Ето един поздрав за всички изпушили и взели се на несерио ;)
Re: Ето един поздрав за всички изпушили и взели се на несери
фърли ме у размисъл.
ева нема целулит. голем праз - адам е хомо:?
just perfect
Интересно, кво ли застрахова тая фирма
девственици и педераси...4avdar4e написа:Интересно, кво ли застрахова тая фирма:rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
според мен предлагат секс...ELBI написа:девственици и педераси...4avdar4e написа:Интересно, кво ли застрахова тая фирма:rotfl24:
като се окаже Адам педал...
можеш да се обадиш на тях и ...те те уреждат...
според мен...
Честна дума, и аз си помислих същотоdoktorka написа: според мен предлагат секс...
като се окаже Адам педал...
можеш да се обадиш на тях и ...те те уреждат...
Ей, това се казва застраховка
-
Дядо Капинчо
Какво таквиз? Пидираси ли?
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
неМнемозина написа:Как беше, щом сме двама, страшно няма.4avdar4e написа:СТанахме двамаМнемозина написа:Искам поздрав за тези, дето колкото повече не им се работи, толкова повече работа им отварят. Или обратното.
Останах без очи.
За мозък да не говорим.
Тъй, похленчих си, сега хайде пак...
"ние сме като чифт обуууувкииии.."
Аха, ако Адам е бил гей, щяхме да свършим още в райската градина.
Мога да ти услужа с моя, ако успееш да го вдигнеш....4avdar4e написа:Лошото е, че един само принтер няма да ме оправи..bead_ написа: ааа, не го споделяй тва публично. щот после не мож се отърва по параграфа "непредумишлено"...
Освен да ги строя един след друг ли?? Тия от списъка, не принтерите..
или по-добре да подгониш жертвата към него, та да се спъне и падне и да си удари главата дано!:rotfl24::rotfl24:
незнам.... ъъъъ.... излъжи ги, че ще ги снимаш в общо фото на най-близките до сърцето ти.4avdar4e написа:Лошото е, че един само принтер няма да ме оправи..bead_ написа: ааа, не го споделяй тва публично. щот после не мож се отърва по параграфа "непредумишлено"...
- сега, внимание, кажете зелеее, ама малко се съберете, че не ви хваща обектива, още малко...
МЛАААААТ
just perfect
Мноооого се размечтахте.bead_ написа:незнам.... ъъъъ.... излъжи ги, че ще ги снимаш в общо фото на най-близките до сърцето ти.4avdar4e написа: Лошото е, че един само принтер няма да ме оправи..
- сега, внимание, кажете зелеее, ама малко се съберете, че не ви хваща обектива, още малко...
МЛАААААТ
Слезте малко на земята.
Panta rhei...
може да се измисли и нещо по-практично, по-просто и по-ефективно...според мен една такава възглавничка може да направи чудеса...Мнемозина написа:
Мноооого се размечтахте.
Слезте малко на земята.
http://geekologie.com/2007/04/blood-puddle-pillows.jpg
just perfect
bead_ написа:може да се измисли и нещо по-практично, по-просто и по-ефективно...според мен една такава възглавничка може да направи чудеса...Мнемозина написа:
Мноооого се размечтахте.
Слезте малко на земята.
http://geekologie.com/2007/04/blood-puddle-pillows.jpg
Не смея да питам кой трябва да я използва.
Panta rhei...
аааа, нали?! невинно работохоличката си слага възглавничката и отмаря... сега, че това става малко преди свеки да нахлуе в стаята - за тва съвпадение само съдбата е виновна. свеки съ гътва /в зависимост от личния й темперамент/я от щастие, я от стрес. работохоличката си прибира възглавничката в първото чекмедже на бюрото - да й е по ръкаМнемозина написа:bead_ написа:може да се измисли и нещо по-практично, по-просто и по-ефективно...според мен една такава възглавничка може да направи чудеса...Мнемозина написа:
Мноооого се размечтахте.
Слезте малко на земята.
http://geekologie.com/2007/04/blood-puddle-pillows.jpg:rotfl24:
Не смея да питам кой трябва да я използва.
just perfect