Утре
Добро утро!
Добро да е!
Добро утро!
ДоброМарвин написа:
Добро утро!

Аз па съм фенка на всички, дето не ги харесватеSemiramis написа:Добро утро!
събуждаме се ...ама...
като видях Графа се сетих, че не мога да го гледам като мъж
все ми звучат ония детски песнички за портокалите, неговите...
от като бях мъничка

Кака, мен нищо не ме болиfrisky lioness написа: "Ако сутрин като се събудиш нищо не те боли,
значи си умрял"
Напълно е възможно4avdar4e написа:Кака, мен нищо не ме болиfrisky lioness написа: "Ако сутрин като се събудиш нищо не те боли,
значи си умрял"
Дансъм умряла, бре, пък да не съм разбрала??

frisky lioness написа:ДоброМарвин написа:
Добро утро!
и спорен ден
"Ако сутрин като се събудиш нищо не те боли,
значи си умрял"
Жива съм....![]()
Имам схванат врат и не мога да си въртя главата наляво:winkw:
4avdar4e написа:Кака, мен нищо не ме болиfrisky lioness написа: "Ако сутрин като се събудиш нищо не те боли,
значи си умрял"
Дансъм умряла, бре, пък да не съм разбрала??
единственото, за което трябва да се погрижи лъвицата е да смени позата... щот само надясно, само надясно...Semiramis написа:
смееш ми се на китайските точки, ма си остаряваме
това е
трява се погрижим
Той нали го затри4avdar4e написа:Remmivs написа:не ти си слънцето чаве
това е другото обяснение
пък и повече ми харесва
![]()
П.П. Исках да ти се обадя, за да те поздравя лично по телефона... Ми, нямам го

Не се смея, беSemiramis написа:
това е
трява се погрижим

To The left, to the leftbead_ написа:единственото, за което трябва да се погрижи лъвицата е да смени позата... щот само надясно, само надясно...Semiramis написа:
това е
трява се погрижим

frisky lioness написа:Не се смея, беSemiramis написа:
това е
трява се погрижим
За шиацуто ли говориш
О, аз ще се оправяSemiramis написа:
бе първо пробвай с позата, Бийд е права

хахха, айде сега набъркА децата...frisky lioness написа: Онази сутрин като се наведох да целуна детенце и нещо ми щракна и оттогава...
Сутрих?!:blink::shocked:bead_ написа:хахха, айде сега набъркА децата...frisky lioness написа: Онази сутрин като се наведох да целуна детенце и нещо ми щракна и оттогава...
че си се навела, навела си се, ама...
п.п. намирисва ми мен на екстремен секс:blum:

Ей, верно лиRemmivs написа:е чак толкоз разсеян и аз даже не съмfrisky lioness написа:Той нали го затри
и аз нямам новия
загубих дръжката
номера го помня и си го пуснах отново егати

Не бе, за ишиас, за остаряване говори. Де ви имам проблемите. Дечурлига.frisky lioness написа: Не се смея, бе
За шиацуто ли говориш
За срамни трибуквени думички съм чувал, ама за точки...Semiramis написа: и за трибуквените точки... но ме е срам да повторя за тях
бе първо пробвай с позата, Бийд е права
бе виж ся квоfrisky lioness написа:Сутрих?!:blink::shocked:
О, не ме познаваш
Това съм го практикувала на младини и за кратко
Сутрините съм заспала и зла
Аз съм нощна птица:winkw:
Remmivs написа:бе виж ся квоfrisky lioness написа:Сутрих?!:blink::shocked:
О, не ме познаваш
лошо няма нощем
и аз съм сова
ама народът е казал
сутрин булка е.ана - цял ден къща засмяна
какво е едно сецване в името на твоята пленителна усмивка
п.п. откога нощният секс пречи на сутрешния?!?frisky lioness написа: Сутрините съм заспала и зла
Боуже, ако само сексът е в състояние да докава добри чувтва и настроение у хората...Remmivs написа:бе виж ся квоfrisky lioness написа:Сутрих?!:blink::shocked:
О, не ме познаваш
лошо няма нощем
и аз съм сова
ама народът е казал
сутрин булка е.ана - цял ден къща засмяна
какво е едно сецване в името на твоята пленителна усмивка

и аз това питах, но риторичноbead_ написа:п.п. откога нощният секс пречи на сутрешния?!?
Сутрин ми пречи единствено събуждането:winkw:bead_ написа:добре, не те познавам. ама ми е ясно защоп.п. откога нощният секс пречи на сутрешния?!?frisky lioness написа: Сутрините съм заспала и зла

Ще драскате в 3о4о, кво.frisky lioness написа:
Боуже, ако само сексът е в състояние да докава добри чувтва и настроение у хората...
Какво ще правим след години
Е, никой не казва, че е само той. Ама пък и без него не е същото, нали?frisky lioness написа:Боуже, ако само сексът е в състояние да докава добри чувтва и настроение у хората...
Това обяснява защо има толкова зли чичковци и лелки от ранни зори
Много намръщени и лошо гледащи хора има, много....
Значи 3о4о е един неподправен извор на добро настроениеКапинчо написа:Ще драскате в 3о4о, кво.frisky lioness написа:
Боуже, ако само сексът е в състояние да докава добри чувтва и настроение у хората...

аха, особени клоуни, но клоуниfrisky lioness написа:Значи 3о4о е един неподправен извор на добро настроение
Нещо като цирк, пълен с клоуни:winkw:
Искаш да кажеш някъде, където са по-млади от нас ли?Капинчо написа:Ще драскате в 3о4о, кво.frisky lioness написа:
А, не. Като във всяко нормално семейство си има "и смях и болка". Има и караници, има и изневери и завръщания. Всичко има. Даже секс, ама е само орален. В смисъл, че само си говорим. Доколкото знам де - на купони не съм бил.frisky lioness написа:
Значи 3о4о е един неподправен извор на добро настроение
Нещо като цирк, пълен с клоуни:winkw:
МануаленКапинчо написа: Даже секс, ама е само орален. В смисъл, че само си говорим. Доколкото знам де - на купони не съм бил.

това е вербаленКапинчо написа:А, не. Като във всяко нормално семейство си има "и смях и болка". Има и караници, има и изневери и завръщания. Всичко има. Даже секс, ама е само орален. В смисъл, че само си говорим. Доколкото знам де - на купони не съм бил.