Maggot-ич!!!!!

Все същите
esti

Мнение от esti »

latrevw написа:Рем винаги е казвал, че тук заключени тема няма да има

някак си ми го наби, а и нищо кой знае какво не е станало
И аз се чувствам излъгана, ама майната му....
Квото такова.
Свят широк.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

esti написа:

Квото такова.
Свят широк.
Маготича каза, че ще я заключи и я заключи. Искате да е безпринципна ли?:winkw:
Ако някой си тръгне, значи има други причини и използва това като повод. :blum:
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

esti написа:

Квото такова.
Свят широк.
Аз мисля, че точно той ще бъде много шокиран от факта...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
jazz

Мнение от jazz »

на който не му изнася
да се изнася :lol:
esti

Мнение от esti »

vyara написа: Маготича каза, че ще я заключи и я заключи. Искате да е безпринципна ли?:winkw:
А през цялото съществуване на този форум принципите бяха други.
Проглушихме света с това, колко сме готини и как се справяме чудесно и без модератори, въпреки че нищо човешко не ни е чуждо - и тук хвърчат искри, но се справяме.
Дрън дрън....
Издънихме се яко.
Нямаш представа, колко съжалявам и колко ми е криво, че изгубих една от любимите си илюзии - зочо.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

esti написа: Нямаш представа, колко съжалявам и колко ми е криво, че изгубих една от любимите си илюзии - зочо.
И аз не подкрепям заключването на теми. Но не ми пука особено. Нали има и други теми. :grin: Шегичка! Виждам, че навътре го приемаш. Аз бих се замислила, ако стане системно, но вярвам, че няма да стане, така че.... айде да си лягаме, а утре ще сме по-умни и хубави. :kiss::winkw:
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Парадокс!

Преди време ни беше напълзял трол - един такъв лепкаво зелен, с претенцията че е голямата мечка, осветен от златистата светлина на луната му.
Когато ни омръзнаха простотийте му и не ни беше вече интересен, светатройца му дръпна щипките, а ние отдъхнахме с облекчение и махнахме с ръка - майната му, тоя си го заслужаваше.
Единственият който защити някаквиси там "измислени принципи" беше Холи...спомняте ли сия...много увлекателно пишеше...аз си я спомням.

Защо го пиша това ли - не знам!
Който плаща масрафа - той поръча музиката!
Все пак съм на госити тук и ще трябва да се съобразявам - сори - изглежда че съм едно безпринципно мекотело щом желанието ми да общувам със станали ми любими хора ме кара да си затварям очите.:(

Баси парадокса - ни тако-ни вако!
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

esti написа:
vyara написа: Маготича каза, че ще я заключи и я заключи. Искате да е безпринципна ли?:winkw:

da be da...q si spomni za Zeleniq...
Проглушихме света с това, колко сме готини и как се справяме чудесно и без модератори, въпреки че нищо човешко не ни е чуждо - и тук хвърчат искри, но се справяме.
ma towa ne e moderirane...tova e :"gnervirane ,mraznene i figurirane..."..kakto kazvashe Karlson...
Administratorite ni izfiguriraha ,sled kato qwno mnogo mraznene i gnervirane se e poluchilo...:winkw:

Дрън дрън....
Издънихме се яко.
Нямаш представа, колко съжалявам и колко ми е криво, че изгубих една от любимите си илюзии - зочо.

tva e shtoto si oshte malka i imash iliuzii...:kiss:..zavijdam ti
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

zmeu написа:на който не му изнася
Много си прав пич - много си прав!:cool:
Така отряза и единствената възможност да си тръгне някой без да се чувства директно прогонен.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

БоЕВ написа:
zmeu написа:на който не му изнася
Много си прав пич - много си прав!:cool:
Така отряза и единствената възможност да си тръгне някой без да се чувства директно прогонен.
shtouuuu?
( pak mi nema kredor-a)
az bih dopulnila...
na kojto ne mu iznasq
da se iznasq,
za da ne byde iznesen..:blum::blum::rotfl24:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа: И аз не съм съгласна със заключването на темата. Колкото и неприятна да е.
А май е имало и по-неприятни и сме се справяли.
Това - за протокола.
Да, имало е, но кавгите си оставаха в една тема. Тук се пренесоха в поне 3 - останалите нямах сили да чета. То не бяха предупреждения, то не беше чудо и пак - никакъв резултат.

