И що в Троян, ако смея да запитам? Ммм?Кент написа: и после в музея в троян и двете:rotfl24:
Нов бардак със стари ... не се прави.
-
Дядо Капинчо
Re: Нов бардак със стари ... не се прави.
Не, нямаNiya написа: Надявам се тук да има място и за двама ви -и
.
-
Дядо Капинчо
Тогава ще го цепнем 3о4ото на две с постоянни членове и симпатизанти. Смяната на парламентарната група е позволена по всеко време. Разрешава се и присъствието на независими.4avdar4e написа:Не, нямаNiya написа: Надявам се тук да има място и за двама ви -и
.
Аз винаги мога отново да си тръгна, като тебКапинчо написа: Тогава ще го цепнем 3о4ото на две с постоянни членове и симпатизанти. Смяната на парламентарната група е позволена по всеко време. Разрешава се и присъствието на независими.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти кога си си тръвала, че съм го изпуснала:winkw:4avdar4e написа:Аз винаги мога отново да си тръгна, като тебКапинчо написа: Тогава ще го цепнем 3о4ото на две с постоянни членове и симпатизанти. Смяната на парламентарната група е позволена по всеко време. Разрешава се и присъствието на независими.
изпращането:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
Важното е отново да се върнеш. Като мен.4avdar4e написа:
Аз винаги мога отново да си тръгна, като теб
Стига, бе, не е така!4avdar4e написа:Не, нямаNiya написа: Надявам се тук да има място и за двама ви -и
.
Разправял ли съм ти за един от най- добрете ми приятели от студентските години? Той се ожени още във втори курс за колежка- докторка, тогава бях приятел на семейството им. След като аз се ожених, станахме приятелски семейства. После те се разведоха, а аз успях да остана приятел и с него и с нея. После тя се омъжи отново и сега сме приятели и с новия и мъж. Та, така. Не виждам, защо трябва да губим един от двама ви, заради вашите проблеми. Аз искам и ти да останеш и той.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Твърде много искаш от мен.[unknown] написа:Аз искам и ти да останеш и той.
...капинчо скрий си лупата бе:rotfl24:Капинчо написа:И що в Троян, ако смея да запитам? Ммм?Кент написа: и после в музея в троян и двете:rotfl24:
до троян тогава
нали има един музей
за чучела
дето вият и лаят
аз дори не помнех че си от троян
мислех някъде от Планината че си:-)
северно от Троян
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
аз пък искам и ти и той да направите каквото искате и както е най-добре за вас.4avdar4e написа: Твърде много искаш от мен.
Знам, че по съседски ще си пием биричка/кафе... и знам много от това, което изпитвате (ако правилно разбирам).
Ние с бившата си запазихме като цяло приятелствата (аз не се виждам с някои, дето и преди ми бяха неприятни) и сме си ОК. Изобщо ... вие си знаете - не е препоръчително, но ако се стигне до там - светът не само, че не свършва, а и става след време по-готин и приятен!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
-
Дядо Капинчо
Този музей е в Черни Осъм, ако трябва да бъдем точни (в Троян има два - исторически и етнографски).Кент написа:
...капинчо скрий си лупата бе:rotfl24:
до троян тогава
нали има един музей
за чучела![]()
дето вият и лаят
северно от Троян
А северно от Троян започват полендаците, за които имахме случай да си говорим.
дада в черни осъм,Капинчо написа:Този музей е в Черни Осъм, ако трябва да бъдем точни (в Троян има два - исторически и етнографски).Кент написа:
...капинчо скрий си лупата бе:rotfl24:
до троян тогава
нали има един музей
за чучела![]()
дето вият и лаят
северно от Троян
А северно от Троян започват полендаците, за които имахме случай да си говорим.За протокола планината е южно от Троян.
ходил съм като малък там
и при бай Гечо и Олга на Амбарица съм ходил
и къде ли още не.....
и пак ще....
