Вярно е, поне на фасон и на капризи го докарвам перфектно.Мнемозина написа: Ама вие с Ести сте малко капризни и затова така.
Maggot-ич!!!!!
Re: Maggot-ич!!!!!
-
Дядо Капинчо
Аз, противно на "некои съображения", които съм изказвал при други случаи, мисля, че тук глупаци и простаци няма, или ако има, аз съм най големия, ама мисля, че съм в поносими граници. Има малко "пука ми на мене" в излишък, което пали огъня от време на време, ама минава.БоЕВ написа:
Глупостта и простотията нямат почивен ден друже, а на мен ми е глупаво...и то много!
И понеже си се чувствам външен, от моята камбанария в "нормални периоди" форумът ми е малко префинен и свръх интелигентен. Може би е хубаво, че от време на време сваляме смокингите и атлазените рокли с гол гръб и оставаме по обикновени гащи с тлъстинки и косъмчета като всички нормални хора.
Тюх, язък, не познах.esti написа: Абе каква е тази хулиганка тук бе!
Искам модератор!
ПП А ти можеше и да не ме размекваш точно, когато съвсем малко ми трябва, за да се разкисна съвсем.
Ама нищо, ще го преживея.
Ми разкисни се, кво, сега ти е паднало.
Panta rhei...
Гледай как ни разсъблече!Капинчо написа: Аз, противно на "некои съображения", които съм изказвал при други случаи, мисля, че тук глупаци и простаци няма, или ако има, аз съм най големия, ама мисля, че съм в поносими граници. Има малко "пука ми на мене" в излишък, което пали огъня от време на време, ама минава.
И понеже си се чувствам външен, от моята камбанария в "нормални периоди" форумът ми е малко префинен и свръх интелигентен. Може би е хубаво, че от време на време сваляме смокингите и атлазените рокли с гол гръб и оставаме по обикновени гащи с тлъстинки и косъмчета като всички нормални хора.
Ужас.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Ам тъй де. То по някогиж като ви чете човек, ще рече, че акото ви мирише на рози.Мнемозина написа: Гледай как ни разсъблече!
Ужас.
Не го казах само, защото никой не ми спомена нещо за % от облога - може и да няма такъв, но аз бях длъжна да си помисля, че има и да си поискам полагаемото.Мнемозина написа:
Тюх, язък, не познах.
Ама нищо, ще го преживея.
Ми разкисни се, кво, сега ти е паднало.
Стига ми толкова.
Снощи си взех дозата - до среднощите ревах и пуших в кухнята на тъмно, за да не ме разбере никой.
Сутринта станах още преди 7 а очите ми бяха направо бушонирани.
Поолекна ми, но.......
И на Д не съм казала и не знам още как да му кажа - той също беше много привързан....ох що ли ги пиша сега тези...
Голяма съм овца!:mad:
Кой е с косми бе!Капинчо написа: с тлъстинки и косъмчета като всички нормални хора.
Ааааа...
-
Дядо Капинчо
Ми аз например. И с тлъстинки пак съм аз.esti написа:Кой е с косми бе!Капинчо написа: с тлъстинки и косъмчета като всички нормални хора.
Ааааа...
Що, ти нямаш ли хич (как се казваше тая болест?)
Някои предпочитат храстите подстригани, други - както Бог е решил, ма съвсем без храсти много се разкалва и става хлъзгаво.
Глупости.Капинчо написа:Ам тъй де. То по някогиж като ви чете човек, ще рече, че акото ви мирише на рози.Мнемозина написа: Гледай как ни разсъблече!
Ужас.
....Бе нема да го трия това
Най-малкото на орхидеи.
Сега ако бях и сигурна, че орхидеите миришат... ама по-снобско цвете не се сещам в момента.
Panta rhei...
ne mirishat...Мнемозина написа:Глупости.Капинчо написа:Ам тъй де. То по някогиж като ви чете човек, ще рече, че акото ви мирише на рози.Мнемозина написа: Гледай как ни разсъблече!
Ужас.
Най-малкото на орхидеи.
Сега ако бях и сигурна, че орхидеите миришат... ама по-снобско цвете не се сещам в момента.
"trendafilut mirisheeeee...."
nananaaanaaa....
