Това се казва стрип тийз
:shocked::blink::shocked:
Re: :shocked::blink::shocked:
изводът - момичета, не носете дънки и блузки с копчета...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
и леко покрай строежите...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Green Light
- Dark Angel
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Житената Питка
- BOFH
- Green Light
аз пъ не съм впечатлена... виж, да беше разкопчал сутиена да му обърнеш внимание, ама...
just perfect
страшен си беееGreen Light написа:Голям бъзик е тая тема. Сега ви пиша от строителен обект, около мене кранове, изкопи, ровове. И аз, разбираш ли, сега се хиля на всеки багер,който видя. Те и без това си ме мислеха за ненормален, пък от вчера вече така едно внимаелно ме гледат и учтиво, учтиво, такова едно ми прикзват всички.
куче, ти да не си наблизо, обади се, може да се улучим пък с времето
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
Че колко му е на сутиена. Само го щипваш отзад и готово.bead_ написа:аз пъ не съм впечатлена... виж, да беше разкопчал сутиена да му обърнеш внимание, ама...
бе и на мен това ми липсваше да ти кажа, но не посмях да си призная, сега вече може деbead_ написа:аз пъ не съм впечатлена... виж, да беше разкопчал сутиена да му обърнеш внимание, ама...
ама човекът може да не е чак такъв багерист и затова да се спря дотам
- Green Light
хаха, и аз това си помислих...bead_ написа:аз пъ не съм впечатлена... виж, да беше разкопчал сутиена да му обърнеш внимание, ама...
говорим за умението на багериста, нали?
чакай сегаNiya написа:хаха, и аз това си помислих...
че се обърках
за уменията на багериста ама с багера нали
всъщност
за кои точно умения на багера с багериста
щото ако може да разкопчае сутиен вероятно и други неща би направил със същата деликатност
а когато се стигне до грубата сила
ми, човека има багер
Remmivs написа:
чакай сега
че се обърках
всъщност
щото ако може да разкопчае сутиен вероятно и други неща би направил със същата деликатност
ми, човека има багер
що се отнася само до разсъбличането с помоща на багера, нали за това си говорим:lol:
- Dark Angel
още малко ще го изкараш на поезия с багера, фандрома, булдозера... щото горе имаше стриптийз...Dark Angel написа:с багер се копаят чудно хубави големи и правилни дупки (четвъртити при желание)
тук още бие град... наводни тавана. Гадна работа...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Remmivs написа:чакай сегаNiya написа:хаха, и аз това си помислих...
че се обърках
всъщност
ми, човека има багер
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- Dark Angel
запътили сме се към Титаник...
сетих се за вица:
Сред мутрите тръгнала нова мода - да си украсяват аквариумите в стил "Титаник". Срещат се трима и започват да се хвалят, кой има по-добър аквариум. Тръгват на проверка.
Отиват в дома на първия.
На цялата стена - аквариум. В него плуват риби, а по дъното се търкалят разни предмети - лъжици, чаши и др.
- Всичко е оригинал. От Лондон си ги купих, от аукцион за предмети от Титаник. - хвали се мутрата.
Вторият казва:
- Гола вода си брат. Давайте да вървим у нас!
Отиват.
Една огромна стая е направена на аквариум, плуват всякакви риби, а на дъното стърчи борда на Титаник.
- Точно копие! Поръчах си го в студиото, дето са правили копието за филма "Титаник"!
Третият казва:
- Пичове, пълна мизерия сте! Да вървим у дома да видите аз какво съм направил!
Отиват те и виждат следната картина: В басейна плуват ледени късове, нито една риба не плува, затова пък на дъното лежи замръзнал Леонардо ди Каприо...
сетих се за вица:
Сред мутрите тръгнала нова мода - да си украсяват аквариумите в стил "Титаник". Срещат се трима и започват да се хвалят, кой има по-добър аквариум. Тръгват на проверка.
Отиват в дома на първия.