еми северно ... южно кво значение има, аз нали се си мисля за севера
севера ме притегля и стават неволни грешки
а сега направо съм лудо впечатлен
може и за тва да сбърках, щото южно от Троян съм ял северната хурка
през май и юни:rotfl24:
намерих си мануала най-накрая за фотото УРА
на руски естествено
наште тукашни не са толкова оправни:rotfl24:
да живее русския нет в частност
и Русия като общност:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Капинчо написа:
Този музей е в Черни Осъм, ако трябва да бъдем точни (в Троян има два - исторически и етнографски).
А северно от Троян започват полендаците, за които имахме случай да си говорим.За протокола планината е южно от Троян.
Хмммм. Сега ми стопли...
Никът ти много троянски. Да не земе да излезем рода.
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
Не много, ами дюс троянски. За родата не знам. Казвал съм тук, едни мои лели направиха родословна хроника на троянския ми корен с около 5000 човека, без да се броят съпрузите / съпругите. Та този род има връзка с почти всички троянски родове и ако ти е от там коренът, като нищо ще се окажем n-ти братовчеди.Set написа:
Аз съм на 5 км преди града. В дясно. След митницата.Капинчо написа:Не много, ами дюс троянски. За родата не знам. Казвал съм тук, едни мои лели направиха родословна хроника на троянския ми корен с около 5000 човека, без да се броят съпрузите / съпругите. Та този род има връзка с почти всички троянски родове и ако ти е от там коренът, като нищо ще се окажем n-ти братовчеди.Set написа:
П.с. Полендаците да мрът (аналогия с песента за сноубордистите
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
Ако не бъркам километрите, оттам е голямата ми льобоф.Set написа:
Аз съм на 5 км преди града. В дясно. След митницата.
поименно, колегаКапинчо написа:Ако не бъркам километрите, оттам е голямата ми льобоф.Set написа:
мое да стане търкал най-накрая в тоя клуб!!
just perfect
Хуууубав край! Хуууубави хора!Капинчо написа:Ако не бъркам километрите, оттам е голямата ми льобоф.Set написа:
Memento mori.
Един файт клуб да си заформим. Аз после ще ви кажа как се взривяват сгради.bead_ написа:поименно, колегаКапинчо написа:Ако не бъркам километрите, оттам е голямата ми льобоф.Set написа:
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
По-добре търкал в клуба, отколкото търкал в къщи.bead_ написа:
поименно, колега
може.Set написа:
Един файт клуб да си заформим. Аз после ще ви кажа как се взривяват сгради.
аз ще покажа това-онова също. специалност - хладно оръжие...
http://www.youtube.com/watch?v=eqOtHIT1FMA
just perfect
-
Дядо Капинчо
Аз съм най-силен в бягане на средни разстояния - 3-5 км. Ако притребе де.bead_ написа: може.
Без оружие и протектори. До кръв. Като във филма.bead_ написа:може.Set написа:
Един файт клуб да си заформим. Аз после ще ви кажа как се взривяват сгради.
Memento mori.
Пърдон!Звенения написа:Ако се чудите защо, ще пояснявам персонално на лични бележки с проза и поезия.
Бъдете живи, здрави и усмихнати.
ти на 3о4о ли бърдак казваш или на тук присъстващите девойки..."стари курви"...
щото аз може и да съм....
ма стара още не съм...
та уточни се..таковата...
И аз.ELBI написа:
аз пък искам и ти и той да направите каквото искате и както е най-добре за вас.
И ви го пожелавам.
Аз пък не искам какво да е, а да се сдобрят. Възможно най-скоро.esti написа:И аз.ELBI написа:
И ви го пожелавам.
Не става въпрос за какво да е, а за най-доброто за тях.vyara написа:Аз пък не искам какво да е, а да се сдобрят. Възможно най-скоро.esti написа:И аз.ELBI написа:
И ви го пожелавам.
