ЧРД на Реми и Куид!
Живот, здраве и пари
много приятели, любими жени ....
защото на тези двамата няма как да им забравим рожденнитеvyara написа:Ами защо рожденните ви дни не са... написани, където трябва, м? Пише, че няма рожденници.

еее, ти си новобранец, и твоя ще го запомня като ми направиш толкова много хубави работи като тяхКапинчо написа:Я виж ти какви привилегии:mad:latrevw написа:
защото на тези двамата няма как да им забравим рожденните
А моя помниш ли го, а?:mad:
той свикна вечеКапинчо написа:А Уишеса няма ли да се сърди?latrevw написа: и твоя ще го запомня като ми направиш толкова много хубави работи като тях

аджък, де. опитай се да НЕ го кажеш:winkw:Капинчо написа:Да, да, пък аз като кажа нещо такова и веднага - Простак!vyara написа:Remmivs написа:Още ви обичам! Да не кажа, че продължавам да ви любя, щото каквито сте веднага ще си помислите каквото имам предвид.![]()
Ма как да не те обича човек бе!
Ай наздраве!
той е специаленКапинчо написа:Да, да, пък аз като кажа нещо такова и веднага - Простак!vyara написа:Remmivs написа:Още ви обичам! Да не кажа, че продължавам да ви любя, щото каквито сте веднага ще си помислите каквото имам предвид.![]()
Ма как да не те обича човек бе!
Ай наздраве!
Капинчо написа:Аааа, не! Сега не искам да си ходя. Добре ми е така.bead_ написа:
аджък, де. опитай се да НЕ го кажеш:winkw:
ще се върне подмладен, няма начинNiya написа:Наздраве, другарчета!![]()
Рем, Куид/къде изчезна, бе човек?/, честит ви рожден ден!
![]()
![]()