Ести, пък на мен ми писна да ти кажа да гледам точно как този клуб се разпада заради двама-трима драскачи останали без работа и чудещи се къде да дянат озлоблението си от живота или от нещо друго.
Надали само на мен ми е неприятно да бъда свидетел на толкова злостни и неприятни обиди както бяха тук. Ако на теб ти е кеф - моля - чети си 20-30 в дирника или някой друг пубертетски форум.
Може да сте се фукали колко готино се справяте, но днес не успяхте. Сори, това е истината, ако някой го е срам от нея и не иска да си признае - негов си проблем. И ако ще говорим за принципи, дай да си припомним, някои неща от не толкова далечното минало, а? Защо сега същите тези принципи не ти изнасят?

Сега ще отключа темата, тъй като лайната престанаха да хвърчат, но да знаете, че наистина прекалихте и да си имате обица на ухото.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

doktorka написа: shtouuuu?
( pak mi nema kredor-a)
az bih dopulnila...
na kojto ne mu iznasq
da se iznasq,
za da ne byde iznesen..:blum::blum::rotfl24:
Ти пак ли смени темата, бре, жено? Върни си се ГрийнТех за да си имаш кредор :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:
Мнемозина написа: И аз не съм съгласна със заключването на темата. Колкото и неприятна да е.
А май е имало и по-неприятни и сме се справяли.
Това - за протокола.
Да, имало е, но кавгите си оставаха в една тема. Тук се пренесоха в поне 3 - останалите нямах сили да чета. То не бяха предупреждения, то не беше чудо и пак - никакъв резултат.

Ести, пък на мен ми писна да ти кажа да гледам точно как този клуб се разпада заради двама-трима драскачи останали без работа и чудещи се къде да дянат озлоблението си от живота или от нещо друго.
Надали само на мен ми е неприятно да бъда свидетел на толкова злостни и неприятни обиди както бяха тук. Ако на теб ти е кеф - моля - чети си 20-30 в дирника или някой друг пубертетски форум.
Може да сте се фукали колко готино се справяте, но днес не успяхте. Сори, това е истината, ако някой го е срам от нея и не иска да си признае - негов си проблем. И ако ще говорим за принципи, дай да си припомним, някои неща от не толкова далечното минало, а? Защо сега същите тези принципи не ти изнасят?

Сега ще отключа темата, тъй като лайната престанаха да хвърчат, но да знаете, че наистина прекалихте и да си имате обица на ухото.
Благодаря за отключването на темата.
Понеже към мен си адресирала, та да питам: кой трябваше да се справи всъщност?

Аз пък съм леко възмутена от сеирджийското отношение и от даването на оценки пост фактум. Това не само към теб. Всъщност най-малко към теб.
Или се прави всичко възможно от начало до край, или нищо.
Извинявам се, ако звуча остро. :shy:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа:
Дрън дрън....
Издънихме се яко.
Нищо не си изгубила.
Както виждаш, зочо е в разговорите, които отключват теми.
Стой тук и само да си мръднала. :mad:
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

maggot написа:
Надали само на мен ми е неприятно да бъда свидетел на толкова злостни и неприятни обиди както бяха тук.
Абе аз верно, че не чета всичко, но наистина не разбирам за какво говориш?
Това, което стана между Семи и Елби ли имаш предвид?
Ако е това, честно казано аз не го намирам за върховно постижение в областта на простотиите.
Може да сте се фукали колко готино се справяте, но днес не успяхте.
Под издънване всъщност имах предвид заключването на темата.

И ако ще говорим за принципи, дай да си припомним, някои неща от не толкова далечното минало, а? Защо сега същите тези принципи не ти изнасят?
Айде сега само да ми припомниш някога лично аз искала ли съм модераторска намеса под каквато и да е форма?
Аз не си спомням да съм го правила.
Винаги съм била против.
Дори и по време на скандалите ни с Дарки. Нека си признаем, че при цялото си старание днешните участници не можаха да постигнат, дори бледо копие на онези, между мен и Дарк, нито по времетраене, нито по отвратителност.
Искала ли съм бан, заключване, триене....кажи честно искала ли съм нещо такова тогава?
За какво изнасяне изобщо ми говориш???
Може би за зеления?
Там пък изобщо не участвах, защото все още не бях сигурна, че искам да бъда част от този клуб и се лутах между дира и тук.
Така, че не те разбирам в какъв точно двоен стандарт ме упрекваш.
Не, че не съм способна на такова нещо - напротив. Много пъти съм казвала, че съм страшно безпринципна ако съм пристрастна към някой и се наложи да го подкрепям.
Но не си спомням да съм искала мод тук.
Сега ще отключа темата
Благодаря ти.
И моля те...наистина те моля не го прави повече - поне не без категоричното желание на повечето форумци. Все пак много по-голяма обида е ако някой ти върви по петите и ти дърпа ушите, вместо да ти тегли една в разгорещен спор.
Но може и да греша...
За мен беше ценно това да няма мод тук.
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:
Нищо не си изгубила.
Както виждаш тук съм.
Но това е без значение.
Изгубих.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

