Идиоти
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Идиоти
Е неам нерви. Писна ми от идиоти, тъпаци и простаци. В моя бизнес все на таквиз налитам. Или пък на неграмотници, дето едно изречение от подлог, сказуемо и допълнение не могат да вържат. Писна ми и от пищман филолози, ай сиктир! Май най-добре да забиря някъде....
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Re: Идиоти
Наздраве.Пенчо Заека написа:Е неам нерви. Писна ми от идиоти, тъпаци и простаци. В моя бизнес все на таквиз налитам. Или пък на неграмотници, дето едно изречение от подлог, сказуемо и допълнение не могат да вържат. Писна ми и от пищман филолози, ай сиктир! Май най-добре да забиря някъде....
Дъщеря ми току що вбеси брат си, след което свирепо му каза "Я не се ядосвай, че като ти плесна един шамар... " Пък той е седем години по-голям от нея.
Направо не посмях да се ядосам на скандала им.
Panta rhei...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
И мен ме избива на бой, да не кажа нещо по хард..Мнемозина написа:
Наздраве.
Дъщеря ми току що вбеси брат си, след което свирепо му каза "Я не се ядосвай, че като ти плесна един шамар... " Пък той е седем години по-голям от нея.
що не му извъртя един по врата на идиотаПенчо Заека написа:И мен ме избива на бой, да не кажа нещо по хард..Мнемозина написа:
Наздраве.
понякога този жест е достолепен и цивилизован
нещо като болкоуспокояваща инжекция
веднага се кротват
и после те заобикалят:-)
отдалече
п.п. "извъртя" може и вербално, не изисква по голямо усилие
Последно промяна от Kent на 04.06.08, 18:43, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Виж сега, истински неприятното става не когато не могат да се подредят подлогът, сказуемото и определението, а когато започнеш да виждаш изрази от рода на "една сравнителна аналогия", да речем.Пенчо Заека написа:И мен ме избива на бой, да не кажа нещо по хард..Мнемозина написа:
Наздраве.
Panta rhei...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Абе, шамар не стига. Някои трябва да се изтребват.Кент написа:
що не му извъртя един по врата на идиота
понякога този жест е достолепен и цивилизован
нещо като болкоуспокояваща инжекция
веднага се кротват
и после те заобикалят:-)
отдалече
сравнителна аналогиоМнемозина написа:Виж сега, истински неприятното става не когато не могат да се подредят подлогът, сказуемото и определението, а когато започнеш да виждаш изрази от рода на "една сравнителна аналогия", да речем.Пенчо Заека написа:И мен ме избива на бой, да не кажа нещо по хард..Мнемозина написа:
Наздраве.
добре дошла
в племето на децките педиатъри:rotfl24:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ама моля ти се, на тук ми предлагат да ревизирам кост план и да го презентирам със съответните корекции. Е кво да отговоря, ъ?Мнемозина написа:
Виж сега, истински неприятното става не когато не могат да се подредят подлогът, сказуемото и определението, а когато започнеш да виждаш изрази от рода на "една сравнителна аналогия", да речем.
о да това са я наричали и кралицатаКент написа:сравнителна аналогио
добре дошла
а сравнителната аналогия една не е ли също и адна алюзия друга?
Ти децки педиатър ли си или това е една измамна лъжа?Кент написа:
сравнителна аналогио
добре дошла
Или "фалшива", би било още по-засукано...
Panta rhei...
не тряваНякои трябва да се изтребват.
кого ще изучават
учените тогава
идиотите са отделна раса
и крият наистина
много вълшебни изненади:-)
плюс това без тях е скучно
аз понякога само слушам
и направо съм очарован....
/не става дума за тука де/
Ъъъъ, като дойде Питката, ще го помоля той да ти каже.Пенчо Заека написа:Ама моля ти се, на тук ми предлагат да ревизирам кост план и да го презентирам със съответните корекции. Е кво да отговоря, ъ?Мнемозина написа:
Виж сега, истински неприятното става не когато не могат да се подредят подлогът, сказуемото и определението, а когато започнеш да виждаш изрази от рода на "една сравнителна аналогия", да речем.
