Значи съм видяла повече от онова, което аз имам, защото на мен ми минава бързо. Не съм такава мазохистка, че да се измъчвам и тормозя дълго:P:D[unknown] написа:Мдааа, май е така... Ама понякога не ми минава бързо...:)vyara написа:Ами чувствителен си и лесно се палиш..[unknown] написа:Я кажи, какво от себе си виждаш у мен?vyara написа: Лично аз у всеки виждам по нещо от себе си, у някои повече, у други по-малко...
![]()
, но после бързо ти минава:D (поне по скромните ми наблюдения
)
В какво вярвате?
Re: Има та!
Или не сме успели да я опровергаем. Нали тя това искаше, всъщност.Dark написа:нещо не сме я изкефили
или времето не и стига
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Аз определено съм мазохист по тези критерии. Кво да праиш- не е умишлено, просто съм си такъв.vyara написа:Значи съм видяла повече от онова, което аз имам, защото на мен ми минава бързо. Не съм такава мазохистка, че да се измъчвам и тормозя дълго:P:D[unknown] написа:Мдааа, май е така... Ама понякога не ми минава бързо...:)vyara написа:Ами чувствителен си и лесно се палиш..[unknown] написа:Я кажи, какво от себе си виждаш у мен?vyara написа: Лично аз у всеки виждам по нещо от себе си, у някои повече, у други по-малко...
![]()
, но после бързо ти минава:D (поне по скромните ми наблюдения
)

- Dark Angel
да, тя всъщност искаше да и кажем колко много я искаме, да и разкажем може би, че нашия свят не се разтърсва нон-стоп от оргазми, а имаме проблеми, да я приобщим, пък ние бяхме в някакво хилещо се настроение[unknown] написа:....
Или не сме успели да я опровергаем. Нали тя това искаше, всъщност.
и спешъл поздрав за тия дето са тук / и ще дойдат по-късно/, утре през деня няма да важи
Мда, аз мразя мелодрами и И го казах. Другите също. А явно е очаквала обратна реакция... Както и да е.Dark написа:да, тя всъщност искаше да и кажем колко много я искаме, да и разкажем може би, че нашия свят не се разтърсва нон-стоп от оргазми, а имаме проблеми, да я приобщим, пък ние бяхме в някакво хилещо се настроение[unknown] написа:....
Или не сме успели да я опровергаем. Нали тя това искаше, всъщност.
и спешъл поздрав за тия дето са тук / и ще дойдат по-късно/, утре през деня няма да важиStrangers In The Night
Мерси за поздрава!8)

- Dark Angel
хе-хе, мелодрамите и на мен са ми противни - като някакво плоско театро[unknown] написа: Мда, аз мразя мелодрами и И го казах. Другите също. А явно е очаквала обратна реакция... Както и да е.
Мерси за поздрава!8)
Thanks!Dark написа:
и спешъл поздрав за тия дето са тук / и ще дойдат по-късно/, утре през деня няма да важиStrangers In The Night
- Dark Angel
радвам се, че ти харесва 8)Mila написа: Thanks!
сега обичам целия свят /излъгах, не целия
Dark написа:ами на клубната сбирка нямаше проблем
проблема тук, е че Рем ми се обиди, че съм обидила Грийн с майтапа си
ПП / очаквам записване в детска градина, следобедния сън може да се отрази благотворно
Не съм ти се обидил. Не съм драма куин. Обидите рядко ме засягат. Те са оръжие на слабите. Вулгарни подмятания към мои приятели и роднини ми вдигат адреналина. И не ми разправяй майтапи за килимчето. Знаеш какво каза. Имай доблестта да си държиш поне на думата.
- Dark Angel
Човеко, килимчето и гръбчето бяха майтапRemmivs написа: Не съм ти се обидил. Не съм драма куин. Обидите рядко ме засягат. Те са оръжие на слабите. Вулгарни подмятания към мои приятели и роднини ми вдигат адреналина. И не ми разправяй майтапи за килимчето. Знаеш какво каза. Имай доблестта да си държиш поне на думата.
искаш да падна на колене да моля за твоето и на Грийна извинение? за майтапа прозвучал Ви като обида???