( twa e edna pesen)
Пишеш ги, защото имаш нужда да ги напишеш.esti написа: Не го казах само, защото никой не ми спомена нещо за % от облога - може и да няма такъв, но аз бях длъжна да си помисля, че има и да си поискам полагаемото.
Стига ми толкова.
Снощи си взех дозата - до среднощите ревах и пуших в кухнята на тъмно, за да не ме разбере никой.
Сутринта станах още преди 7 а очите ми бяха направо бушонирани.
Поолекна ми, но.......
И на Д не съм казала и не знам още как да му кажа - той също беше много привързан....ох що ли ги пиша сега тези...
Голяма съм овца!:mad:
Не знам кога да му кажеш, но избери момент, в който си относително спокойна ти.
Много са трудни такива неща, не се преживяват бързо. Стискам ти палци и ти съчувствам истински.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Орхидеи да са, макар, че някъде бях чел, че цветовете на орхидеите се асоциират с нещо друго. Жокер - миди те също.Мнемозина написа:
Глупости.
Най-малкото на орхидеи.
Сега те оставям на крилата на сатенената нощ и отивам да сънувам орхидеи.
Лека нощ!
Още по-добре!doktorka написа:ne mirishat...Мнемозина написа:Глупости.Капинчо написа:
Ам тъй де. То по някогиж като ви чете човек, ще рече, че акото ви мирише на рози.
Най-малкото на орхидеи.
nananaaanaaa....
( twa e edna pesen)
Значи и нашите не миришат!
Благодаря!
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
doktorka написа: ne mirishat...
nananaaanaaa....
( twa e edna pesen)
... бодилото боде,
а любовта говори,
люби ме от сърце.
Като тийнеджър мразех старите градски песни, а сега ми харесват.
С годините човек се видиотява.
Ясно.Капинчо написа: Орхидеи да са, макар, че някъде бях чел, че цветовете на орхидеите се асоциират с нещо друго. Жокер - миди те също.
Сега те оставям на крилата на сатенената нощ и отивам да сънувам орхидеи.
Лека нощ!
А като ставаше въпрос за фирми и организации, музата ти спеше.
Ето, виждаш ли как нашата префиненост ще ти осигури хубави сънища?
Лека нощ!
Panta rhei...
Капинчо написа:
Що, ти нямаш ли хич (как се казваше тая болест?)
Абе нужда, нужда, ама не му е мястото тук.Мнемозина написа:
Пишеш ги, защото имаш нужда да ги напишеш.
Много са трудни такива неща, не се преживяват бързо. Стискам ти палци и ти съчувствам истински.
Щъ съ опрайм, няма де да ходим.
На мен пък орхидеите ми харесват, но някои видове имат много един такъв.....хищен вид.Капинчо написа:
Орхидеи да са, макар, че някъде бях чел, че цветовете на орхидеите се асоциират с нещо друго. Жокер - миди те също.
Има живец тези цветя.
kato padne temperaturata pod 50F..i te umirgvat..esti написа:На мен пък орхидеите ми харесват, но някои видове имат много един такъв.....хищен вид.Капинчо написа:
Орхидеи да са, макар, че някъде бях чел, че цветовете на орхидеите се асоциират с нещо друго. Жокер - миди те също.
Има живец тези цветя.
kyfff jivec?
Ще се оправите, разбира се.esti написа:Абе нужда, нужда, ама не му е мястото тук.Мнемозина написа:
Пишеш ги, защото имаш нужда да ги напишеш.
Щъ съ опрайм, няма де да ходим.
Panta rhei...
ами те са си паразитиesti написа:На мен пък орхидеите ми харесват, но някои видове имат много един такъв.....хищен вид.
koi po -tochno?Remmivs написа:ами те са си паразитиesti написа:На мен пък орхидеите ми харесват, но някои видове имат много един такъв.....хищен вид.
orhideite ili oniq,koito prilichat na orhidei?
А аз се чудех, защо все ми иде отвътре да наричам мъжете с имена на орхидеи.Remmivs написа:ами те са си паразитиesti написа:На мен пък орхидеите ми харесват, но някои видове имат много един такъв.....хищен вид.
А ако не се оправим - ще ни оправят.Мнемозина написа:
Ще се оправите, разбира се.
