Изпушила тема...
Изпушила тема...
Или казано по-наобратно - КОЙ СРА НА ВЕНТИЛАТОРА?
Не рових надолу (по принцип фърлям око на първите три теми) и стигнах до това, че Кака била заключила една (толкоз ли?) тема.
Вие като изперкате не се ли усещате?
Аз като достигна до такова префинено състояние гледам да млъкна, щото ще обидя и нагрубя хората около мен. Това е и причината да се ограничавам в писането (не само в този клуб). Никой не ми е длъжен да ми сърба лайната с чаена лъжичка.
Абе...
аз вече нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!
Х. Б.
Не рових надолу (по принцип фърлям око на първите три теми) и стигнах до това, че Кака била заключила една (толкоз ли?) тема.
Аз като достигна до такова префинено състояние гледам да млъкна, щото ще обидя и нагрубя хората около мен. Това е и причината да се ограничавам в писането (не само в този клуб). Никой не ми е длъжен да ми сърба лайната с чаена лъжичка.
Абе...
а вий... вий сте идиоти!
Х. Б.
Memento mori.
- Green Light
Аз имам един въпрос!
Откъде пък накъде чаена лъчичка. С вилица се правят тия неща
П.П. И си сбъркал. Не е Х.Б. А Х.П. Потър, а не Ботър. Умен човек, пък не знае
Откъде пък накъде чаена лъчичка. С вилица се правят тия неща
П.П. И си сбъркал. Не е Х.Б. А Х.П. Потър, а не Ботър. Умен човек, пък не знае
Последно промяна от Green Light на 03.06.08, 10:30, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Re: Изпушила тема...
Предлагам да се прекръстите (все още се имам за гост) на Клуб на мазохиста.Set написа:Или казано по-наобратно - КОЙ СРА НА ВЕНТИЛАТОРА?
Абе...
а вий... вий сте идиоти!
Х. Б.
Га е тихо и кротко трима човека смучем пръсти да поддържаме огъня, па като захвърчат томахавките всички идват да цъкат с език.
Аз в момента подсещам, че мога да набия шамарите, новобранкаКапинчо написа:
Предлагам да се прекръстите (все още се имам за гост) на Клуб на мазохиста.
Га е тихо и кротко трима човека смучем пръсти да поддържаме огъня, па като захвърчат томахавките всички идват да цъкат с език.
Не се познаваме, но преди бях администратор тук.
Memento mori.
- Green Light
-
Дядо Капинчо
Е, тука е малко като с Хю Лори - аз него го познавам, той мене - не.Set написа:
Не се познаваме, но преди бях администратор тук.
-
Дядо Капинчо
Set написа:Или казано по-наобратно - КОЙ СРА НА ВЕНТИЛАТОРА?
![]()
така ли?
п.с. само питам!....
doktorka написа:Set написа:Или казано по-наобратно - КОЙ СРА НА ВЕНТИЛАТОРА?
![]()
така ли?
п.с. само питам!....
Баш!
Memento mori.
Set написа:doktorka написа:Set написа:Или казано по-наобратно - КОЙ СРА НА ВЕНТИЛАТОРА?
![]()
така ли?
п.с. само питам!....
Баш!
ти ,гледам бележиш прогрес....
от това...-това
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ооо, Сете, баш ми е драго:-)
Що така рядко ни навестяваш?
И като не сеи достатъчно редовен гледаш ли какво се случва, а?
Попадаш в неподходящо време на неподходящи теми
Щот сигурно си изпуснал десетките такива, в които всички се обичаме и сме много умни и красиви:-)
Що така рядко ни навестяваш?
И като не сеи достатъчно редовен гледаш ли какво се случва, а?
Попадаш в неподходящо време на неподходящи теми
Щот сигурно си изпуснал десетките такива, в които всички се обичаме и сме много умни и красиви:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Не, нямам отговор,Set написа:Мъдър въпрос.Амаранта написа:Що се взимате толкова насериозно бе, хора?!:-)
А защо нагрубяваме, а защо насилваме и причиняваме мъка на околните?
Имаш ли отговор?
но си мисля, че във всеки конфликт, в който участваме, проявяваме онази част от личността си, върху която се налага да поработим, да излекуваме, да отстраним - нещо такова. Така както болката в тялото е сигнал за проблем, чието решаване не търпи отлагане. Дали резултатът ще въде негативен или позитивен, и в двата случая не е ясно, но потискането на проблема винаги го преобразува в още по-голям проблем.
Накратко - не мисля, че е станало нещо кой знае колко страшно, че да се отварят още 5-6 теми, като че ли досега никой никога и с никой не е влизал в противоречия....
