Марвин написа:Житената Питка написа:
На мен изключително ми е забранено от въпросното москито да модерирам в този форум защото трябвало да има свобода на мнението, тя нали ми е душица още вярва, че хората ще разберат от блага дума.

Да ама на народа му дреме на путката, че всъщност става част от някакво общество и има аудитория с която би било добре да се съобразява. T.e. оная социалната част отива долу в ляво щото да има място за егото на трола нали...

В традиционно провинциално-интелектуален стил всичко се изражда в свободия и започват да се драскат щото нали са много егоцентрични, много важни... едни такива, търсят внимание.
Мила ми esti,
ако аз дойда у вас и се изпикая върху входната ти врата това СВОБОДА ли е? Ако не те кефи форума можеш да го напуснеш и без драма.

Ауууу, Марвине, това не биваше да ми го припомняш.
Аз пък ще ви кажа, че Ести я познавам по-добре от вас и ако тя напусне форума не по лични нейни причини, а защото е спрял да й харесва, това ще значи, че той самият се е превърнал даже не в драма, ами в трагедия.
И тогава ще ви гоня с проклятия от мен до другото дърво, ще ви стрича сакъза и ще ви излея бирата.
Не, по-лошо, ще ви я стопля.
Леле, защо така ми се дохулиганства и на мен?

Грийн е виновен, той започна днес, спрете му антибиотика и му дайте да пийне нещо. Или обратното.
П.П. И сега ще дойде Ести и ще каже, че той форумът отдавна не й харесва, но просто по-добър няма...