нема да стане - никой от моя род не е падал на колене. аз няма да съм първата
и държа 100 % на това което съм казала
Не разбирам защо мислиш, че искам това.
Хубаво. Нека е моя грешката. Ти си го направила като невинен майтап.
Просто знай за напред, че на мен този майтап не ми допада и не го намирам за невинен.
PS
И говоря от свое име. Не виждам защо ти ми говориш в множествено число. Доколкото видях Грийн няма нищо общо с моите надбъбречни изригвания.
Просто знай за напред, че на мен този майтап не ми допада и не го намирам за невинен.
PS
И говоря от свое име. Не виждам защо ти ми говориш в множествено число. Доколкото видях Грийн няма нищо общо с моите надбъбречни изригвания.
.....казала вечно Горката, онеправдана, нападана, недоразбрана, недо...довърши по избор.Dark написа:хе-хе, мелодрамите и на мен са ми противни - като някакво плоско театро
А ония самовлюбени, несправедливи админи, нерзбиращи брилянтното и чувство за хумор, мерят с различни аршини, надуват се като пуяци, парадират с различния цвят на никовете си, гледат от високите си пиедистали, освен това имат наглостта да се грижат за комфорта на всички, обслужват форума, като редови персонал, задоволяват прищевки за които получават само фасони, жертват си времето и нервите, заради форумния кеф, а на всичко отгоре имат нахалството и да плащат от джоба си за всичко това.
Тирани!
- Dark Angel
начи сега е момента да плеснем едни правила кой как иска да се държат с него - какво приема за майтап и какво неRemmivs написа:Не разбирам защо мислиш, че искам това.
аз почвам първа- начи мразим да ме наричат барби
просто го знайте за напред хора!
а аз ще запомня че с теб, Грийн и Сет шега не бива щото сте приятели
- Dark Angel
ади, пристигна лелята от Бургас която съдейки по писанията и не е виждала/ъъъ усещала/ъъъъ вица "СКъпи, и все пак има нещо хбаво в мен"esti написа:.....казала вечно Горката, онеправдана, нападана, недоразбрана, недо...довърши по избор.Dark написа:хе-хе, мелодрамите и на мен са ми противни - като някакво плоско театро
А ония самовлюбени, несправедливи админи, нерзбиращи брилянтното и чувство за хумор, мерят с различни аршини, надуват се като пуяци, парадират с различния цвят на никовете си, гледат от високите си пиедистали, освен това имат наглостта да се грижат за комфорта на всички, обслужват форума, като редови персонал, задоволяват прищевки за които получават само фасони, жертват си времето и нервите, заради форумния кеф, а на всичко отгоре имат нахалството и да плащат от джоба си за всичко това.
Тирани!
лелята която мисли, че съм влюбена в нея
Боже......
Dark-ey,
прочети си бележката...,която сга ще ти напиша
Барби, и все пак, ама наистина има нещо хубаво в теб.Dark написа:ади, пристигна лелята от Бургас която съдейки по писанията и не е виждала/ъъъ усещала/ъъъъ вица "СКъпи, и все пак има нещо хбаво в мен"
лелята която мисли, че съм влюбена в нея
Боже......
Дай да те цункам, Барби уффф....възбуждаш ме:oops::lol:
Съмняваш ме нещо с тези мисли за навеждане.Dark написа:както и моитеSet написа:....
П.с.2. Неговите точно деди, имат немалък принос именно в антитезата за надупения българин. Както и моите.
Или ти си издънка на рода?
Memento mori.
Тя просто е свикнала. За това. За нея не е обидаRemmivs написа:Dark написа:ами на клубната сбирка нямаше проблем
проблема тук, е че Рем ми се обиди, че съм обидила Грийн с майтапа си
ПП / очаквам записване в детска градина, следобедния сън може да се отрази благотворно
Не съм ти се обидил. Не съм драма куин. Обидите рядко ме засягат. Те са оръжие на слабите. Вулгарни подмятания към мои приятели и роднини ми вдигат адреналина. И не ми разправяй майтапи за килимчето. Знаеш какво каза. Имай доблестта да си държиш поне на думата.
Memento mori.