Неспособност да сложиш винаги и за всичко спирачка (поне за мен е така). Явно ти го умееш в доста по-голяма степен. Браво за което.Set написа: А защо нагрубяваме, а защо насилваме и причиняваме мъка на околните?
Имаш ли отговор?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Аз сега влезнАх. Ще ходя да се бия. Тва съвсем сериозно ви го разправям. Софиянци да не излизат от офисите си, понеже като знам как ще карам....Амаранта написа:Не, нямам отговор,Set написа:Мъдър въпрос.Амаранта написа:Що се взимате толкова насериозно бе, хора?!:-)
А защо нагрубяваме, а защо насилваме и причиняваме мъка на околните?
Имаш ли отговор?
но си мисля, че във всеки конфликт, в който участваме, проявяваме онази част от личността си, върху която се налага да поработим, да излекуваме, да отстраним - нещо такова. Така както болката в тялото е сигнал за проблем, чието решаване не търпи отлагане. Дали резултатът ще въде негативен или позитивен, и в двата случая не е ясно, но потискането на проблема винаги го преобразува в още по-голям проблем.
Накратко - не мисля, че е станало нещо кой знае колко страшно, че да се отварят още 5-6 теми, като че ли досега никой никога и с никой не е влизал в противоречия....
Здрасти Елби, приятелю мой.ELBI написа:Неспособност да сложиш винаги и за всичко спирачка (поне за мен е така). Явно ти го умееш в доста по-голяма степен. Браво за което.Set написа: А защо нагрубяваме, а защо насилваме и причиняваме мъка на околните?
Имаш ли отговор?
Всички понякога изпушваме, но лечението е различно за всеки. Моето семейство страда най-много в подобни ситуации. Няма как да спра комуникацията
Memento mori.
здрасти почитателю на най-любимия Хесе и майстор на разкази с малко думи, които ме карат да заживея на сцената...Set написа:Здрасти Елби, приятелю мой.ELBI написа:Неспособност да сложиш винаги и за всичко спирачка (поне за мен е така). Явно ти го умееш в доста по-голяма степен. Браво за което.Set написа: А защо нагрубяваме, а защо насилваме и причиняваме мъка на околните?
Имаш ли отговор?
Всички понякога изпушваме, но лечението е различно за всеки. Моето семейство страда най-много в подобни ситуации. Няма как да спра комуникацията.
Имам си го този кусур - гледам, мълча, преглъщам. После леко намеквам. А накрая не слагам спирачката и ... отива мазало. Семейството ... странно, но там незаслужено сме (защото сме най-често и се сблъскваме с най-много, макар и дребни, проблеми) на ръба на изгаряне на жичката на бушона. Ако човек супер много се замисли - на моменти и тук сме като едно семейство и ... освен готините моменти, за жалост ги има и другите. Бе жив организъм.
Пускай по-често нещо. А колкото и да съм против оръжията (по този въпрос в твое отсъствие стигнахме до единомислие със спорещия с мен Грийн - да бе, жалко че не видя резултата...), някой ден ще поискам съвет какво точно да си взема... Странни системи са хората.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
тоя бас май си заслужава...doktorka написа:ма какво приказваш!bead_ написа:на женската съблекалня, предполагам:winkw:Set написа:
И надзъртам зад пердето
ей го на!
ако не всички ...то по-голямата част от женте сами ше се съблечем и без перде,ако Сет-я реши да нъ гледа...
хай на бас!
:rotfl24:
ти да гледаш?Gaspode написа:Че той ако само ще гледа то струва ли си? Да ви предложа алтернатива?doktorka написа: ако не всички ...то по-голямата част от женте сами ше се съблечем и без перде,ако Сет-я реши да нъ гледа...
хай на бас!
кво ?Gaspode написа:Че той ако само ще гледа то струва ли си? Да ви предложа алтернатива?doktorka написа: ако не всички ...то по-голямата част от женте сами ше се съблечем и без перде,ако Сет-я реши да нъ гледа...
хай на бас!
със завързани очи ще си?
може,бе!
то и без това гледането ще е само повод...
мислех, че си програмист и ще им даваш да пишат подпрограми...Gaspode написа:Бе кво гледане бе? Аз съм козирог, ако случайно не знаете. Ние не се помоткваме и помайваме...doktorka написа: със завързани очи ще си?
може,бе!
ПП. Може и със завързани очи...
а аз мислех, че е инжелЕр..!ELBI написа:мислех, че си програмист и ще им даваш да пишат подпрограми...Gaspode написа:Бе кво гледане бе? Аз съм козирог, ако случайно не знаете. Ние не се помоткваме и помайваме...doktorka написа: със завързани очи ще си?
може,бе!
ПП. Може и със завързани очи...
ма и него ще го научим...
нема лошо!