За протокола

Мнение от Remmivs »

Имам ужасно много работа. Ужасяващо ужасно много. Последните дни не бях в България. Дори тази вечер нямаше да отворя тук ако не бях разбрал покрай един телефонен разговор, в който дори и не участвах директно. Но както и да е...

Искам да кажа само едно и то не е това, че одобрявам подобно поведение (сканирах набързо набедената тема, нямам представа от детайлите, нито от причините и да му, простете френския ми, еба майката, не ме и интересуват) от възрастни и възпитани хора, макар и да разбирам, че на всеки се случва, на мен също в това число, да изпадне в нечленоразделна вербална експресия на своята агресия. Не! В този форум не сме заключвали теми досега. Аз винаги съм бил, съм и ще бъда против това. Трябва да можем да си носив свободата, ако не успяваме да сторим това, значи просто нямаме такава. Благодаря ти, Прекрасна, че отключи темата. Но не трябваше да им позволяваш да те накарат да я заключиш. Ти си доста по-здраво скроена.

В заключение искам да кажа това (щях да казвам едно нещо, но нейсе, логореята ми е втора природа, пардон първа). Имаше една изтрита тема веднъж. Мисля, че аз го направих по-молба на автора й. Направихме поправка в правилата след това. Мисля, че това е втори прецеден от такъв ранг. Мисля че няма нужда от поправка обаче. Защото това да не се заключват теми, независимо от тяхното ужасяващо и отвращаващо съдържание, е нашата същност.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа:
Мнемозина написа:
Нищо не си изгубила.
Както виждаш тук съм.
Но това е без значение.
Изгубих.
Днес девите наистина сте много упорити. :blum:
Отлагам този спор за утре.
Лека нощ! :lol:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Re: Maggot-ич!!!!!

Мнение от Remmivs »

Марвин написа:И ти си пич!

Еваларка! :pray: :pray: :pray:

Крайно време беше в този клуб да заиграе здрава мъжка... пардон женска ръка! :clap: :party: :dance3: :flowers:

А, така, да видат Питката и Рем-чо кой командва тука и как стават тия работици! :rotfl24::rotfl24:

П.П. нъл съм си подлизуркоооооооо! :harhar:
Момък, ще ти кажа е на теб едно нещо, макар и да не е подходящ сезона. Не винаги бързината на емоцията е мъдра. Не винаги всичко се случва навсякъде и едновременно (макар и всичко да е едно). И ако има нещо, което наистида да харесвам съвсем малко повече от това някой да ме чосва по име, то е някой да ме чосва по ник.
Последно промяна от Remmivs на 03.06.08, 00:02, променено общо 1 път.
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:
Ох не...
Просто заключването на темата съвпадна със съобщението, че е починала една жена, която много обичах и някакси ми дойде в повече, че и мястото което често ми е било, като оазис в пустинята вече не е същото..
Извинете ако съм била крайна.
Аватар
Мнемозина

Re: За протокола

Мнение от Мнемозина »

Remmivs написа:Имам ужасно много работа. Ужасяващо ужасно много.
Липсата ви беше осезателна, Милорд. :lol:
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

Remmivs написа: Защото това да не се заключват теми, независимо от тяхното ужасяващо и отвращаващо съдържание, е нашата същност.
и аз това имах предвид.
Рем, благодаря ти...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа:
Мнемозина написа:
Ох не...
Просто заключването на темата съвпадна със съобщението, че е починала една жена, която много обичах и някакси ми дойде в повече, че и мястото което често ми е било, като оазис в пустинята вече не е същото..
Съболезнования. :crying:

Но мястото е същото.
Спокойно. :lol:
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

esti написа: Абе аз верно, ...
Ако е това, честно казано аз не го намирам ....
.......

Под издънване всъщност имах предвид заключването на темата.

......

