Предателството боли...latrevw написа: развода, че развода, нищо страшно няма в него
Защо хората се самоубиват?
аз исках да кажа, че има всякакви варианти, аз се разведох поради "несходство в характерите":rotfl24: и това е едно от най-добрите решения, които някога съм вземала4avdar4e написа:Предателството боли...latrevw написа: развода, че развода, нищо страшно няма в него
просто исках да кажа на Фриски, че не може да го подрежда на второ място, не че не може да е гаден развода
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Малко по-горе съм писала, че съм съгласна със Семи и не се замислх за болестите всъщностlatrevw написа:
просто исках да кажа на Фриски, че не може да го подрежда на второ място, не че не може да е гаден развода
Другото е, че не аз ги подреждам, а съм чела за такова подреждане преди време, направено от психолози.
Грешката ми беше, че не упоменах в поста си, че е цитат
Всъщност всеки си има някаква подобна класация, която при всички положение е съобазена с дадена конкретна ситуация
Сега е така
след години може да имаме друго виждане за нещата
...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
Бе ти ако свиркаш хубаво, нема кво да търсиш други.
[/quote]
Простак:mad:
:lol:
Аз съм по ударните инструменти:winkw:[/quote]
Фрискииии....
както се чудех защо по дяволите днешният ден трябва да ми е крив...още от сутринта...
и прочетох твоето мнение и щях да се задавя с кафето от смях:))))))))))))))))))))
хахахахаха....
:rotfl24::rotfl24:
тенкс за което...
Простак:mad:
Фрискииии....
както се чудех защо по дяволите днешният ден трябва да ми е крив...още от сутринта...
и прочетох твоето мнение и щях да се задавя с кафето от смях:))))))))))))))))))))
хахахахаха....
тенкс за което...
-
Дядо Капинчо
Простак:mad:doktorka написа:Бе ти ако свиркаш хубаво, нема кво да търсиш други.
Фрискииии....
хахахахаха....
тенкс за което...
НАШЕТО мнение, щото ако го нямаше моето, нямаше да го има и нейното.
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пак заповядайdoktorka написа:
Фрискииии....
хахахахаха....
тенкс за което...
Аз съм си такава добра, добра до безобразност
обичам да веселя хората
нещо като водещ клоун в цирка съм:blum::winkw:
И защо аджеба е трябвало да ти е крив деня още от сутрината?!
Да не би и ти да си се схванала нещо....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз съм омъженаКапинчо написа:Че ние сме си женени. Ти не си ли?frisky lioness написа:Стига, че вече звучим като женениКапинчо написа: НАШЕТО мнение, щото ако го нямаше моето, нямаше да го има и нейното.
за теб не знам:winkw:

-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Dark Angel
frisky lioness написа: А знаем, знаем
Ти си един ЩАСТЛИВ семеен мъж:winkw:
ненам, що ли се хиля
ПП/ врата ми е схванат......
Последно промяна от Dark Angel на 06.06.08, 14:05, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
..в съответната темаfrisky lioness написа:КАжи кво яде?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
тука ако не ти харесва това, което ядешfrisky lioness написа:Тази за какво беше?!Semiramis написа:..в съответната темаfrisky lioness написа:КАжи кво яде?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Не съм чел 6-те страници, но за мен отговорът на този въпрос е ясен - защото са слаби и не могат да се справят с трудностите на ш**ания живот. И защото са егоисти и не мислят за страданията на близките си.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Прави ми впечатление, че много рядко се оказвам на правилното място/в правилната темаSemiramis написа:тука ако не ти харесва това, което ядешfrisky lioness написа:Тази за какво беше?!Semiramis написа:..в съответната темаfrisky lioness написа:КАжи кво яде?

- Dark Angel
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Човек много трябва да внимава къде заспиваDark Angel написа:враг някакъв пакостиfrisky lioness написа: Зараза някаква е тръгнала из форумните вратове
сутринта беше страшно, ма това щото спах изкривена не в леглото си до едно време нощес
и като си отидох вв леглото вече ме болеше
мани,трагедии
показателно е твърде повече за доброто физическо състояние,
от това къде се събужда:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
На мене в изключително малко от случаите ми е "ясно", камо ли пък всичко:winkw:Remmivs написа:напротивfrisky lioness написа:Прави ми впечатление, че много рядко се оказвам на правилното място/в правилната тема
винаги си там и тогава
всичко е едно

- frisky lioness
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
всичко е всичко, а фриски е на правилните места...не разбирам защо е с това впечатление?Remmivs написа:напротивfrisky lioness написа:Прави ми впечатление, че много рядко се оказвам на правилното място/в правилната тема
винаги си там и тогава
всичко е едно
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.