не знам за какво става дума - не съм чела и разбралаvyara написа:Аз пък не искам какво да е, а да се сдобрят. Възможно най-скоро.esti написа:И аз.ELBI написа:
И ви го пожелавам.
усещам че нещо се дърлят
разбира се че ще се сдобрят - те са си дупе и гащи и сръднята им е колкото да раздуха въглените
трудно е да имаш 3 деца, от които едното е бебе и 40-стака да те млати по главата
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Някъде да се вписват коне, че не разбрахКапинчо написа:Не много, ами дюс троянски. За родата не знам. Казвал съм тук, едни мои лели направиха родословна хроника на троянския ми корен с около 5000 човека, без да се броят съпрузите / съпругите. Та този род има връзка с почти всички троянски родове и ако ти е от там коренът, като нищо ще се окажем n-ти братовчеди.Set написа:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
Какви коне те гонят в ранни зори бе коте?frisky lioness написа:Някъде да се вписват коне, че не разбрахКапинчо написа:Не много, ами дюс троянски. За родата не знам. Казвал съм тук, едни мои лели направиха родословна хроника на троянския ми корен с около 5000 човека, без да се броят съпрузите / съпругите. Та този род има връзка с почти всички троянски родове и ако ти е от там коренът, като нищо ще се окажем n-ти братовчеди.Set написа:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нали за троянски връзки си говорите, та...Капинчо написа:Какви коне те гонят в ранни зори бе коте?frisky lioness написа:Някъде да се вписват коне, че не разбрахКапинчо написа:Не много, ами дюс троянски. За родата не знам. Казвал съм тук, едни мои лели направиха родословна хроника на троянския ми корен с около 5000 човека, без да се броят съпрузите / съпругите. Та този род има връзка с почти всички троянски родове и ако ти е от там коренът, като нищо ще се окажем n-ти братовчеди.Set написа:

-
Дядо Капинчо
Ма не за коньове, хеле па дървени. Говорим си за китното балканско градче, възникнало покрай Виа Траяна. Там се раждат едни работливи и безхитростни хора, наречени балканджии, дето са свикнали да се преборват с бурите и планината и да оцеляват. Да ти разправям ли още иле ще дойдеш да видиш?frisky lioness написа:
Нали за троянски връзки си говорите, та...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Може да ми разказваш, додет дойде време да дойда:winkw:Капинчо написа:Ма не за коньове, хеле па дървени. Говорим си за китното балканско градче, възникнало покрай Виа Траяна. Там се раждат едни работливи и безхитростни хора, наречени балканджии, дето са свикнали да се преборват с бурите и планината и да оцеляват. Да ти разправям ли още иле ще дойдеш да видиш?frisky lioness написа:
Нали за троянски връзки си говорите, та...

-
Дядо Капинчо
Довечера, като си легнеш. За лека нощ!:lol:frisky lioness написа:
Може да ми разказваш, додет дойде време да дойда:winkw:
като прочетох това и изведнъж ми светна - Къпине, аз снощи те сънувах, ама не помня в каква ситуация, най-интересното е, че много подробно те огледах и после си мислех, аз пък от къде съм сигурна, че е той, като никога не съм го виждалаКапинчо написа:Довечера, като си легнеш. За лека нощ!:lol:frisky lioness написа:
Може да ми разказваш, додет дойде време да дойда:winkw:
беше с брада и мостак, ама беше хубав
боже, луднах с този клуб вече
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
Пък аз го прочетох "Боже, луднах по тебе":shy:latrevw написа:
като прочетох това и изведнъж ми светна - Къпине, аз снощи те сънувах, ама не помня в каква ситуация, най-интересното е, че много подробно те огледах и после си мислех, аз пък от къде съм сигурна, че е той, като никога не съм го виждала
беше с брада и мостак, ама беше хубав
боже, луднах с този клуб вече
Долу горе така изглеждам

-
Дядо Капинчо