Аз бих си направил други изводи, но аз съм си аз. И мисля да сложа точка с доизясняванията. Поне от моя страна. Надявам се няма нужда пак да обяснявам, че не слагам точка на никой друг още по-малко на темата. Или...?Dark написа:начи сега е момента да плеснем едни правила кой как иска да се държат с него - какво приема за майтап и какво не
аз почвам първа- начи мразим да ме наричат барби
просто го знайте за напред хора!
а аз ще запомня че с теб, Грийн и Сет шега не бива щото сте приятели
- Dark Angel
това за издънката е грубоSet написа:Съмняваш ме нещо с тези мисли за навеждане.Dark написа:както и моитеSet написа:....
П.с.2. Неговите точно деди, имат немалък принос именно в антитезата за надупения българин. Както и моите.
Или ти си издънка на рода?
даже обидно
но да влезнем в тона ти - ти случайно да си изтърсака в твоя род? Блудния син?
- Dark Angel
за кое точно казваш, че съм свикнала с него???Set написа:
Тя просто е свикнала. За това. За нея не е обида
м?
ейййй, ама какъв човек си бееееееееееее - от един майтап и ме класифицира като неква нещастна издънка на славен род
свобода можеш да имаш, но си нямаш грам благородство
сякаш някаква уговорка съществува между теб и Рем да ме обиждате/ядосвате докато аз се изнервя, обидя Ви и Вие ме изпъдите с чисти ръце
- Dark Angel
не ти прилича да задаваш такива въпросиRemmivs написа:Виждаш телета, да ти върна жеста, Дарки. А и можеш ли да ми посочин поне едно място, където съм бил вербално непристоен към твоята персона?
не и прилича да извадя от някъде тефтер и да почна да цитирам
РР / времето за точно такива разговори е минало за нас най-малко преди 25 години
Благородството не е познато за низшия духом.Dark написа:за кое точно казваш, че съм свикнала с него???Set написа:
Тя просто е свикнала. За това. За нея не е обида
м?
ейййй, ама какъв човек си бееееееееееее - от един майтап и ме класифицира като неква нещастна издънка на славен род
свобода можеш да имаш, но си нямаш грам благородство
сякаш някаква уговорка съществува между теб и Рем да ме обиждате/ядосвате докато аз се изнервя, обидя Ви и Вие ме изпъдите с чисти ръце
Мога да ти цитирам изказвания относно нападки срещу чужди и непознати хора и техните деца с извиненито "на война като на война", безпардонно изказани от теб.
Мога да цитирам и други подобни, срещу съвсем непознати.
Иди и си помисли.
Не воювам с теб. Просто отдавна съм те победил. Дори и да не го знаеш.
Помисли и продължи от тук насетне.
Memento mori.
Не съм съгласен. Извади. Твърдя, че не съм си позволявал обиди по твой адрес.Dark написа:не ти прилича да задаваш такива въпроси
не и прилича да извадя от някъде тефтер и да почна да цитирам
РР / времето за точно такива разговори е минало за нас най-малко преди 25 години
И за времето не съм съгласен също. Аз съм едно голяма дете.
- Dark Angel
нима тук е Бойно поле за теб???Set написа: Благородството не е познато за низшия духом.
Мога да ти цитирам изказвания относно нападки срещу чужди и непознати хора и техните деца с извиненито "на война като на война", безпардонно изказани от теб.
Мога да цитирам и други подобни, срещу съвсем непознати.
Иди и си помисли.
Не воювам с теб. Просто отдавна съм те победил. Дори и да не го знаеш.
Помисли и продължи от тук насетне.
Нима ти си воювал с мен???
Защо не си казал, че всъщност има война/състезание/, да се подготвя. Нали съм жена, слабо същество, бива ли да стреляш по мен, да се биеш с мен, а аз даже да не знам????
това за победата звучи смешно
Предложението за цитатите е благородно дело - ще се радвам да го направише, нещата винаги изглеждат интересно когато са извадени от контекста.
мисълта за бъдещето да бъде в насока, че тук всъщност се воюва????
мисля си се взел много на сериозно
- Dark Angel
Хехе. Кой плачкаше?Dark написа:
нима тук е Бойно поле за теб???
Нима ти си воювал с мен???
