е не можеш да го върнеш?:blink:esti написа:Поне да го харесвах....doktorka написа:
туй с влизането в магазините и излизането...ние го знаем тоз номер.
в редовната програма е.
Ще го подаря на някоя приятелка.
Може и на Ния - има си мъж с вкус и ще го оцени.
:shocked::blink::shocked:
Ми не знам, аз никога не тръгвам с идеята да троша пари за глупости - просто така се оказва в един момент...4avdar4e написа:Никога не съм го правила, гот ли е???esti написа: Иначе не ми е за сефте да троша пари за глупости.
Уф, едни обувки, долу под нас, ги обикалям цяла седмица и все си казвам: аре утре, аре други ден, аре сега да платя това.. Ама ще си ги купя, пък
Понякога пазарувам направо в някаква просъница и тогава се оказва, че съм се понабутала малко....
Абе не е толкова лошо сутиенчето - Труимф е, но не ме кефи днес.
Утре ако не го харесам, ще го подаря на някоя дружка.
Ма тва 34 мнооо детско ми се видя.4avdar4e написа:Ти па ся кльощава, найш ква елегантна рижа мадама еesti написа: Ква е тази детска мярка ма, толкоз ли си кльощава?:shocked:
Или са някакви зад океански мерки?
Скоро купувах за на леля детето едно розовко сутиенче и ..абе като за кукла беше, много сладко.
ахм....esti написа:Ма тва 34 мнооо детско ми се видя.4avdar4e написа:Ти па ся кльощава, найш ква елегантна рижа мадама еesti написа: Ква е тази детска мярка ма, толкоз ли си кльощава?:shocked:
Или са някакви зад океански мерки?
Скоро купувах за на леля детето едно розовко сутиенче и ..абе като за кукла беше, много сладко.
то и аз като една кукла..таковата..
ми де да нзам как се превръща ...70?
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Никога няма да разбера защо си купувате нещо и защо точно това нещо.4avdar4e написа:
Или не си опознал жените, или ...
Бельото се купува за кеф, собствен..
Аз като ми се скъсат гащите си купувам нови гащи. Важното е да са ми удобни (ако ме разбирате), другото няма значение.
ПП Сутиени засега не нося, макар че до 34Б може да го докарам.
- сър Айвънхоу
следващия път си я татуирай някъде, дето да можеш да я четеш!shshtt написа:аз пък не знам коя мярка съм - всеки път ми казват продавачките и я забравям
като отида да си купувам се почва...я да ви видя, пробвайте това, пробвайте онова докато го улуча
П.П. само гледай да не смениш мярката, че ще трябва да променяш татуировката...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
здрастиМарвин написа:следващия път си я татуирай някъде, дето да можеш да я четеш!shshtt написа:аз пък не знам коя мярка съм - всеки път ми казват продавачките и я забравям
като отида да си купувам се почва...я да ви видя, пробвайте това, пробвайте онова докато го улуча
- сър Айвънхоу
приветshshtt написа:здрастиМарвин написа:следващия път си я татуирай някъде, дето да можеш да я четеш!shshtt написа:аз пък не знам коя мярка съм - всеки път ми казват продавачките и я забравям
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
- Dark Angel
ооооМарвин написа:следващия път си я татуирай някъде, дето да можеш да я четеш!shshtt написа:аз пък не знам коя мярка съм - всеки път ми казват продавачките и я забравям
татууууу
кво беше, Я сошла с ума
- сър Айвънхоу
Dark Angel написа:ооооМарвин написа:следващия път си я татуирай някъде, дето да можеш да я четеш!shshtt написа:аз пък не знам коя мярка съм - всеки път ми казват продавачките и я забравям
татууууу
кво беше, Я сошла с ума
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Най-любимата им песен моя...Dark Angel написа: оооо
татууууу
кво беше, Я сошла с ума
http://www.youtube.com/watch?v=bZYhnhLTQL4
Божеее, къде ме прати рано сутрин в събота
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мерсиfrisky lioness написа: Честито!
Да си тропкаш по живо, по здраво с тях:-)
Те са баш за тропкане, исках да ти ги покажа, ама..
http://www.geox.com/site/conteiner.asp
От тук отиваш на NEUE KOLLEKTIONEN и ... третото патък е мойто
Казват се Еуфория
честито и от мен! нас с тебе ни тресе една и съща и аз във вторник си купих Геокс, много ги харесвам адски са удобни4avdar4e написа:Мерсиfrisky lioness написа: Честито!
Да си тропкаш по живо, по здраво с тях:-)![]()
Казват се Еуфория
само дето не можах да я видя тази Еуфория, те много пътъци излизат
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ти мани, ама ако си купя и един нов Триумф като Ести, вече ще стане страшноlatrevw написа: честито и от мен! нас с тебе ни тресе една и съща и аз във вторник си купих Геокс, много ги харесвам адски са удобни
само дето не можах да я видя тази Еуфория, те много пътъци излизат
Едни такива, тип маратончици, ама елеганс ти казвам
Животът е хубав и все по-хубав става, дааааа
дааа, и на мен така ми действа шопинга4avdar4e написа:Животът е хубав и все по-хубав става, даааааВъпреки всичко...
много готини са всички маратончици, които виждам на сайта, айде със здраве си ги тропкай
и довечера - с новата рокла и с новите чепици, да кажа аз, да не се объркаш или забравиш:-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Третото патък е неква маратонка, която се казва снейк-сребърна:blink::shocked:4avdar4e написа:Мерсиfrisky lioness написа: Честито!
Да си тропкаш по живо, по здраво с тях:-)![]()
Казват се Еуфория

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
Аз гледАх. Нема Еуфория. Има Snake, ма сигурно не си ти?:shy:4avdar4e написа:
Мерси![]()
Казват се Еуфория