Panta rhei...
Обаче в такъв случай трябва да псува ругателно, защото иначе няма да е холистична цялост действената акция.Remmivs написа:бе може и да псувашПенчо Заека написа:За псуване ако става дума, бива
така де, не вместо, а докато (за да не кажа по време или симултантно, за да останем в сравнителните аналогични полета на сходните подобия)
Примерно...
Отивам да си измия ръцете.
Panta rhei...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
След такова словотворчество трябва или да се изжабуриш с алкохол, или да си търкаш езика с паста за зъби, докато прокърви, е га ти.Мнемозина написа: [
Обаче в такъв случай трябва да псува ругателно, защото иначе няма да е холистична цялост действената акция.
Примерно...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
А не може ли симултанно да стрелям псувайки, или стреляйки да псувам? Пацифизмът като идеологоекзистенциален уклон взе да губи респекта ми.Remmivs написа:бе може и да псувашПенчо Заека написа:За псуване ако става дума, бива
така де, не вместо, а докато (за да не кажа по време или симултантно, за да останем в сравнителните аналогични полета на сходните подобия)
Проблемът е, че устата ми няма никакво отношение в случая.Пенчо Заека написа:След такова словотворчество трябва или да се изжабуриш с алкохол, или да си търкаш езика с паста за зъби, докато прокърви, е га ти.Мнемозина написа: [
Обаче в такъв случай трябва да псува ругателно, защото иначе няма да е холистична цялост действената акция.
Примерно...
Ни-как-во.
Panta rhei...
Като започнеш да стреляш (на месо изтъкано от плът) мисля, че виртуозните декорации на освободеното ти и политнало ругалество ще потекат като една мощна амазонска вълна из звукавота среда наоколо по един съвсем естествен и натурален начин.Пенчо Заека написа:А не може ли симултанно да стрелям псувайки, или стреляйки да псувам? Пацифизмът като идеологоекзистенциален уклон взе да губи респекта ми.
- сър Айвънхоу
баси и как го усука! направо ми се вързА акъля на фльонга значииииRemmivs написа:Като започнеш да стреляш (на месо изтъкано от плът) мисля, че виртуозните декорации на освободеното ти и политнало ругалество ще потекат като една мощна амазонска вълна из звукавота среда наоколо по един съвсем естествен и натурален начин.Пенчо Заека написа:А не може ли симултанно да стрелям псувайки, или стреляйки да псувам? Пацифизмът като идеологоекзистенциален уклон взе да губи респекта ми.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
И к'во ти пука, м?Пенчо Заека написа:Е неам нерви. Писна ми от идиоти, тъпаци и простаци. В моя бизнес все на таквиз налитам. Или пък на неграмотници, дето едно изречение от подлог, сказуемо и допълнение не могат да вържат. Писна ми и от пищман филолози, ай сиктир! Май най-добре да забиря някъде....
То сигурно вече е спряло да ти пука, предполагам, вече си смогнала да мушнеш няколко бири.
- Глас в пустиня
Аз, "примерно", не знам какво е подлог, сказуемо и допълнение=> не мога да вържа изречение=> съм или неграмотник, или идиот!:shy:Пенчо Заека написа: Или пък на неграмотници, дето едно изречение от подлог, сказуемо и допълнение не могат да вържат.
Но пък погледнато от друг ъгъл, ако ги няма неграмотниците и идиотите, то просто няма как, или ще бъде изключително трудно, да изпъкнат грамотните.
Първо, лъжеш за подлога и сказуемото.БоЕВ написа:Аз, "примерно", не знам какво е подлог, сказуемо и допълнение=> не мога да вържа изречение=> съм или неграмотник, или идиот!:shy:Пенчо Заека написа: Или пък на неграмотници, дето едно изречение от подлог, сказуемо и допълнение не могат да вържат.
