Еваларка!
Крайно време беше в този клуб да заиграе здрава мъжка... пардон женска ръка!
А, така, да видат Питката и Рем-чо кой командва тука и как стават тия работици!
П.П. нъл съм си подлизуркоооооооо!
ред трябваааа, ред!latrevw написа:аз пък нали съм ти опозиция винаги, съм възмутена, едно ценно нещо имаше клуба и хоп - край
уф, ако продължаваме така и тая тема ще я заключат да знаешМарвин написа:ред трябваааа, ред!latrevw написа:аз пък нали съм ти опозиция винаги, съм възмутена, едно ценно нещо имаше клуба и хоп - край
като не можете като цивилизовани хора да действате, някой требе хомотя да ви наложи!
ами... ако се налага, ще я заключат!!!latrevw написа:уф, ако продължаваме така и тая тема ще я заключат да знаешМарвин написа:ред трябваааа, ред!latrevw написа:аз пък нали съм ти опозиция винаги, съм възмутена, едно ценно нещо имаше клуба и хоп - край
като не можете като цивилизовани хора да действате, някой требе хомотя да ви наложи!
този клуб си има ред, няма нужда ти да ми говориш за хомот
Зиг Хай! Ще победим!Капинчо написа:Зиг Хайл!:lol:Марвин написа:
ред трябваааа, ред!
Чакай, спокойно. Недей толкова крайно, моля те.esti написа:Абсолютно възмутена съм!latrevw написа: едно ценно нещо имаше клуба и хоп - край
Това вече не е моя клуб.
Бъдете здрави.
Изобщо не съм крайна!Мнемозина написа:
Чакай, спокойно. Недей толкова крайно, моля те.
И аз не съм съгласна със заключването на темата. Колкото и неприятна да е.
А май е имало и по-неприятни и сме се справяли.
Това - за протокола.
vyara написа:Заключена тема?! После ще чета, сега съм напрегната.Много насериозно вземате всичко пък вие. Я се отпуснете малко.
ибахти, значи на ден окошарват хиляди хораКапинчо написа:latrevw написа:че ще ме окошарят ли навън като се карам с някого
Ще те окошарят. Знам го от опит и е много гадно.
Капинчо написа:Само когото хванат. Па и 10 хванати кавгаджии вървят за един нехванат наемен убиец в отчетите.latrevw написа:
ибахти, значи на ден окошарват хиляди хора
swoboda i sLobodiq sa dwe razlichni neshta.latrevw написа:аз пък нали съм ти опозиция винаги, съм възмутена, едно ценно нещо имаше клуба и хоп - край
мнооого има да учиш ти...Капинчо написа:Е как станА таа работа?:shocked:latrevw написа:
някак си ми го наби
а аз сънувам напълно реални неща... понякога се събуждам и се чудя къде съм...Амаранта написа:А аз сънувам само някакви глупости...
Време е да проверя какво е менюто за днес...
Лека!
ти кво? искаш да го пробуташ ли?vyara написа:Разберете се с него.doktorka написа: daj go nasam toz muj i nie da go sunuvame...
:blum: