Бъдете живи, здрави и усмихнати.
Нов бардак със стари ... не се прави.
Нов бардак със стари ... не се прави.
Ако се чудите защо, ще пояснявам персонално на лични бележки с проза и поезия.

Re: Нов бардак със стари ... не се прави.
".... " това курвари ли значи?? Може ли на мен на лична? Пу, първа жичка..Звенения написа:Ако се чудите защо, ще пояснявам персонално на лични бележки с проза и поезия.
Престани, грозно е, казвам го веднъж и по-добре се спри. Не се орезилявай публично!!
- snowprincess
едва ли някой ще се чудиЗвенения написа:Ако се чудите защо, ще пояснявам персонално на лични бележки с проза и поезия.
човек е това, което мисли и вижда толкова, колкото знае

А може ли аз да изкажа едно еретично мнение, а?..4avdar4e написа:".... " това курвари ли значи?? Може ли на мен на лична? Пу, първа жичка..Звенения написа:Ако се чудите защо, ще пояснявам персонално на лични бележки с проза и поезия.
Престани, грозно е, казвам го веднъж и по-добре се спри. Не се орезилявай публично!!
Кво пречи и двамата да пишете тук, без да се кълвете?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
[unknown] написа:А може ли аз да изкажа едно еретично мнение, а?..4avdar4e написа:".... " това курвари ли значи?? Може ли на мен на лична? Пу, първа жичка..Звенения написа:Ако се чудите защо, ще пояснявам персонално на лични бележки с проза и поезия.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Уф, аз нямам нищо против.[unknown] написа: А може ли аз да изкажа едно еретично мнение, а?..
Но бях заплашена от публично орезиляване, ако продължа да пиша тук. Е, продължих.
Други въпроси?
П.П. Когато волът рие пръст, си я хвърля върху гърба или нещо такова беше
Пък има и още едно - не хвърляй камък в кална локва, да не те опръска.4avdar4e написа: П.П. Когато волът рие пръст, си я хвърля върху гърба или нещо такова беше
Ох.... Голям бой ще яде Звеневия, само да ми падне!
-
Дядо Капинчо
То най-добре в чужда гозба сол да не слагаш, ама сърце юнашко кат не трай. Ще се изкажа и аз.
На празници се събираме с тъщата, шурея, първата му жена и втората му жена, барабар с децата и внук му. И си е гот. На времето нещата бяха стигнали до убиване. То бяха съдилища, свидетели, заплахи. Сега всичко е мирно и тихо. Ма що трябваше да се минава през първата фаза? Може би е неизбежно, знам ли.
На празници се събираме с тъщата, шурея, първата му жена и втората му жена, барабар с децата и внук му. И си е гот. На времето нещата бяха стигнали до убиване. То бяха съдилища, свидетели, заплахи. Сега всичко е мирно и тихо. Ма що трябваше да се минава през първата фаза? Може би е неизбежно, знам ли.
4avdar4e написа:Уф, аз нямам нищо против.[unknown] написа: А може ли аз да изкажа едно еретично мнение, а?..
Но бях заплашена от публично орезиляване, ако продължа да пиша тук. Е, продължих.
Други въпроси?
П.П. Когато волът рие пръст, си я хвърля върху гърба или нещо такова беше
а иначе ...
Всеки си знае сам. И накрая ще стане най-доброто.
И двамата сте ми еднакво близки и не-близки.
Сигурно може да се разминавате ....
А относно публичното орезиляване - винаги могат да се извадят кирливите ризи. Точно аз имам да кажа - дано успеете да попремълчите.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
може ли да ти помагамvyara написа: Ох.... Голям бой ще яде Звеневия, само да ми падне!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- snowprincess
няма смисъл момичета, боят не помага ако човек няма акълlatrevw написа:може ли да ти помагамvyara написа: Ох.... Голям бой ще яде Звеневия, само да ми падне!
има хора, които използват първите години от живота си, за да съсипят последните

Брей, кви жени, бойниlatrevw написа:може ли да ти помагамvyara написа: Ох.... Голям бой ще яде Звеневия, само да ми падне!
Ехо, Варна, тук София, купон в началото на юли, а???
да, около 10-ти юли със сигурност сме в София, ама вие няма ли да идвате сега в края на юни тук?4avdar4e написа: Ехо, Варна, тук София, купон в началото на юли, а???
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
27-8 до към 11-12 юли, аз затуй написах - началото на юли. Даже може да отпразнуваме заедно първия рожден ден на съкровището малко (30 юни), само кажете място, дето да могат да вилнеят хуните..latrevw написа: да, около 10-ти юли със сигурност сме в София, ама вие няма ли да идвате сега в края на юни тук?
място ще намерим, радвам се, че ще се видим:-)4avdar4e написа:27-8 до към 11-12 юли, аз затуй написах - началото на юли. Даже може да отпразнуваме заедно първия рожден ден на съкровището малко (30 юни), само кажете място, дето да могат да вилнеят хуните..latrevw написа: да, около 10-ти юли със сигурност сме в София, ама вие няма ли да идвате сега в края на юни тук?
кви обяснения, кви пет лева, аз ко съм му направила, че ще ми се обяснява,а ...4avdar4e написа:Споко, довечера като цъфне ще ти прати на лични обяснението, а може и публично, за по-забавно.. Поетаbibilyana написа:До сега седя и се дзверя в заглавието и се чудя какво точно значи то, и какво точно е имал предвид поета, като го е писал.....
ади спокойствие и силна храна за всички...
ти полудЕ ли?:blink:Звенения написа:Ако се чудите защо, ще пояснявам персонално на лични бележки с проза и поезия.
just perfect
Вашите работи са си между вас. Нито ще надзъртам в легена с мръсното пране, нито пък искам някой да ми го вре под носа.4avdar4e написа:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

и аз се подписвам под това[unknown] написа:Вашите работи са си между вас. Нито ще надзъртам в легена с мръсното пране, нито пък искам някой да ми го вре под носа.4avdar4e написа:
работи житейски легени там с пране
заяждания и накрая кво...
хич не искам и да знам
ше остане само едни гол кочан после пфу:evil:
като свърши синьото лято
пък аз къв фотоапарат си зех само
убиец и на ква далавера...
но тва е живота - за един хепи едн
пък за друг шах
а за трети направо мат:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Ми,..bead_ написа:ти полудЕ ли?:blink:
... и такива ."полудЕли" хора искат да дишат и хляб да слагат в устата
На някого,.. да преча с нещо?
Виж... Позите винаги дразнят. Пиши непреднамерено. Можеш. Призовават те към уважение - един към друг, както и към останалите във форума... аз, защото винаги искам повече :) ти казвам да уважаваш първо себе си достатъчно... ако няма за какво, тогава работи в тая посока.Звенения написа:Ми,..bead_ написа:ти полудЕ ли?:blink:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Кент написа: пък аз къв фотоапарат си зех само
пък за друг шах
КЪв къв къв
Значи ще пращаш бележки на Серьогата Станишев, бат Бойко и Ал. ТомовЗвенения написа:Ако се чудите защо, ще пояснявам персонално на лични бележки с проза и поезия.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Паната FZ50 внос от уса-то, чистак нов и упакован, едно аверче го донесло за негово аверче ама другото аверче се отказало и аз гръмнах тамbibilyana написа:Кент написа: пък аз къв фотоапарат си зех само
пък за друг шах
КЪв къв къв:-):-), ади казвай, ша умра от любопитство
това лупи нама ли да го отстрелват вече....и Ал. Томов
[/quote]Кент написа:
това лупи нама ли да го отстрелват вече
хахаха, имах некаква мижава надежда, че поне ултрасите са нормални, зрели хора и вършат работа, но...
п.п. не съм подстрекателна
just perfect
мисля, че Куида се загуби точно да му вижда сметката....Кент написа:това лупи нама ли да го отстрелват вече....и Ал. Томов
докато на лупи му се разминаха тези номера с парламент, партии, този номер с ЦСКА се съмнявам, че ще му се размине...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
или да го разпитата кое голямо л/д/упиELBI написа:мисля, че Куида се загуби точно да му вижда сметката....Кент написа:това лупи нама ли да го отстрелват вече....и Ал. Томов
докато на лупи му се разминаха тези номера с парламент, партии, този номер с ЦСКА се съмнявам, че ще му се размине...
му дърпа конците
и после в музея в троян и двете:rotfl24:
не.Звенения написа:Ми,..bead_ написа:ти полудЕ ли?:blink:
даже по темата мога да кажа, че лирическия... поет... автор на великата мисъл е наблегнал, че
независимо от к**** пак става бардак.
трябва да се сменя крайната цел, някак.
не че тая е лоша... просто ... теоретично..
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Не се чудя.Звенения написа:Ако се чудите защо, ще пояснявам персонално на лични бележки с проза и поезия.
Надявам се тук да има място и за двама ви -