прещипан, пощадете моя, спрете!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Докато четях тази тема си викам, баси дано да ги заключи. После се зачетох в темата "маготич!!!" и си викам, баси, дано да не ги е заключила! Ти кво, да не четеш мисли?maggot написа:Явно не разбирате от дума... Съжалявам.
Заключвам темата.
За първи път в историята на 3о4о. Прекалихте просто.
Тва технологията по някое време трябва да спре да се развива, начи!