Но пък погледнато от друг ъгъл, ако ги няма неграмотниците и идиотите, то просто няма как, или ще бъде изключително трудно, да изпъкнат грамотните.
И второ, писъкът в тая тема е от претенциозната неграмотност.
Иначе всички сме си едни неграмотници, всеки в различни области.
Panta rhei...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Спря. Ама днеска пак ще разплитам бъркани яйца, та току виж съм се алкохлизирала без време:rotfl24:Амаранта написа:
И к'во ти пука, м?Такъв е живота...
То сигурно вече е спряло да ти пука, предполагам, вече си смогнала да мушнеш няколко бири.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Аааа, "примерното" е запазена марка на Елби, не плагиатствай! Иначе мога да ти обясня кво е агенс, кво пациенс. Когато ти прайш на някой нещо, ти си агенс и подлог, пък той е пациенс и допълнение. А сказуемото е тва, дето му го правиш:rotfl24:БоЕВ написа: [
Аз, "примерно", не знам какво е подлог, сказуемо и допълнение=> не мога да вържа изречение=> съм или неграмотник, или идиот!:shy:
много иносказателно звучи това сказуемоПенчо Заека написа:Аааа, "примерното" е запазена марка на Елби, не плагиатствай! Иначе мога да ти обясня кво е агенс, кво пациенс. Когато ти прайш на някой нещо, ти си агенс и подлог, пък той е пациенс и допълнение. А сказуемото е тва, дето му го правиш:rotfl24:
като някоя сказка направо
може би му правиш нещо приказно?
примерно де
- Глас в пустиня
Мнемозина написа:Първо, лъжеш за подлога и сказуемото.БоЕВ написа:Аз, "примерно", не знам какво е подлог, сказуемо и допълнение=> не мога да вържа изречение=> съм или неграмотник, или идиот!:shy:Пенчо Заека написа: Или пък на неграмотници, дето едно изречение от подлог, сказуемо и допълнение не могат да вържат.
И второ, писъкът в тая тема е от претенциозната неграмотност.
Иначе всички сме си едни неграмотници, всеки в различни области.
- Глас в пустиня
Тенкс за виртуалният курс - дължа ли ти нещо?:-)Пенчо Заека написа:Аааа, "примерното" е запазена марка на Елби, не плагиатствай! Иначе мога да ти обясня кво е агенс, кво пациенс. Когато ти прайш на някой нещо, ти си агенс и подлог, пък той е пациенс и допълнение. А сказуемото е тва, дето му го правиш:rotfl24:БоЕВ написа: [
Аз, "примерно", не знам какво е подлог, сказуемо и допълнение=> не мога да вържа изречение=> съм или неграмотник, или идиот!:shy:
хеви метал?Пенчо Заека написа:И мен ме избива на бой, да не кажа нещо по хард..Мнемозина написа:
Наздраве.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
някой прави на някого свирка (примерно) и той (последния) е пациенс и допълнение. Сказуемото е примерното.Пенчо Заека написа:... Иначе мога да ти обясня кво е агенс, кво пациенс. Когато ти прайш на някой нещо, ти си агенс и подлог, пък той е пациенс и допълнение. А сказуемото е тва, дето му го правиш:rotfl24:
Примерно.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
и всичко това се случва в един примерен ден, на еди примерен човек, по един примерен начин...
Пенчо, пусни един от твоите примерни разкази и ще имаш невероятно много (примерно) поводи да се усмихваш от коментарите по тях....
Пенчо, пусни един от твоите примерни разкази и ще имаш невероятно много (примерно) поводи да се усмихваш от коментарите по тях....
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Сериозно ли искаш? Аре, тогава, куминитирайти : ама не е смешно!ELBI написа:и всичко това се случва в един примерен ден, на еди примерен човек, по един примерен начин...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка: