айде, щото съм добричка, ще споделя наблюдение - момичето иска да танцува, момчето да се бие
8)
Пак не отговарям на мъжките идеали да му се не види - никога не съм искал да се бия.Dark написа:на бас, че не се сещате в момента
айде, щото съм добричка, ще споделя наблюдение - момичето иска да танцува, момчето да се бие
8)

това го бях забравила, майка му го бе скрила, но Одисей го разкри /тъй ли беше[unknown] написа:Като подхвърлиш топка в скута на момиче, тя ще си разтвори полата, за да хване топката в нея, а момчето ще си събере краката, за да затисне с тях топката. Така са разпознали навремето Ахил... 8)
За други разлики в момента не се сещам...:P:D
Тъй беше.8)Dark написа:
това го бях забравила, майка му го бе скрила, но Одисей го разкри /тъй ли беше

сякаш сме седяли отстрани и сме гледали[unknown] написа:Тъй беше.8)Dark написа:
това го бях забравила, майка му го бе скрила, но Одисей го разкри /тъй ли беше
О, не съм очаквала включване на научно нивоRemmivs написа:Една хромозома. Полова. Вие имате дубъл.
Ако съдя по моите - да - момичето иска да танцува, а момчето - не знам какво иска.Dark написа:на бас, че не се сещате в момента
8)
Mila написа: Накрая пак се сбиха - по стар елински обичай.
аватара /самият аватар, това мънинко квадратче/ нивга не съм го виждала/поручик Ржевски написа: Ти колко пъти го видя аватара ми да се бие? :) Тва да не ти е някакъв юмручен 007!
Хладен ум, чисти ръце, горещо сърце. Нищо не е казано за бой. :)
Напоследъка дори и не стрелям....
Точно него имам предвид, че не би му отивало. Той е боец на мисловния фронт. В целия филм има една единствена сцена в която той (дори не се бие) стреля - когато застрелва агента на гестапо на брега на езерото. И това е. Другото е "информация к размышлению".Dark написа:аватара /самият аватар, това мънинко квадратче/ нивга не съм го виждала/поручик Ржевски написа: Ти колко пъти го видя аватара ми да се бие? :) Тва да не ти е някакъв юмручен 007!
Хладен ум, чисти ръце, горещо сърце. Нищо не е казано за бой. :)
Напоследъка дори и не стрелям....
но би му отивало, разбираш ли
на всеки мъж му отива да се биепоручик Ржевски написа: Точно него имам предвид, че не би му отивало. Той е боец на мисловния фронт. В целия филм има една единствена сцена в която той (дори не се бие) стреля - когато застрелва агента на гестапо на брега на езерото. И това е. Другото е "информация к размышлению".
тука не си правпоручик Ржевски написа:А на всяка жена - да ревеDark написа: на всеки мъж му отива да се бие
Мамка му! Незнаех, че съм момиче!:PDark написа:на бас, че не се сещате в момента
8)
е, видя ли сега каква услуга ти направих - очите ти отворих 8)сър Айвънхоу написа:Мамка му! Незнаех, че съм момиче!:PDark написа:на бас, че не се сещате в момента
8)
Станахме двама.... :)сър Айвънхоу написа:Мамка му! Незнаех, че съм момиче!:PDark написа:на бас, че не се сещате в момента
8)
А като погледнеш по филмите как мъжете се млатят с удари като от ковашки чукове и нищо не им става, ще речеш, че е голям фън и обичат да се бият.Dark написа: тука не си прав
начи като погледнеш как плачат по филмите и сълзичките се търкалят като перли по лицата им и средностатистическа жена която след 5 сълзи има червен нос, подпухнали очи, кило сополи и чернилка по лицето може би ще се замислиш дали не грешиш
Ще ме приемете ли в ъ-ъ хомодружинката?поручик Ржевски написа:Станахме двама.... :)
Че ква хомодружинка е само с двама члена! Требе си поне още един :)Remmivs написа:Ще ме приемете ли в ъ-ъ хомодружинката?поручик Ржевски написа:Станахме двама.... :)
Е, някои момчета ходят на танци, а някои момичета тренират бойни изкуства.Dark написа:на бас, че не се сещате в момента
8)
ако ще сте хомодружинка с садо-мазохистични наклонности...ще имате нужда от жена ( за справка някъде в друга тема някой беше споменал за лесбийците..;)..)поручик Ржевски написа:Че ква хомодружинка е само с двама члена! Требе си поне още един :)Remmivs написа:Ще ме приемете ли в ъ-ъ хомодружинката?поручик Ржевски написа:Станахме двама.... :)
поручик Ржевски написа:Че ква хомодружинка е само с двама члена! Требе си поне още един :)Remmivs написа:Ще ме приемете ли в ъ-ъ хомодружинката?поручик Ржевски написа:Станахме двама.... :)
хе хе...,Вяра...vyara написа:поручик Ржевски написа:Че ква хомодружинка е само с двама члена! Требе си поне още един :)Remmivs написа:Ще ме приемете ли в ъ-ъ хомодружинката?поручик Ржевски написа:Станахме двама.... :):lol::lol:
Мацки земате ли? Играла съм балет навремето. Ша ви покажа па де дьо, па де катръ.. ено-друго
Само с една минута, минутка... минутчица некаква сиdoktorka написа:хе хе...,Вяра...vyara написа:поручик Ржевски написа:Че ква хомодружинка е само с двама члена! Требе си поне още един :)Remmivs написа:Ще ме приемете ли в ъ-ъ хомодружинката?поручик Ржевски написа:Станахме двама.... :):lol::lol:
Мацки земате ли? Играла съм балет навремето. Ша ви покажа па де дьо, па де катръ.. ено-друго
аз май съм по- недо..."довърши както искаш"...
изпреварила съм те...;)
Знаех си аз, че полът ми е сбъркан..Dark написа:на бас, че не се сещате в момента
8)
е ти кво?vyara написа:Само с една минута, минутка... минутчица некаква сиdoktorka написа:хе хе...,Вяра...vyara написа:поручик Ржевски написа:Че ква хомодружинка е само с двама члена! Требе си поне още един :)Remmivs написа:Ще ме приемете ли в ъ-ъ хомодружинката?поручик Ржевски написа:Станахме двама.... :):lol::lol:
изпреварила съм те...;)
Цяла петилетка недо... как го казаdoktorka написа:е ти кво?vyara написа:Само с една минута, минутка... минутчица некаква сиdoktorka написа:хе хе...,Вяра...vyara написа:поручик Ржевски написа:Че ква хомодружинка е само с двама члена! Требе си поне още един :)Remmivs написа:Ще ме приемете ли в ъ-ъ хомодружинката?поручик Ржевски написа:Станахме двама.... :):lol::lol:
изпреварила съм те...;)
да не искаш с цяла петилетка?
е ти кво?doktorka написа:Само с една минута, минутка... минутчица некаква си
Цяла петилетка недо... как го казаvyara написа:е ти кво?doktorka написа:Само с една минута, минутка... минутчица некаква си
да не искаш с цяла петилетка?
ми по комунистически...doktorka написа:Цяла петилетка недо... как го казаvyara написа:е ти кво?doktorka написа:Само с една минута, минутка... минутчица некаква си
да не искаш с цяла петилетка?Много ми се види, прекалено някак.
МЪЖжжж написа:Присети ме за един виц..
Момиченце пита момченце:
д.- А бе ей! Ти кой клас си?
м.- Ми...не знам?!
д.- Е как не знаеш бе?!От жени интересуваш ли се?
м. - Ми.....Не.
д. Аха. Значи си в 4-ти.