Айде сега само да ми припомниш някога лично аз ....
Аз не си спомням ....
Винаги съм била против.
.....
Искала ли съм бан, заключване, триене....кажи честно искала ли съм нещо такова тогава?
....
Там пък изобщо не участвах, защото все още не бях сигурна, че искам да бъда част от този клуб и се лутах между дира и тук.
.....

Аз, мен, аз, аз, мен, аз...

Приеми го както искаш. Това, че ТИ някога нещо си се лутала, не означава че тук не е съществувало и че нищо друго не се е случвало.

Може пререканията ти с Дарки да са били в твоите очи най-ужасните, но това си е твоята гледна точка, защото си била в центъра на събитието. И когато ви се е правила забележка сте се кротвали.
За мен това, което днес прочетох беше върха на простотията, пренесена от една тема в друга и в трета. И с чисто сърце бих могла да кажа, че откакто съществува Зо4о-то, такова наакване не е имало.

На ТЕБ може и да не ти харесва понякога някой да се опитва да въведе ред в смрадта, но пък на МЕН не ми харесва да серат по средата на метеното.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:

Но мястото е същото.
Д-р Калудова - говорила съм ти за нея...

Надявам се, че е същото, защото искам или не искам съм свързана с него и ще ми бъде трудно ако се наложи да го карам само на спомени от тук.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Мнемозина написа:Липсата ви беше осезателна, Милорд. :lol:
Едва ли. Аз не съм молядругарката. Осезателна е била липсата на други неща.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Remmivs написа:
Мнемозина написа:Липсата ви беше осезателна, Милорд. :lol:
Едва ли. Аз не съм молядругарката. Осезателна е била липсата на други неща.
Точно защото не си.
Както и да е.

П.П. Можеше поне да благодариш. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

esti написа:Ох не...
Приеми и моите съболезнования.
Мястото - това сме ние. Добри или лоши.
То не се променя с една стъпка или поглед встрани.
За да отидеш на друго място обикновено се иска доста дълго да повървиш, понякога (Алиса в огледалния свят) и доста бързо да тичаш.
esti

Мнение от esti »

maggot написа:

Аз, мен, аз, аз, мен, аз...

Приеми го както искаш. Това, че ТИ някога нещо си се лутала, не означава че тук не е съществувало и че нищо друго не се е случвало.

Може пререканията ти с Дарки да са били в твоите очи най-ужасните, но това си е твоята гледна точка, защото си била в центъра на събитието. И когато ви се е правила забележка сте се кротвали.
За мен това, което днес прочетох беше върха на простотията, пренесена от една тема в друга и в трета. И с чисто сърце бих могла да кажа, че откакто съществува Зо4о-то, такова наакване не е имало.

На ТЕБ може и да не ти харесва понякога някой да се опитва да въведе ред в смрадта, но пък на МЕН не ми харесва да серат по средата на метеното.
Аз мен е защото упрекна мен в двоен стандарт.
А че тук нещо е съществувало не съм отричала.
и може и да не е имало друг път по-голяма простотия от днешната, но ти не беше права да действаш еднолично.
В края на краищата ако ще имаме мод хубаво е поне да знаем и да се сменят правилата.
Ако нямаме - мисля, че нямаш повод да ми се сърдиш, че реагирам.
Та имаме ли?
І

Мнение от І »

esti написа:
Надявам се, че е същото, защото искам или не искам съм свързана с него и ще ми бъде трудно ако се наложи да го карам само на спомени от тук.
Мен нема как да ме заборавиш! :blum: Ни на спомени да караш...постите минаха :winkw:
jazz

Мнение от jazz »

