Maggot-ич!!!!!

Все същите
Аватар
Амаранта

Re: Maggot-ич!!!!!

Мнение от Амаранта »

Марвин написа:
Мнемозина написа:
Марвин написа: :shy: ми... аз... таковата... нъл съм си тъп... и задръстеняк... ни тъ рабрах начииии... :blum:

П.П. щях да забравя... мога САМО да подлизуря... :blum:

Щом така смяташ... :2tooth:
:harhar:
Е как ще е "само" - гледам, че и с плезенето се справяш перфектно.:winkw:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Амаранта написа: Е как ще е "само" - гледам, че и с плезенето се справяш перфектно.:winkw:
то плезенето е следствие, мадам! :blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Капинчо написа:
Аз, противно на "некои съображения", които съм изказвал при други случаи, мисля, че тук глупаци и простаци няма, или ако има, аз съм най големия, ама мисля, че съм в поносими граници. Има малко "пука ми на мене" в излишък, което пали огъня от време на време, ама минава.

И понеже си се чувствам външен, от моята камбанария в "нормални периоди" форумът ми е малко префинен и свръх интелигентен. Може би е хубаво, че от време на време сваляме смокингите и атлазените рокли с гол гръб и оставаме по обикновени гащи с тлъстинки и косъмчета като всички нормални хора.
да бе да, веднъж - естет, следващия път - тлъстинки и косъмчета, човек да не знае, шъ ли се разочароваш или няма, като го видиш :blum::lol:
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

snowprincess написа:
да бе да, веднъж - естет, следващия път - тлъстинки и косъмчета, човек да не знае, шъ ли се разочароваш или няма, като го видиш :blum::lol:
Естест съм по отношение на обектите. Субективно погледнато имам десетина килца отгоре.:shy:

А разочарованието ти е в кърпа вързано. Хич не го мисли.
Публикувай отговор