Туй много страшно, бе, Сноу, недей така!snowprincess написа:хахахахаха
ако някой провали усилията ми да прикоткам холидейката обратно, шъ съ разправя с мен![]()
Всички оценяваме колко много си падала на табла...
Туй много страшно, бе, Сноу, недей така!snowprincess написа:хахахахаха
ако някой провали усилията ми да прикоткам холидейката обратно, шъ съ разправя с мен![]()
Явно не само Рем и Куид са ти правили хубави работи.Мнемозина написа:
И ти помня рождения ден даже!
holi_day написа:Здрасти! Не е ден за сделки, гледам.Semiramis написа:Здрасти, Холи!
чета те с удоволствие!
Че за какво мислиш съм се домъкнала... точно навреме?! ХехехеМнемозина написа:Хей, добре прибрала се!
И аз се радвам да те видя.
И ти помня рождения ден даже!
Две години - поне толкова, не съм играла на табла, откак сноу ме преби жестоко... Кви хора има! Таблоиди :)) направо.Мнемозина написа:Туй много страшно, бе, Сноу, недей така!snowprincess написа:хахахахаха
Всички оценяваме колко много си падала на табла...
Виждаш ли, Холи, има те още преди да се регистрираш.holi_day написа: Че за какво мислиш съм се домъкнала... точно навреме?! Хехехе
Не се обиждам лесно аз. Други неща ми се мътят обикновено в главата.Semiramis написа:
много искам 5 лева да кажа, ама ш-се обидиш и .. Сноу после ....
Аз тая тема спрях да я ъпгрейтвам, щото нали шефката ги турна на по- лично място ръдътата...vyara написа:Виждаш ли, Холи, има те още преди да се регистрираш.holi_day написа: Че за какво мислиш съм се домъкнала... точно навреме?! Хехехе

Явно е полезна, обаче. Виж на Рем и Куид как не са им го турнали.[unknown] написа:Аз тая тема спрях да я ъпгрейтвам, щото нали шефката ги турна на по- лично място ръдътата...vyara написа:Виждаш ли, Холи, има те още преди да се регистрираш.holi_day написа: Че за какво мислиш съм се домъкнала... точно навреме?! Хехехе
holi_day написа: Привет.

vyara написа: Виж на Рем и Куид как не са им го турнали.:lol:

Щото пилците се броят напролет.vyara написа:Виждаш ли, Холи, има те още преди да се регистрираш.holi_day написа: Че за какво мислиш съм се домъкнала... точно навреме?! Хехехе
В хубава компания си ме `подредил`.[unknown] написа:Аз тая тема спрях да я ъпгрейтвам, щото нали шефката ги турна на по- лично място ръдътата...
Мерси.holi_day написа: В хубава компания си ме `подредил`.

Ex, не се научихте и тва е! Не е важно кой - кого! Важното е да има любов между хората!vyara написа:Явно е полезна, обаче. Виж на Рем и Куид как не са им го турнали.:lol:
Хахах напротив. "Оставил си място на масата" за човек, който го няма.[unknown] написа:Мерси.holi_day написа: В хубава компания си ме `подредил`.Ама, виждаш ли, точно тази подредба не зависи от мен...
Ти винаги си била на масата, просто беше станала за известно време. Радвам се, че пак си тук.holi_day написа: Хахах напротив. "Оставил си място на масата" за човек, който го няма.

[unknown] написа:Ти винаги си била на масата, просто беше станала за известно време. Радвам се, че пак си тук.
ПРОДАДЕН!holi_day написа:за... ник holi_day.
Характеристики:
- употребяван, но недокрай износен;
- ту ногу приказва, ту ногу мълчи, ту... и двете заедно;
- липсата на ореол се компенсира от други белези като чифт рога и копита.
Предоставя се за ползване за неограничено време.
Отговорник за тръжната процедура: snowprincess
"Идвам и си отивам, днеска съм тук - утре не..."Green Light написа:Аз на Анхела всеки път като дойде и викам здрасти, бе Анхело, добре че се върна и тя изчезне. На Юрото пак така здраси и хоп, дим да я няма. На кой беше пак същата работа - а сетих се на Сет. "Здрасти Сете, добре че се върна" " Ми, върнал съм се! Не съм." И бам - няма го. Затова вече на ни- кой не казвам добре че се е върнал. Се едно не забелязвам.
Холи, ли? Коя, коя...?
Повнъ, повнъ... Че и настоятелна бях. Кат се закелеша за дреболии равна нямам.Remmivs написа:между другото
40 мнения на страница ако не се лъжа беше поискано първо от холи
Понеже нещо ми се струва, че тонът в клубъ е загрубял, шъ бъда директна.Green Light написа:Аз на Анхела всеки път като дойде и викам здрасти, бе Анхело, добре че се върна и тя изчезне. На Юрото пак така здраси и хоп, дим да я няма. На кой беше пак същата работа - а сетих се на Сет. "Здрасти Сете, добре че се върна" " Ми, върнал съм се! Не съм." И бам - няма го. Затова вече на ни- кой не казвам добре че се е върнал. Се едно не забелязвам.
Холи, ли? Коя, коя...?
Нищо не разбрах от тая реплика. Нищичко!:lol:МЪЖжжж написа:Ми аре викни ми едно 3 дни отпуска нещо...holi_day написа:Кат се закелеша за дреболии равна нямам.Но пъ и как да не го правя, като се съм права?! хехехе
![]()
Наиш ли, ести, през това време, дет мина, развих няква алергия и не мога да си нося лещите. Днес не мога да си намеря очилата. Но вярвам, че си написала нещо хубаво и доброжелателно, нищо че не мога да го прочетъ.esti написа:ъъъъ...върху зо4о?holi_day написа:Е, толку лли не е ясно, че ние се редуваме?!esti написа:"Идвам и си отивам, днеска съм тук - утре не..."
Прав си. И аз в повечето случаи само тихичко им се радвам.:shy::shy:
извратеняци!
И аз съм така.holi_day написа: Наиш ли, ести, през това време, дет мина, развих няква алергия и не мога да си нося лещите. Днес не мога да си намеря очилата. Но вярвам, че си написала нещо хубаво и доброжелателно, нищо че не мога да го прочетъ.