maggot написа:Ти пак ли смени темата, бре, жено? Върни си се ГрийнТех за да си имаш кредор :lol:
tozi put ne si prava :lol:
poneje i az stradam ot sushtite simptomi
si pozvoliavam da kaja:
Begin date: Tue Jun 3 1:00:52 EEST 2008
Results:
1 gibraltar.sellinet.net (82.199.192.1) 0.593 ms 0.548 ms 0.348 ms
2 sellinet2level3.sellinet.net (212.162.4.37) 37.494 ms 37.431 ms 37.441 ms
3 ae-31-55.ebr1.Frankfurt1.Level3.net (4.68.118.158) 40.079 ms 51.146 ms 37.935 ms
4 ae-2.ebr2.Paris1.Level3.net (4.69.132.141) 47.186 ms 54.283 ms 52.870 ms
5 ae-42.ebr2.Washington1.Level3.net (4.69.137.54) 131.747 ms 128.408 ms 128.010 ms
6 ae-62-62.csw1.Washington1.Level3.net (4.69.134.146) 134.647 ms 139.681 ms 128.217 ms
7 ae-61-61.ebr1.Washington1.Level3.net (4.69.134.129) 130.293 ms 140.247 ms ae-71-71.ebr1.Washington1.Level3.net (4.69.134.133) 129.879 ms
8 ae-2.ebr3.Atlanta2.Level3.net (4.69.132.85) 151.755 ms 144.059 ms 143.635 ms
9 ae-7.ebr3.Dallas1.Level3.net (4.69.134.21) 193.841 ms 175.915 ms 164.264 ms
10 ae-93-93.csw4.Dallas1.Level3.net (4.69.136.166) 162.233 ms * *
11 ae-91-91.ebr1.Dallas1.Level3.net (4.69.136.133) 173.549 ms 165.142 ms 200.373 ms
12 ae-8-8.car1.Phoenix1.Level3.net (4.69.133.29) 187.792 ms 196.854 ms 188.911 ms
13 THE-GO-DADD.car1.Phoenix1.Level3.net (4.53.104.2) 186.489 ms 186.921 ms 189.201 ms
14 ip-208-109-112-153.ip.secureserver.net (208.109.112.153) 187.217 ms 190.726 ms 188.191 ms
15 ip-208-109-112-142.ip.secureserver.net (208.109.112.142) 187.765 ms 188.327 ms 188.230 ms
16 ip-216-69-188-77.ip.secureserver.net (216.69.188.77) 189.053 ms 200.490 ms 186.979 ms
17 ip-208-109-112-6.ip.secureserver.net (208.109.112.6) 189.739 ms 188.044 ms 187.842 ms
18 * * *
19 * * *
20 * * *
21 * * *
22 * * *
23 * * *
24 * * *
25 *
End date: Tue Jun 3 1:01:53 EEST 2008
Rezultatite sa i ot mesten i BG looking glass. Taka che greshkata e 'lost in translation'.

PS. Izviniavam se che ravodniavam temata :lol:
esti

Мнение от esti »

Remmivs написа:
Приеми и моите съболезнования.
Мястото - това сме ние. Добри или лоши.
То не се променя с една стъпка или поглед встрани.
За да отидеш на друго място обикновено се иска доста дълго да повървиш, понякога (Алиса в огледалния свят) и доста бързо да тичаш.
Благодаря.
Така е...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа:
Мнемозина написа:

Но мястото е същото.
Д-р Калудова - говорила съм ти за нея...

Да, спомням си. Съжалявам.
И те разбирам.

Няма да ти се наложи да караш само на спомени, същото е.
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Мнемозина написа:Точно защото не си.
Както и да е.

Прощавай, нямам оправдание за това. Не исках да прозвучи така. Просто... егати и детската градина, но... както и да е. Прощавай.
І

Мнение от І »

zmeu написа: Taka che greshkata e 'lost in translation'.... :lol:
Малко пиете тамъка.. :rotfl24: Иначе щехме да ви разбираме :lol:
esti

Мнение от esti »

МЪЖжжж написа:
esti написа:
Мен нема как да ме заборавиш! :blum: Ни на спомени да караш...постите минаха :winkw:
Ако тел който имам вече не е актуален, пусни ми някъде актуален номер.
Имам нещо предвид. :-)
jazz

Мнение от jazz »

esti написа: В края на краищата ако ще имаме мод хубаво е поне да знаем и да се сменят правилата.
maggot e zakliuchila temata, zashtoto i puka
az, ako imah sushtite prava, niamashe da ia zakliucha, zahtoto ne mi puka
koi ot dvama ni e po-dobar? :lol:
esti

Мнение от esti »

zmeu написа:
esti написа: В края на краищата ако ще имаме мод хубаво е поне да знаем и да се сменят правилата.
maggot e zakliuchila temata, zashtoto i puka
az, ako imah sushtite prava, niamashe da ia zakliucha, zahtoto ne mi puka
koi ot dvama ni e po-dobar? :lol:
аз :cool:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Remmivs написа:
Мнемозина написа:Точно защото не си.
Както и да е.

Прощавай, нямам оправдание за това. Не исках да прозвучи така. Просто... егати и детската градина, но... както и да е. Прощавай.
:lol:

Спокойно. И аз нямах предвид да прозвучава така... не знам как, обърках се.

А сега наистина лека нощ. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

в какво по-точно? :grin:
Публикувай отговор