На цялата стена - аквариум. В него плуват риби, а по дъното се търкалят разни предмети - лъжици, чаши и др.
- Всичко е оригинал. От Лондон си ги купих, от аукцион за предмети от Титаник. - хвали се мутрата.
Вторият казва:
- Гола вода си брат. Давайте да вървим у нас!
Отиват.
Една огромна стая е направена на аквариум, плуват всякакви риби, а на дъното стърчи борда на Титаник.
- Точно копие! Поръчах си го в студиото, дето са правили копието за филма "Титаник"!
Третият казва:
- Пичове, пълна мизерия сте! Да вървим у дома да видите аз какво съм направил!
Отиват те и виждат следната картина: В басейна плуват ледени късове, нито една риба не плува, затова пък на дъното лежи замръзнал Леонардо ди Каприо...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
глейте кви сте сега!Remmivs написа:чакай сегаNiya написа:хаха, и аз това си помислих...
че се обърках
всъщност
ми, човека има багер
за кво им е багер на мъжете?!
аз само ше се съблека бе...!
че и с повече пенизи...
толкоз им е акъла!
Снимай се с камера и пусни клипче да гледаме.doktorka написа:
глейте кви сте сега!
за кво им е багер на мъжете?!
аз само ше се съблека бе...!
че и с повече пенизи...
толкоз им е акъла!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Piqndurnik
Аз не ща багер, беdoktorka написа:
П.П. Ей ся кви ми нахлуха в кабинета... Един дъртак на около 70 и нещо и около 50 годишна семейна двойка. Дъртака го познавам отпреди, щото стяга кабинет за дъщеря си, която завършвала стоматология догодина. Та, влизат тримата и дъртака вика- запознай се с дъщеря ми...
Последно промяна от Ън на 06.06.08, 17:28, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

разбирам те...незнайкоооо...[unknown] написа:Аз не ща багер, беdoktorka написа:
П.П. Ей ся кви ми нахлуха в кабинета... Един дъртак на около 70 и нещо и около 50 годишна семейна двойка. Дъртака го познавам отпреди, щото стяга кабинет за дъщеря си, която завършвала стоматология догодина. Та, влизат тримата и дъртака вика- запознай се с дъщеря ми...А тя- аз съм Д-р еди коя си...
Ма къф токтор си ти ма, догодина завършваш, си мисля на акъла...
И тоя крокозъбел ще бачка до мен...
разбирам те ,ако само знаеш как!
доктор...
ако не беше ,за да ядосвам Мулето навремето нЕмаше да ми е такъв прякора...
ма той верно ядосва..
Ох, сестро, разсеяна не, ами направо отвеяна съм днес!doktorka написа:
ма много си разсеяна...
ми прОчети по -горе
колкото до вкуса...(виж Ния:winkw:)
Толкова не съм в час, че днес понеже имах малко време до една среща влязох да позяпам в един магазин и след 10 мин. излязох със сутиен за 70 кинта!!! който дори не харесвам.
След около половин час осъзнах, какво съм направила, но не разбрах защо го купих...
А Незнайни наистина има вкус ако Ния е това, което иска.
Интересно другите мъже с вкус, дали пак Ния искат....:?
те и да искат...esti написа:Ох, сестро, разсеяна не, ами направо отвеяна съм днес!doktorka написа:
ма много си разсеяна...
ми прОчети по -горе
колкото до вкуса...(виж Ния:winkw:)
Толкова не съм в час, че днес понеже имах малко време до една среща влязох да позяпам в един магазин и след 10 мин. излязох със сутиен за 70 кинта!!! който дори не харесвам.![]()
След около половин час осъзнах, какво съм направила, но не разбрах защо го купих...
А Незнайни наистина има вкус ако Ния е това, което иска.
Интересно другите мъже с вкус, дали пак Ния искат....:?
я го виж Незнайко какъв влЪк е на картинката.
нема я даде,ако поискат да я откраднат...
туй с влизането в магазините и излизането...ние го знаем тоз номер.
в редовната програма е.