Това е пътеката на любовта Верче.vyara написа: Това е пътеката на желанията.
Мислиш, че летиш по нея, докато в един момент осъзнаваш, че гравитацията те кара да стъпваш и да мачкаш по пътя си.
Това е пътеката на любовта Верче.vyara написа: Това е пътеката на желанията.
esti написа:Това е пътеката на любовта Верче.vyara написа: Това е пътеката на желанията.
Мислиш, че летиш по нея, докато в един момент осъзнаваш, че гравитацията те кара да стъпваш и да мачкаш по пътя си.
Много добре ме разбираш - потвърждавам!vyara написа: Умна си ми ти.![]()
Аз пък друго се чудя - тия хора бурени нямат ли, как оплевяват, окопават и поддържат лехите...баси, когато сея нещо на леха, го сея на "една ръка" разстояние, за да можеш да го оплевиш/окопаеш без да тъпчеш.vyara написа:esti написа:Това е пътеката на любовта Верче.vyara написа: Това е пътеката на желанията.
Мислиш, че летиш по нея, докато в един момент осъзнаваш, че гравитацията те кара да стъпваш и да мачкаш по пътя си.Бе цялата работа е в разбирането и в елементите на потвърждаването на собствените ни... разбирания.
Начи, и за желания върви. Защото е красива като желание, но ако тръгнеш по нея, малко или много ще отъпчеш лехите.
Но и твоето ми харесва. Умна си ми ти.
Други предложения?
Химия вероятно. Яко химия.БоЕВ написа: Аз пък друго се чудя - тия хора бурени нямат ли, как оплевяват, окопават и поддържат лехите...баси, когато сея нещо на леха, го сея на "една ръка" разстояние, за да можеш да го оплевиш/окопаеш без да тъпчеш.
харесват ми и двата вариантаvyara написа:esti написа:Това е пътеката на любовта Верче.vyara написа: Това е пътеката на желанията.
Мислиш, че летиш по нея, докато в един момент осъзнаваш, че гравитацията те кара да стъпваш и да мачкаш по пътя си.Бе цялата работа е в разбирането и в елементите на потвърждаването на собствените ни... разбирания.
Начи, и за желания върви. Защото е красива като желание, но ако тръгнеш по нея, малко или много ще отъпчеш лехите.
Но и твоето ми харесва. Умна си ми ти.
Други предложения?
Не е важно дали е умна (не го оспорвам). Важното е да е досетлива.vyara написа:Умна си ми ти.esti написа:Това е пътеката на любовта Верче.vyara написа: Това е пътеката на желанията.
Мислиш, че летиш по нея, докато в един момент осъзнаваш, че гравитацията те кара да стъпваш и да мачкаш по пътя си.![]()

Много ми стана интересен начинът на засаждане на луковиците. В един и същи участък на различна дълбочина поставят луковици на различни сортове лалета. Първо покълват едните, после като увяхват от земята веднага се показват другите и т.н. Така на едно място за около месец-два се сменят около 4-5 вида лалета.БоЕВ написа: Аз пък друго се чудя - тия хора бурени нямат ли, как оплевяват, окопават и поддържат лехите...баси, когато сея нещо на леха, го сея на "една ръка" разстояние, за да можеш да го оплевиш/окопаеш без да тъпчеш.
Същия ден пътувахме за Италия, където правихме много снимкиfrisky lioness написа: Жалко, че няма още:(