Хулиганка!esti написа:А ако не се оправим - ще ни оправят.Мнемозина написа:
Panta rhei...
Мнемозина написа:Хулиганка!esti написа:А ако не се оправим - ще ни оправят.Мнемозина написа:
(туй за пред хората, да не си разваля доброто име
и кого хули тази ганка?Мнемозина написа:Хулиганка!esti написа:А ако не се оправим - ще ни оправят.Мнемозина написа:
The simple answer you'll generally hear is "no." In fact, most people will jump up and down when you ask this and absolutely swear that there are no parasitic orchids. Actually, however, some of the saprophytic ones, such as those in the genus Corallorhiza, can be parasitic or semiparasitic on the roots of the oaks, birches, and other hardwoods under which they grow.doktorka написа:koi po -tochno?
Ей, сетих се за Хули Зайо, капитан Падналими и кои бяха още... много го харесвах това.Remmivs написа:
и кого хули тази ганка?
Panta rhei...
ohRemmivs написа:The simple answer you'll generally hear is "no." In fact, most people will jump up and down when you ask this and absolutely swear that there are no parasitic orchids. Actually, however, some of the saprophytic ones, such as those in the genus Corallorhiza, can be parasitic or semiparasitic on the roots of the oaks, birches, and other hardwoods under which they grow.doktorka написа:koi po -tochno?
ако ме питаш всички са паразити...
малко нещо да не им хареса и клюмват.
няма оправия...
- сър Айвънхоу
Мнемозина написа: Ауууу, Марвине, това не биваше да ми го припомняш.
Аз пък ще ви кажа, че Ести я познавам по-добре от вас и ако тя напусне форума не по лични нейни причини, а защото е спрял да й харесва, това ще значи, че той самият се е превърнал даже не в драма, ами в трагедия.
И тогава ще ви гоня с проклятия от мен до другото дърво, ще ви стрича сакъза и ще ви излея бирата.
Не, по-лошо, ще ви я стопля.
Леле, защо така ми се дохулиганства и на мен?
Грийн е виновен, той започна днес, спрете му антибиотика и му дайте да пийне нещо. Или обратното.
П.П. И сега ще дойде Ести и ще каже, че той форумът отдавна не й харесва, но просто по-добър няма...
на теб, пък, какво ти стана???
абе, хора, какво ви става бре? ептен изперкахте. пък аз си мислех, че само аз съм изтрещял...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Бе нинам кво е налазило клубарите...ма удавено в достатъчно концентриран спирт... сигурно ще се оправи!Марвин написа: абе, хора, какво ви става бре? ептен изперкахте. пък аз си мислех, че само аз съм изтрещял...
- сър Айвънхоу
А, пък тебе до сега те извиняваше единствено "семейните" проблемите, ама сега изобщо не мога да разбера защо не пишеш тук?!МЪЖжжж написа:Бе нинам кво е налазило клубарите...ма удавено в достатъчно концентриран спирт... сигурно ще се оправи!Марвин написа: абе, хора, какво ви става бре? ептен изперкахте. пък аз си мислех, че само аз съм изтрещял...![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
Кое това?:winkw:doktorka написа: малко нещо да не им хареса и клюмват.
няма оправия...
Нищо не ми е станало, в пълно съзнание съм и в отлично настроение, както бях и снощи.Марвин написа::shocked::shocked:
абе, хора, какво ви става бре? ептен изперкахте. пък аз си мислех, че само аз съм изтрещял...
Наистина ли не разбра какво казах?
Горещо ти препоръчвам да не си признаваш, ако е така.
Добро утро!
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Мнемозина написа:Нищо не ми е станало, в пълно съзнание съм и в отлично настроение, както бях и снощи.Марвин написа::shocked::shocked:
Наистина ли не разбра какво казах?
Горещо ти препоръчвам да не си признаваш, ако е така.
Добро утро!
П.П. щях да забравя... мога САМО да подлизуря...
Bella Ciao
Bella Ciao
Марвин написа:ми... аз... таковата... нъл съм си тъп... и задръстеняк... ни тъ рабрах начииии...
Щом така смяташ...
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Мнемозина написа:Марвин написа:ми... аз... таковата... нъл съм си тъп... и задръстеняк... ни тъ рабрах начииии...
Щом така смяташ...
Bella Ciao
Bella Ciao