Има тема GreenTech
Има тема GreenTech
Обаче не е по подразбиране, че нещо има проблем с логото засега. Обаче, който е свикнал може да си я ползва.
Re: Има тема GreenTech
Вече съм с неяRemmivs написа:Обаче не е по подразбиране, че нещо има проблем с логото засега. Обаче, който е свикнал може да си я ползва.
Мирси, това можех и сама да се сетя. Мислата ми беше как да си ги прехвърля в новото място.wishes написа:Изтрии гиМнемозина написа:Да питам може ли?
Като се преселваме, там ще се затвори ли? За да знам какво да си правя с бележките.
Всъщност, какво да си правя с тамошните бележки, ако ще го затваряме?
Panta rhei...
Не може да си ги прехвърлиш просто така, че да ти стоят пак като бележки в новото място.Мнемозина написа:Мирси, това можех и сама да се сетя. Мислата ми беше как да си ги прехвърля в новото място.wishes написа:Изтрии гиМнемозина написа:Да питам може ли?
Като се преселваме, там ще се затвори ли? За да знам какво да си правя с бележките.
Всъщност, какво да си правя с тамошните бележки, ако ще го затваряме?
Можеш да си запишеш нужното инфо, като телефони, адреси и т.н. и толкова. Не могат да бъдат като бележки и тук.
Ами ще се опитаме да вземем цялата база
но Рой не е отговарял от февруари и това е една от основните причини също да се преместим.
Засега си ги препиши
най-добре
Засега си ги препиши
най-добре
Има и aqua. Тя си ми е любимаRemmivs написа:Обаче не е по подразбиране, че нещо има проблем с логото засега. Обаче, който е свикнал може да си я ползва.
А моята, Morpfeus DarkBlue я нямаvyara написа:Има и aqua. Тя си ми е любимаRemmivs написа:Обаче не е по подразбиране, че нещо има проблем с логото засега. Обаче, който е свикнал може да си я ползва.С нея се чувствам пак като у дома си 8)
Сега съм с FI Subtext, щото обичам синьо и семпло, ама не е същото...
Има я пак :)esti написа: А моята, Morpfeus DarkBlue я няма![]()
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Господ здраве да ти дава Магот!maggot написа:Има я пак :)esti написа: А моята, Morpfeus DarkBlue я няма![]()
За консерва, като мен е навика е много важно нещо.
Благодаря!