Защо не си казал, че всъщност има война/състезание/, да се подготвя. Нали съм жена, слабо същество, бива ли да стреляш по мен, да се биеш с мен, а аз даже да не знам????
това за победата звучи смешно:lol::lol:
Предложението за цитатите е благородно дело - ще се радвам да го направише, нещата винаги изглеждат интересно когато са извадени от контекста.
мисълта за бъдещето да бъде в насока, че тук всъщност се воюва????
мисля си се взел много на сериозноиздънко на славен род
Memento mori.
Що бе, ти винаги си готова да поругаваш дедите на тоя и оня.Dark написа:ще оставя на Сет да извади, той има благородното желание за товаRemmivs написа: Не съм съгласен. Извади. Твърдя, че не съм си позволявал обиди по твой адрес.
И за времето не съм съгласен също. Аз съм едно голяма дете.
на мен нещо ми липсва ентусиазъм
Последно промяна от Set на 23.11.06, 09:51, променено общо 1 път.
Memento mori.
- Dark Angel
не плачкам, смешно ми еSet написа: Хехе. Кой плачкаше?:lol:
смешно ми е как славните рицари облечени в доспехите на тяхната си правда, с копията на техните си истини, с вярата в техните си неща си чешат клавиатурите с някаква непозната жена и влагат сума ти красноречие
- Dark Angel
- Dark Angel
ей начи, каква краста е тоя клубRemmivs написа:Това се нарича само с една дума - увъртане, Лейди Дарк.Dark написа:ще оставя на Сет да извади, той има благородното желание за това
на мен нещо ми липсва ентусиазъм
ти ме обиди само веднъж - If на Р.Киплинг. в него са описани човешките добродетели - аз съм възпитавана в тях, ние възпитаваме децата си в тях. за мен те са неделима част от всяко човешко същество. и в следващия миг ти пишеш мнение, че това не е за жени, че това е за мъже, че жените трябва да са други. Простичко умозаключение е, че за теб жените са нещо там различно, нещо си....
това е. веднъж е било
- Dark Angel
Напротив.Dark написа:не, аз не съм го направила.Set написа: Ти сама го направи
ти защити своят приятел и ми обясни/направи забележка, че не мога да му пиша нам си как, защото дедите му са славни хора. и от тогава вървиш по стъпките ми и ме клъцваш от тук, от там
благородно ли е о, извисений духовно??
Ти вървиш след мен.
А аз те бъзикам.
Memento mori.
Увъртане №2.Dark написа:ей начи, каква краста е тоя клубпак ще работя по нощите
ти ме обиди само веднъж - If на Р.Киплинг. в него са описани човешките добродетели - аз съм възпитавана в тях, ние възпитаваме децата си в тях. за мен те са неделима част от всяко човешко същество. и в следващия миг ти пишеш мнение, че това не е за жени, че това е за мъже, че жените трябва да са други. Простичко умозаключение е, че за теб жените са нещо там различно, нещо си....
това е. веднъж е било
Знаеш много добре какво точно имах предвид. Не обида. Това е било само в твоята и може би в други глави. Жените са повече от това да живеят според каноните на IF. Поне аз мисля така. Поне аз считам, че имат и друго призвание - да танцуват.
- Dark Angel
както прочетохте с Рем в изтритото ми мнение, твоят бъзик е премного груб за менSet написа: Напротив.
Ти вървиш след мен.
А аз те бъзикам.
направо обиден.
за мое съжаление ти смяташ да продължиш да пишеш в същия стил и дух - което е неприятно и обидно за мен.
аз не умея така да пиша, но ще вложа старание да влезна в тона ти.
ако много се обидиш имаш гумичка. Нали Извисений
ПП / Копието има ли нов, остър връх???
Dark написа:
както прочетохте с Рем в изтритото ми мнение, твоят бъзик е премного груб за мен
направо обиден.
за мое съжаление ти смяташ да продължиш да пишеш в същия стил и дух - което е неприятно и обидно за мен.
аз не умея така да пиша, но ще вложа старание да влезна в тона ти.
ако много се обидиш имаш гумичка. Нали Извисений
ПП / Копието има ли нов, остър връх???
Знаеш че не ставаш.
Твоята роля е на манекенка.
ЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЕНА:lol::lol:
Memento mori.