Стана ми мъчно.

кълвачЖитената Питка написа:Преди малко този приятел падна като камък през прозореца на офиса и минута след това ми умря в ръцете. Нещо не ми светка причината поради която може да се е случило това. Някой да разпознава какво е това пиле и каква би могла да бъде евентуалната причина за смъртта му?
Стана ми мъчно.
Вече ги измих - два пъти.doktorka написа: кълвач
стой далече
най сериозно ти казвам
инфекции много
измий си ръцете.
в това число нилски вирус
кофти:mad: страхотно изглеждат тея кълвачиЖитената Питка написа:Преди малко този приятел падна като камък през прозореца на офиса и минута след това ми умря в ръцете. Нещо не ми светка причината поради която може да се е случило това. Някой да разпознава какво е това пиле и каква би могла да бъде евентуалната причина за смъртта му?
Стана ми мъчно.
хаааааа! баси, тва пък защо чак сега го виждам. много яко. - Яааа червейче, еела ми копеленце, фиууу тряс изненада. И Питката ридае и се дере целия в сълзи: Пиленцеее!!! Умряаааа! Държи Магот за ревера и ридае. Умряяя!Пенчо Заека написа:Кълвач е , душа. Сигурно е решил да изкопае некое червейче от бетона...горкото
Стига бе! На мен пък ми е жал за пилето. За Кембъла примерно не ми пука, ама за това пиле ми е жал. Днеска Питката ме вкисна с тая снимка.Green Light написа:
хаааааа! баси, тва пък защо чак сега го виждам. много яко. - Яааа червейче, еела ми копеленце, фиууу тряс изненада. И Питката ридае и се дере целия в сълзи: Пиленцеее!!! Умряаааа! Държи Магот за ревера и ридае. Умряяя!
Трезвен съм като каставица!
Да, много ми е жал и на мене. В казармата- само набързо да ти кажа - се изказах в смисъл, че и на гаргите не им е леко в тоя студ, гледай ги какви се кокошинят горките, хем и бебета гарги имаше, дайте да спасим някое и бандата там като ме взе на подбив... Летят - викат- такнове с парашути в небето на учението "Щит" в Полша. Военни дават отсечени команди, всички концентрирани седят в готовност на оръдията. Пък моя танк щял да е розовосин на големи светлочервени точки, такъв, пада бавно от небето, на него нарисувани теменужки и мечо пух, пък аз, усмихнат широко, седя на отворения люк и махам на всички с жълт шлемофон. Ма какво лошо - викам - бе? Защо ми се подигравате? Пък те- клякат по плаца се едно ги боли корем и дъх не могат да си поемат. Кажи ми нещо смешно виждаш ли? Оттогава на всеослушание птички и пчелички не съжалявам. Твърд съм, като камъкКапинчо написа:Стига бе! На мен пък ми е жал за пилето. За Кембъла примерно не ми пука, ама за това пиле ми е жал. Днеска Питката ме вкисна с тая снимка.
Ей, голема гад си! Тъкмо бях забравил за птичето.Green Light написа: Да, много ми е жал и на мене. В казармата- само набързо да ти кажа - се изказах в смисъл, че и на гаргите не им е леко в тоя студ, гледай ги какви се кокошинят горките, хем и бебета гарги имаше, дайте да спасим някое и бандата там като ме взе на подбив... Летят - викат- такнове с парашути в небето на учението "Щит" в Полша. Военни дават отсечени команди, всички концентрирани седят в готовност на оръдията. Пък моя танк щял да е розовосин на големи светлочервени точки, такъв, пада бавно от небето, на него нарисувани теменужки и мечо пух, пък аз, усмихнат широко, седя на отворения люк и махам на всички с жълт шлемофон. Ма какво лошо - викам - бе? Защо ми се подигравате? Пък те- клякат по плаца се едно ги боли корем и дъх не могат да си поемат. Кажи ми нещо смешно виждаш ли? Оттогава на всеослушание птички и пчелички не съжалявам. Твърд съм, като камък